Cum a murit după vaccinul Pfizer/BioNTech asistentul de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul caz de deces din România, mușamalizat. Îl chema Sorin Săvulescu și anul acesta împlinea 49 de ani. Cine răspunde?

Autor
MARIAN GHIȚEANU
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate
DE MARIAN GHIȚEANU, 11 IANUARIE 2021

O campanie, agresivă și ineficientă în același timp, se derulează de mai multe săptămâni, pe toate canalale TV. Un grup de medici, atent selecționați în programul guvernamental de propagandă, încearcă să convingă poporul să se vaccineze împotriva virusului mondial. Doar atât. Nici o campanie despre eventualele efecte adverse ale vaccinului, nici o campanie de informare despre eventualele contraindicații ale vaccinului. Nici o campanie despre imunizarea organismului, care ar putea salva vieți, după cum explică specialistul Virgiliu Gheorghe în Studiul său publicat de ImunoMedica. Ore întregi de spoturi publicitare guvernamentale, plătite cu sume imense, numai pentru a-i băga pe oameni, repede-repede, într-un fel de "țarc al vaccinării”.

IOHANNIS DE CE NU SE VACCINEAZĂ ACUM?!

Mai presus de toate acestea, cea mai bună campanie, probabil, destul de convingătoare, ar fi fost vaccinarea președintelui Iohannis, în direct și la oră de vârf. Premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, s-a vaccinat în direct, printre primii din țara sa! Mai mult, Iohannis nici măcar nu-și mai instalează pupitrul ca să îndemne poporul să se vaccineze. De asemenea, consoarta Georgeta Iohannis, profesoară, ar fi trebuit să dea exemplu dascălilor din întreaga țară, care sunt atât de debusolați, și să se vaccineze, cu tot tam-tamul publicistic de rigoare. Aici trebuie să-i pomenim și pe premierul Vasile Cîțu, pe membrii Cabinetului, pe șefii celor două Camere ale Parlamentului, pe liderii partidelor. Niciunul dintre aceștia nu s-a încumetat să se vaccineze în direct, în fața camerelor de luat vederi! Te pomenești că or fi „antivacciniști”! Și atunci, oamenii, cetățenii, înspăimântați, bombardați cu frici, multe, și incertitudini, grave și la fel de multe, cum să aibă încredere în vaccinare?!

Peste toate acestea, care țin de lipsa gravă a unei strategii pentru campania de vaccinare, unii oameni mai și mor, după ce ce vaccinează! Nu mai vorbim de doamna dr. Carmen Dorobăț, de la Iași, mare specialistă și, deopotrivă, "vedetă” în campania de salvare a bolnavilor atacați de virus, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid!!!

Dar, dincolo de toate acestea, ceea ce sapă la temelia încrederii în noile vaccinuri, sunt cazurile tragice, al unor oameni care au murit după ce s-au vaccinat!

CAZUL DECESULUI DE LA MANGALIA

Cel mai recent este al asistentului medical Sorin Săvulescu, de la Sanatoriul Balnear din Mangalia.

Așadar, pentru Mangalia s-au trimis 100 de doze. Sorin Săvulescu a fost cel cu numărul șase, dintre colegii săi, care s-a vaccinat cu produsul Pfizer/BioNTech - vaccinul Comirnaty. El s-a vaccinat luni, pe data de 4 ianuarie a.c. Conform unor surse apropiate lui Săvulescu, el i-ar fi spus unui prieten al său că dacă nu se vaccinează riscă să-și piardă slujba!

Concret, cum am spus, Sorin Săvulescu s-a vaccinat luni, pe 4 ianuarie, în jurul orei 9, după care a fost trimis acasă. Ajuns la domiciliu, ar fi dormit de la ora 14.00 până pe la 19-20 și a reclamat soției că se simte foarte obosit, oboseala (fatigabilitatea) fiind una dintre reacțiile adverse. Nu bea nimic. Mănâncă normal, însă fără foarte mult apetit.

A doua zi, pe 5 ianuarie, reclamă, la fel, o oboseală generală și se odihnește după-amiaza, dar nu neapărat mai mult ca de obicei. Mănâncă la fel, poate ceva mai puțin ca de obicei, dar și bea ceva alcool. Concret, bea niște vin "de buturugă”, aproape un litru, și puțină țuică de țară, vreo 100 de ml, spre seară.

Trebuie spus aici că Sorin Săvulescu era fumător, dar avea acest obicei numai după ora 14.00 când termina turele de la serviciu și mânca întotdeauna dimineața, alimentație preponderent sănătoasă, deoarece locuia mai mult la țară, în apropierea orașului Mangalia.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei unu, la un moment dat, se ridică de lângă soție și vrea să meargă la baie. Fiind totuși terapeut, deci cu pregătire medicală, Săvulescu a simțit că ceva este în neregulă și a chemat salvarea. Până să vină salvarea s-a prăbușit și medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea cu electroșoc. Este dus la spital, unde se constata decesul – infarct.

Specialiștii de la Medicina legală află că i se făcuse vaccinul Covid și solicită obligatoriu efectuarea necropsiei.

Unul dintre prietenii lui cel mai bun a relatat că a vorbit chiar cu un fost manager al spitalului, de la care a cerut mai multe informații. Acesta i-ar fi spus că nici ei nu știu ce s-a întâmplat, dar a presupus o dilatare excesivă a vaselor de sânge, care ar fi permis unor cheaguri să blocheze inima. Inima era, totuși, destul de sănătoasă, după cum s-ar fi exprimat.

O mențiune importantă trebuie făcută aici: Săvulescu NU a fost informat despre condițiile post-vaccinare – adică fără alcool, sare sau alte contraindicații. Totuși, așa cum am relatat, în primele 24 de ore nu a băut nimic.

Contactată de ActiveNews, doamna Georgeta Săvulescu, văduva defunctului, a refuzat să ofere mai multe detalii despre tragedia care i-a lovit familia. Cu o voce plină nu numai de tristețe ci și marcată de o frică cu greu ascunsă, ne-a spus că nu poate declara nimic!

Trebuie amintit că tot un apropiat foarte bun a relatat că l-a întrebat, constant, pe parcursul celor două zile, despre starea sa, ambii fiind interesați de efectul vaccinului. Sorin Săvulescu nu a avut vreodată probleme cardiace de care să știe!

Sorin Săvulescu era născut pe 7 mai 1972. Rămâne înscris în istorie drept prima victimă - nerecunoscută oficial - a unui vaccin insuficient testat, după cum se recunoaște chiar în Prospectul acestuia.

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ SUFLETUL!

Cazul grav al dr. Hristos Pilalis, directorul unui mare spital din Atena

Un alt caz, care crează, iarăși, mari suspiciuni asupra efectelor adverse grave ale noului vaccin, este cel al dr. Hristos Pilalis, directorul adjunct al spitalului Thriasio, o mare unitate spitalicească din Atena, aflat încă în stare gravă. despre care ActiveNews a relatat încă din 3 ianuarie a.c.

Astfel, la 24 de ore după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer/BioNTech, dr. Pilalis a intrat într-o stare foarte gravă. Soția doctorului Pilalis a declarat presei: "mă tem că se încearcă să se ascundă faptul că este o reacție adversă, fiind vorba despre o reacție adversă gravă a vaccinului.” Dr. Hristos Pilalis, în vârstă de 54 de ani, făcuse vaccinul anti-coronavirus pe 28 decembrie. A doua zi a dezvoltat mari dificultăți de respirație!

CAZUL DECESULUI DE LA LISABONA

De asemenea, ActiveNews a relatat despre cazul Sóniei Azevedo, o asistentă medicală de 41 de ani din Portugalia, care a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti Covid-19. Cauzele exacte ale decesului asistentei nu au fost încă stabilite, dar autoritățile medicale speră că vor fi stabilite în timpul autopsiei.

Institutul Portughez de Oncologie (IPO), unde lucra asistenta, a confirmat „moartea subită” a acesteia, la două zile după administrarea vaccinului, dar a ținut să precizeze că nu au fost observate efecte adverse.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost vaccinată împotriva Covid-19 pe 30 decembrie și a murit pe chiar de Anul Nou, după cum relata "Jornal de Notícias”.

ALTE CAZURI PE BANDĂ

La acestea se adaugă, din cazurile cunoscute până acum, un bărbat de 75 de ani, care a murit în Israel, tot în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat anti-Covid, un medic PERFECT SĂNĂTOS din Miami care a MURIT la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer, o doctoriță de 32 de ani din Mexic, care a suferit convulsii și a paralizat după ce a fost injectată cu vaccinul experimental Pfizer, 7 bătrânii care au murit pe bandă în Norvegia la scurt timp după vaccinare, și cine știe ce alte cazuri mușamalizate, asemenea celui din Mangalia.

Cine răspunde?

Articole Recente
 • 21 hours ago
  Mii de manifestanţi - peste 15000 - au venit, duminică după amiază, la o acţiune de protest faţă de proiectul de lege referitor la vaccinarea obligatorie, aflat în dezbatere parlamentară, organizarea acestei întruniri fiind a realizată de către Alianța Părinților, Asociația „Pro Consumatori”, „Medici pentru consimțământ informat”, „Neam Unit” și „Pro Decizii Informate”.
 • 21 hours ago
  Odată la o predică, la care asistau şi mulţi oameni din sat, veniţi special să participe la slujbă, părintele le-a prezentat un schelet, căruia i-a pus la gât un lanţ, o geantă şi alte zorzoane. Ba i-a mai pus şi o ţigară aprinsă între dinţi. Şi în timp ce scheletul stătea drept, legat de un par, părintele le-a vorbit oamenilor:  „— Priviţi, aşa sunteţi voi!” Atunci ei, îngroziţi, au lăsat fiecare câte o sută de lei (mulţi bani pe vremuri). Părintele a umplut o roabă de bani, a pus o măicuţă la mânerele roabei şi i-a zis: „— Du banii aceştia la părintele stareţ de la Tarniţa, că eu îi sunt dator!”.
 • 1 day 2 hours ago
 • 5 days 18 hours ago
  Părintele Claudiu Buză: Să nu credeți că administrația BOR se va putea opune agendei dictaturii medicale, dacă nu va mărturisi ortodox ADEVĂRUL!
 • 5 days 18 hours ago
  "A venit momentul să acţionăm, în frunte cu preoţii şi monahii, şi să susţinem drepturile acestui popor obidit. Noi, ca monahi, nu putem sta nepăsători în faţa suferinţei poporului nostru, în faţa suferinţei fraților noştri. Preoţii şi monahii sunt primii care trebuie să dea dovadă de jertfă şi poporul trebuie să simtă grija şi dragostea noastră, să simtă că suntem alături şi îl susţinem cu preţul vieţii noastre, după cum ne învaţă Mântuitorul nostru Iisus Hristos: „Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi” (Ioan 15:12,13).
 • 5 days 19 hours ago
  Organizatorii protestului împotriva obligativității vaccinării din 7 martie ora 15:00 au remis presei comunicatul oficial al evenimentului. Evenimentul va fi organizat de către Alianța Părinților, Asociația „Pro Consumatori”, „Medici pentru consimțământ informat”, „Neam Unit” și „Pro Decizii Informate”. Organizatorii acuză legislativul că actualul proiect de lege, Plx 399/2017 „prevede obligativitatea vaccinării pentru copii și pentru adulţi (cu orice vaccinuri și oricâte vaccinuri ar decide statul), precum și amenzi uriașe în caz de refuz”.
 • 5 days 23 hours ago
  Întâlnirea cu Arsenie Boca, care i-a îndreptat paşii către monahism, este descrisă chiar de Nil Dorobanţu în autobiografia sa: „Arsenie era văzător cu duhul şi îmi zicea Ortacul. M-a chemat la el din mijlocul a sute de oameni. Avusese descoperire despre mine în 1945, în martie. Mâncând din pâinea sfinţită de Arsenie, am simţit un curent mistic ce m-a transformat”. Din acel moment, Nil Dorobanţu s-a dedicat vieţii monahale, într-o asceză strictă. Oamenii povestesc că părintele umbla în permanenţă desculţ şi înveşmântat cu o rasă veche. De asemenea, nimeni nu l-a văzut mâncând, în schimb dădea de pomană la săraci tot ce primea.
 • 6 days ago
  Bărbatului, care era angajat al SGA Gorj, i s-a făcut rău la birou. A făcut infarct, potrivit presei locale. Colegii au chemat ambulanța, iar echipajul medical l-a resuscitat câteva zeci de minute și părea că își va reveni. Ion Barbu a fost transportat, ulterior, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tg-Jiu unde i s-au acordat îngrijiri medicale, însă, după aproximativ 12 ore a făcut un alt infarct care i-a fost fatal. Colegii bărbatului spun că nu știau ca acesta să aibă probleme cardiace, însă au menționat faptul că acesta se vaccinase anti-COVID în ziua precedentă.
 • 6 days ago
  Un grup de medici din statul american Utah au descoperit ceva terifiant în unele mamografii făcute recent la Centrul dedicat afecțiunilor mamare din Salt Lake City, Utah. Unele femei care au fost recent injectate cu vaccinurile experimentale Covid prezintă o inflamație anormală a ganglionilor limfatici din sâni, informează NaturalNews.com.
 • 6 days ago
  Mircea Vulcănescu s-a născut pe 3 martie 1904, la București. Clasele primare le-a absolvit în Capitală, gimnaziul la Iași și Tecuci (fiind refugiat în timpul ocupației germane), iar liceul l-a urmat la Galați și București. În 1921 s-a înscris la Facultatea de Filosofie și Litere și la Facultatea de Drept din București. A fost un membru remarcabil al Asociației Studenților Creștini din România (ASCR). În urma satisfacerii stagiului militar a obținut gradul de sublocotenent. În 1925 s-a căsătorit cu Anina Rădulescu-Pogoneanu, de care se va despărți mai târziu. În cadrul anului universitar 1929 - 1930 a fost asistent onorific la catedrad profesorului Dimitrie Gusti.
 • 6 days ago
  Biserica Ortodoxă Română cedează presiunilor Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România și îl marginalizează pe Mircea Vulcănescu, intelectual interbelic profund creștin, ale cărui scrieri despre filozofia religiei au fost pilde pentru generații de slujitori ai acestei biserici. Recent, parohiile și mănăstirile din județul Vâlcea au primit niște adrese prin care, pe scară ierarhică, li se recomandă ca în activitatea lor „să se țină cont de obligația legală ca eventualele referiri la Mircea Vulcănescu să nu promoveze un cult al personalității acestuia, ci, atunci când se face referire la persoana sa, să se scoată în relief valoarea operei sale filozofice și literare, în mod obiectiv și echilibrat”.
 • 6 days ago
    Ne vom întoarce într-o zi, Ne vom întoarce neapărat. Vor fi apusuri aurii, Cum au mai fost când am plecat. Ne vom întoarce neapărat, Cum apele se-ntorc din nori Sau cum se-ntoarce, tremurat, Pierdutul cântec, pe viori. Ne vom întoarce într-o zi… Și cei de azi cu pașii grei Nu ne-or vedea, nu ne-or simți Cum vom pătrunde-ncet în ei. Ne vom întoarce ca un fum, Ușori, ținându-ne de mâni, Toți cei de ieri în cei de-acum, Cum trec fântânile-n fântâni. Cei vechi ne-om strecura, tiptil, în toate dragostele noi Și-n cântecul pe care și-l Vor spune alții, după noi.
 • 6 days 1 hour ago
  Nu pentru-o lopată de rumena pâine, nu pentru pătule, nu pentru pogoane, ci pentru văzduhul tău liber de mâine, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Pentru sângele neamului tău curs prin sanțuri, pentru cântecul tău țintuit în piroane, pentru lacrima soarelui tău pus în lanțuri, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Nu pentru mânia scrașnită-n măsele, ci ca să aduni chiuind pe tăpșane o claie de zări și-o căciula de stele, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Așa, ca să bei libertatea din ciuturi și-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane și zarzarii ei peste tine să-i scuturi, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
 • 6 days 1 hour ago
  Adevăratul om de cultură și de elită iese în față și acela strigă și răcnește cu toate forțele lui și apără valorile pe care el le-a construit și pe care el le trăiește. Pentru că dacă ar fi tăcut tot așa, de pildă un Eminescu, ar fi tăcut Radu Gyr, un Nichifor Crainic, sau oameni de mai mică talie – ‘apăi am fi fost de mult prăbușiți. Dar acești oameni, ca niște mici apostoli, am putea spune, au fost meraeu prezenți și au strigat și s-au opus la toate metodele de întunecare a ființei noastre ortodoxe… Iar această problemă nu este una oarecare, după mine este cea mai grea problemă a omenirii și a creștinătății.
 • 6 days 1 hour ago
  Cei care au apucat sa ii cunoasca pe supravietuitorii temnitelor comuniste pot trage singuri concluzia daca acesti oameni au fost buni sau rai, „dusmani” sau aparatori ai intereselor poporului român. Comunistii au scris o istorie in care ii prezentau pe legionari drept „dusmani ai poporului” in timp ce globalistii ii prezinta „antisemiti”. Fiecare dupa felul in care se simtea amenintat de conceptiile membrilor acestei miscari. (prof. Marius Gavra - istoric)
 • 6 days 1 hour ago
  Părintele Justin Pârvu, renumitul duhovnic și starețul Mănăstirii Petru Vodă, s-a născut la data de 10 februarie 1918 în satul Poiana Largului, judeţul Neamț. În 1936, pe când avea 17 ani, intră frate la Mănăstirea Durău. După doi ani, în 1939, se înscrie la Seminarul Teologic de la Mănăstirea Cernica, lângă Bucureşti, ulterior ajungând și la seminariile teologice de la Râmnicu-Vâlcea şi Roman. În anul 1940 va avea loc tunderea sa în monahism, iar la doar un an distanţă, hirotonia întru preot, la vârsta de 22 de ani.
 • 1 week ago
  Apel Național! Duminică, 7 martie suntem obligați să ne prezentăm cu toții în alveola Parcului Izvor de lângă Casa Parlamentului dacă mai vreți să câștigăm lupta împotriva vaccinării obligatorii! Toată țara trebuie sa vină împreună cu noi în București, nicidecum în alte orașe, fiindcă Legea vaccinarii obligatorii va intra la vot în max. 2-3 săptămâni! 7 martie este o zi simbolică pentru toți românii care NU doresc sa fie vaccinați cu forța împotriva voinței lor.
 • 1 week ago
  Bianca Stănescu este mama unei tinere sportive de succes, Selina Soule, care a fost furată în competiții școlare din Connecticut de doi băieți care s-au declarat fete, adică transgenderi. Când a început să protesteze, tânara româncă a fost hărțuită și persecutată în școală. Dar nu s-a lăsat. A decis să-și apere drepturile și, atât pentru ea cât și pentru colegele ei, a înaintat o acțiune la Departamentul de Educație al SUA. Petiția lor, pentru un sport curat și cinstit, poate fi citită și semnată AICI.
 • 1 week ago
  Fost sublocotent la Vânătorii de munte în Regimentul de gardă de la Predeal, licenţiat în Teologie, Filosofie şi Litere (toate facultăţile absolvindu-le cu Magna cum Laudae, socotit un geniu), doctorand la Teologie la Pr. Dumitru Staniloae, absolvent a 4 ani de Drept, pr. Nil Dorobanțu a intrat în monahism la mănăstirea Cernica, luând numele de Nechifor. Unii îl cred nebun, alții nebun pentru Hristos. Unii îl cinstesc ca sfînt, alții îl consideră un rătăcit. A fost caterisit (1957) și alungat din mănăstire, dar a dus viață pustnicească pînă la sfîrșit. Urmărit, închis, anchetat și maltratat de Securitate, a avut moarte martirică (1977).
 • 1 week 1 day ago
  Astăzi (20-02-2021), în Piața Unirii din Focșani, a avut loc o acțiune de protest față de mai multe măsuri luate de autorități în ultimele luni, cu privire la obligativitatea purtării măștilor, dar și în ceea ce privește vaccinarea.
 • 1 week 1 day ago
  Așa grăiește Domnul Slavei Prin glasul Sfintei Liturghii: Deși m-am înălțat la ceruri, Eu nu vă las, Eu nu vă las orfani copii.    În fiecare Liturghie    Eu Mă cobor din nou la voi,    Din nou e coasta Mea străpunsă    Și-Mi curge sânge,    Și-Mi curge Sângele șiroi. Mă răstignesc din nou pe cruce În umbra Sfântului Altar, Primiți-Mi Sângele și Trupul, Să nu vin iarăși, Să nu vin iarăși în zadar.    Eu sunt aici întotdeauna
 • 1 week 1 day ago
  Ev. Luca XV, 11-32:
 • 1 week 2 days ago
  "Masonii au ieşit la lumină pentru că au ajuns la apogeu. Nimeni n-are curajul să-i urmărească şi să-i scoată cu adevărat la lumină cu adevărata lor faţă, cum a făcut-o Nicolae Paulescu.
 • 1 week 2 days ago
  Trebuie să păstrăm Ortodoxia noastră cu precizie duhovnicească, pentru a avea cu noi harul Sfântului Duh. Să nu ne lăsăm târâţi de diferite doctrine şi să nu ne clătinăm de anumite întâmplări. Biserica Ortodoxă este ascetică, este preafrumoasă, are toată podoaba harului lui Dumnezeu… Biserica Ortodoxă are smerenia şi pocăinţa. Dacă nu ne smerim, nu mergem pe calea strâmtă şi nu trecem prin poarta îngustă. Ci pe calea strâmtă şi pe poarta îngustă vor intra câţi or să primească pocăinţa şi smerenia lui Hristos… De aceea numai prin smerenie şi prin pocăinţă ne vom îndrepta cu siguranţă intrarea în Împărăţia lui Dumnezeu. Să fim cu luare-aminte la viaţa noastră, să fie ortodoxă.
 • 1 week 2 days ago
  Un neam se va menține prin tineri, care se vor sui de bunăvoie pe cruce și de la înălțimea ei vor lupta, fără să zică nimic. Luptă și nu cedează.
 • 1 week 3 days ago
 • 1 week 3 days ago
 • 1 week 3 days ago
  Părintele Paisie Aghioritul spune că după cel de-al treilea război mondial va fi atâta deznădejde și atâta durere pe pământ, încât oamenii te vor trage de mânecă ca să le vorbești despre Dumnezeu ca să se mângâie.
 • 1 week 3 days ago
  Fereastra Overton -  mecanismul de trecere a unei idei de la „imposibil“ la „legal“ în 6 paşi:
 • 1 week 4 days ago
  Este înfricoşat duhul veacului acestuia, care se caracterizează prin trei lucruri dăunătoare pentru mîntuirea noastră: erezia - adică rătăcirea de la învăţătura noastră ortodoxă, ateismul, şi frica. Acestea sînt cele trei lucruri care ne îndepărtează pe noi de Dumnezeu. Cipurile acestea, chiar dacă ziceţi că nu e vremea lor, sînt un chip al vremurilor pe care le trăim. Le-au pus întîi pe orez şi pe zahăr, apoi pe animale, iar acum vor să le pună omului. Să avem multă grijă!