Luc Montagnier, laureat Nobel și descoperitor al virusului HIV: „Se intră în dictatura vaccinurilor. Riscăm să otrăvim toți copiii!”

Autor
Daniel Roxin
Tipar
Articol
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
Viață și Sănatate

Profitând de psihoza cu Coronavirusul din China, sistemul își pregătește terenul și în România, precum în alte părți, pentru a introduce vaccinarea obligatorie. Impunerea și acceptarea unui astfel de abuz avea nevoie de contextul unei psihoze globale menită să îi sperie pe cei slabi de înger. De acum încolo orice este posibil!

Înainte de a merge mai departe, este important să subliniez că acest articol nu este împotriva vaccinării, a acelor vaccinuri cu adevărat necesare, ci împotriva abuzului, a numărului tot mai mare de vaccinuri pe care corporațiile farmaceutice și agenții lor din mass-media și politică vor să ni le bage pe gât.

Prin urmare, între vremea în care făceai câteva vaccinuri standard într-o viață și cea de acum în care se ajunge chiar și la zece – douăzeci de vaccinuri, dublate de o posibilă lege a vaccinării obligatorii (precum la animale), este o cale lungă ce a transformat vaccinarea într-un abuz de care profită marile corporații farmaceutice, pe seama întregii populații a globului. Pentru că, atunci când nu știi care sunt efectele unor vaccinuri pe termen lung și în ce mod pot ele periclita viața sau sănătatea unui om după 5, 10 sau 20 de ani, dar vrei să le impui cu forța, ești inconștient sau nemernic fără scrupule.

Înțelegând pericolul vaccinării obligatorii și a numărului tot mai mare de vaccinuri inventate de corporațiile farmaceutice, pentru profit, Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, s-a poziționat public, în anul 2017, împotriva vaccinării obligatorii, stârnind dezbateri în presa fraceză.

Pe 7 noiembrie 2017, la Paris, Luc Montagnier, împreună cu profesorul Henri Joyeux, a susținut o conferință-dezbatere în care, printre altele, a spus:  „Aș dori să avertizez cu privire la riscurile privind moartea subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, fapte științifice, lucruri observate de părinți asupra faptului că această moarte subită apare după o vaccinare. Am o evidență foarte detaliată a legăturilor dintre vaccinare și moartea subită a nou-născuților. Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați.”, a declarat el. „Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestei extinderi cu vaccinuri care conțin aluminiu”, a mai spus profesorul Montagnier, conform publicației franceze La Croix.

ActiveNews.ro., site-ul care a atras românilor atenția asupra poziției publice a lui Luc Montagnier, ne mai informează cu privire la această conferință că profesorul francez a precizat că nu crede că vaccinurile produc autismul. Luc Montagnier: „Dar cred că vaccinurile pot declanșa autismul pe un teren favorabil autismului. Este ca răspândirea scânteilor pe un teren arid, declanșându-se incendii. Acest teren favorabil autismului este cel slăbit de alte boli și alți factori, la care adăugarea vaccinului devine factor declanșator.”

„Riscăm cu vaccinurile să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma, copiii, bebelușii”, a mai avertizat Luc Montagnier, care consideră că se intră „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”. În opinia sa, imunizarea cu 10 vaccinuri sau mai multe este exagerată. „Schemele de vaccinare oficiale sunt abuzive și medicii pediatrii ar trebui să nu facă vaccinurile doar pentru că funcționari nepricepuți/corupți le recomandă”, afirmă el.

Oare și acest om, laureat al premiului Nobel pentru medicină, este nebun? Chiar nici el nu înțelege cum funcționează lucrurile?

În ultimii ani am profitat de ocazie, atunci când am putut, și am cerut, în privat, opinia unor medici, unii cadre universitare, cu privire la vaccinare. Fără să pună sub semnul întrebării vaccinarea în sine, aproape toți s-au arătat îngrijorați însă de nebunia numărului tot mai mare de vaccinuri care le sunt date copiilor și de perspectiva vaccinării obligatorii. Și în opinia lor este vorba de o joacă cu sănătatea noilor generații, pentru profitul companiilor farmaceutice.

Daniel Roxin

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: localitatea Aninoasa, din județul Argeș
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU