Holocaustul pe care autorităţile se fac că nu-l văd: Holocaustul Neamului Românesc din temniţele comuniste.

Autor
Iulian Iustin Melinte @ JurnalDeRadauti.Ro
Tipar
Articol
Topic
Istorie și Adevăruri

Toată lumea, strânsă în pumnul globalizării vede un singur holocaust în istoria omenirii, acela al evreilor. NU neagă nimeni suferinţa fraţilor evrei, nicicând.

Dar oare cu ce este mai prejos, holocaustul împotriva neamului românesc, decât al altei seminţii? Cu ce sunt mai prejos românii ucişi la Ip, la Trăznea, la Moisei, în Siberia, la Fântâna Albă şi în temniţele comuniste decât morţii altor neamuri?

Popor român, copile, tinere, învaţă de la preoţii neamului şi du mai departe vestea adevărată, citeşte şi informează-te despre cum odinioară, tineri, elevi ca şi tine au fost luaţi de la casele lor, batjocoriţi şi umiliţi la Piteşti, la Aiud, la Jilava, Canal sau mai ştiu eu unde pe cuprinsul Pământului.

Frate român, împlântă-ţi degetele în arătura din spatele casei şi vei simţi sângele cald, niciodată uscat al bunicului tău ce s-a opus colectivizării, bolşevizării. Copile, tinere al zilelor noastre, când urci în munţii de azi, văduviţi de pădurile frumoase de altă dată, ascultă în linişte pasul partizanilor care au luptat cu arma în mână împotriva bolşevizării României. Suntem, noi românii cei mai blamaţi de antisemitism. De ce? Institute peste institute, pe teritoriul ţării care să arate ce antisemit este poporul român.

Frate român, ţine-ţi preoţii aproape, ca să nu pierim cu totul sub minciuna corporaţiilor, celor din anumite cercuri care vor distrugerea identităţii naţionale. Nu fi indiferent căci ne vor rămâne doar pozele şi lacrimile, atât. Fii demn de cei care au murit în lanţurile şi celulele ateismului. 800.000 de mii de români au murit doar în temniţele comunismului şi dacă îi adunăm pe cei ucişi în Siberia, Spask în Kazahstan, Ip, Trăznea, Moisei, Fântâna Albă, Bărăgan, munţii partizanilor, colectivizare forţată, etc. Vă spun ceva toate aceste cifre?

Mai presus de toate a existat un Holocaust împotriva bunicilor noştri din Basarabia şi Bucovina de nord, duşi în frigul şi singurătatea Siberiei, a existat un Holocaust împotriva tinerilor studioşi şi a intelectualităţii româneşti, a existat un Holocaust împotriva românilor din Ardeal ucişi pentru că erau valahi, ortodocşi.

Asta, să n-o uiţi, române! Acasă sau... oriunde în lume.

Iulian Iustin Melinte

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: localitatea Aninoasa, din județul Argeș
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU