Pacient mort de COVID-19 la Ialomița, familia acuză: "E știre falsă! E vorba de manipulare!"

Autor
Diana Marciuc
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Familia unui bărbat infectat cu coronavirus face dezvăluiri incredibile despre adevăratul motiv pentru care acesta a murit. Este vorba despre victima numărul 37, în vârstă de 77 de ani, din Ialomița.

Nepoata bărbatului afirmă că bunicul ei nu ar fi murit din cauza infecției cu noul tip de virus, ci din cauza unei tumori la plămâni.

"Stire falsă! Aici este vorba de manipulare!...Deci nici nu stiu cum sa incep...este vorba de bunicul meu! Bunicul meu era pe patul de moarte încă din luna februarie, el a fost internat si la spitalul din Slobozia cu alte probleme medicale (daca ar fii avut CORONA VISRUS il țineau in spital clar)", spune nepoata victimei, într-un mesaj pe contul ei de Facebook.

Acuzațiile familiei unui pacient mort de COVID-19

Potrivit tinerei, bărbatul nu ar fi murit din cauza coronavirusului, ci din cauza unor probleme de sănătate cu care el se confrunta de mai multă vreme.

"Bunicul meu avea o tumoara la plămâni, si o fractură de șold, pentru simplu fapt ca unchiul meu sa întors din Marea Britanie pe data de 23 martie pentru al vedea, el este catalogat cum ca ar fii murit de corona, reveniti-va fraților !!!!!!! Nu a avut CORONA VIRUS !!!!", a mai afirmat Diana Marciuc, nepoata pacientului.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU