Părintele Ilarion Argatu: "Vom trăi timpurile cele de pe urmă, habar n-avem ce ne aşteaptă."

Autor
Părintele Ilarion Argatu
Tipar
Articol
Topic
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Profeți și Profeții

Vin vremuri grele pentru ca s-a imputinat credinta. Din cauza saraciei, oamenii isi vor vinde sufletul pentru hrana si imbracaminte. Lumea se va inrai, va dispare dragostea si mila dintre oameni. Se vor contopi preotii cu mirenii si nu va mai fi cine sa conduca pe credinciosi.

Credinciosii vor rataci, ca nu vor mai gasi nici pastorul si nici calea. Va conduce banul si interesul de a castiga averi. Nu va mai avea mila si grija de sufletele credinciosilor, nimeni. Totul se va reduce la o simpla afacere. Nu vor mai pune pret pe mantuire, credinta, frica de DUMNEZEU, datorie, obligatie, raspundere si constiinta, ci pe bani. Se vor vinde unii pe altii. Rautatea in lume va fi de nesuportat. Frica de DUMNEZEU se va imputina. Vom trai timpurile cele de pe urma.

Habar nu avem ce greutate vor avea. Habar nu avem ce ne asteapta pe noi si pe copiii nostri. Pe copiii nostri, aceste timpuri ii vor prinde nepregatiti sa le infrunte, pentru ca parintii din ziua de astazi nu-si mai educa copiii in frica de DUMNEZEU si rusinea de oameni. Din cauza aceasta vor cadea victime multor rautati. Mamelor, nu va lasati copiii in voia lor si sa-i ia valul acestui desfranat veac. Veti plange vesnic, ca nu v-ati mantuit copiii si ia-ti facut fii ai gheenei. Daca lumea s-ar intoarce de la rautate, de la pacat si necredinta, aceste timpuri nu ar veni acum si nu am fi noi cei care le-am trai.

Articole Recente