Dep. Daniel Gheorghe: Românii merită liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!

Autor
Daniel Gheorghe
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Dep. Daniel Gheorghe: Închidem Biserici dar NU și baruri, cluburi, malluri ... „Românii merită liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!”

Deputatul Daniel Gheorghe a postat pe Facebook un comentariu referitor la sugestiile tot mai insistente ale unor influenceri de Facebook, care spun că bisericile ar fi un focar de infecții și ar prezenta risc epidemiologic în perioada Sfintelor Paști ... Deputatul a comentat:

„Fanaticii neo-marxisti care pun propagarea coronavirusului pe seama Bisericii și a cultelor creștine nu iau în seama o serie de lucruri. Astfel că, am impresia că unii ar fi tare bucuroși dacă s-ar închide lăcaşele de cult de Paști, însă, în același timp, ar dori să țină deschise cluburile de noapte și discotecile de Înviere, precum făceau comuniștii în anii ’80 pentru a înșela și deturna oamenii de la cele sfinte ...! Când ai mintea strâmbă nu ți-o mai îndreaptă nimeni ! Dar stați un pic : oprim slujbele din biserici dar ținem deschise pe mai departe baruri, cluburi, restaurante, cazinouri, stadioane, mall-uri și săli de concerte că virusul din China se lipește doar de pereții bisericilor creștine și este abonat la serviciile religioase, nu-i așa ...? Și încă ceva pentru toți materialiștii, dialectic ori mai puțin, însă atașați de retorica nihilismului mecanic: banii pe care îi idolatrizati transportă germenii mai repede decât orice suprafață de care vă temeți voi ...! Românii merită o pluralitate de liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism !

Etichete

Articole Recente