Tuturor creștinilor de bună credință, care încă iubesc și țin la libertate și la liberul arbitru, le aducem în atenție faptul de A NU SE VACCINA CU NICI UN CHIP cu noul vaccin, pe care oficialitățile voiesc a ni-l face obligatoriu!

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem

Tuturor creștinilor de bună credință, care încă iubesc și țin la libertate și la liberul arbitru, le aducem în atenție faptul de A NU SE VACCINA CU NICI UN CHIP cu noul vaccin, pe care oficialitățile voiesc a ni-l face obligatoriu!

Pe lângă faptul că foarte puțin timp a trecut pentru a fi testat, sunt multe puncte negre care fac ca această substanță să nu se numească medicament, ci OTRAVĂ LETALĂ:

  • Acest vaccin bazat pe inginerie genetică este încă în fază de experiment.

  • Ingredientele folosite trezesc grave suspiciuni (modificatori genetici, celule fetale preluate de la avortoni).

  • Lista de efecte adverse este lungă; vaccinul prezintă reacții absolut indezirabile, inclusiv moartea (faptul că unii voluntari au murit ori au rămas cu gura strâmbă nu a fost niciodată ascuns).

  • Efectele secundare pe termen lung nu se cunosc (boli autoimune, cancere, efecte mutagene, sterilitate etc).

  • Vaccinul nu previne îmbolnăvirea, ci (teoretic) atenuează simptomele.

  • Chiar dacă te vaccinezi, tot va trebui să porți mască.

  • Firmele producătoare au solicitat și au primit din partea guvernelor degrevarea de orice răspundere pentru daunele și reacțiile adverse provocate de vaccin.

  • Vaccinul a fost creat încă din ianuarie, printr-o „revelație”, mărturisește cel care a inventat tehnologia.

  • Șeful de la Pfizer a spus într-un intetviu că nu se vaccinează, lăsându-le altora „onoarea” de a fi cobai.

  • Virusul suferă constant mutații, deci trebuie să te duci să te "updatezi" constant cu alte și alte doze, spre imensul folos al industriei farmaceutice.

Alta problemă majora care apare prin primirea acestui vaccin este faptul ca ARN-ul persoanei se schimbă, făcând din cel care-l primește, o unealtă ușor de manevrat mai apoi.

Neprimirea vaccinului are temei în Sfânta Scriptura. Isav, fratele lui Iacov, (a 3-a generație după Avraam) a nesocotit Darul lui Dumnezeu de fiu întâi născut, și pentru un blid de linte a vândut acest Dar lui Iacob.

Același lucru se întâmplă cu tot creștinul care, pentru un bine pământesc, renunță la Darul Libertății  cel dat de Dumnezeu.

Pentru acest mare DAR, spunea Pr. Arsenie Papacioc, și îngerii sunt "invidioși" pe noi, căci numai prin acest dar, LIBERUL ARBITRU, putem câștiga mântuirea, suind din putere în putere spre sfintenie.

Dumnezeu sa ne păzească de tot păcatul și să ne dea putere și înțelepciune să putem discerne binele de rău!

Articole Recente