Academician de la Cambridge spune că rasa umană trebuie să dispară pentru a salva planeta, iar albii heterosexuali trebuie sa dispara primii

Tipar
Video
Topic
De prin lume adunate
Marxism și Corectitudine Politică

SUMMIT NEWS: Cambridge Academic Says Human Race Must Become Extinct to Save the Planet

Academician de la Cambridge spune că rasa umană trebuie să dispară pentru a salva planeta - iar rasa albă trebuie să dispară prima, evident.

Paul Joseph Watson

Un academician de la Cambridge a pledat pentru dispariţia umanităţii pentru salvarea planetei accentuând că bărbaţii albi, heterosexuali sunt de vină pentru toate relele lumii.

În noua ei carte “The Ahuman Manifesto”, profesoara Patricia MacCormack spune că singurul mod de a preveni un dezastru ecologic este începerea ”opririi graduale a reproducerii”.

Vorbind la CambridgeshireLive, Profesoara MacCormack a spus clar cine ar fi primii de sub satârul evoluţionist.

“Premiza de bază a acestei gândiri este că ne aflăm în era Anthropocenă, umanitatea a adus probleme majore, iar una dintre acestea crează această lume ierarhică unde bărbaţii albi, heterosexuali şi potenţi funcţional au succes, iar oamenii de rase diferite, genuri diferite, sexualităţi diferite sau cei cu dizabilităţi se zbat să ajungă acolo,” a spus ea.

Potrivit lui Alistair Ryder de la CambridgeshireLive, în ciuda faptului că se cere literalmente ştergerea speciei umane de pe faţa pământului, cartea are “un ton vesel şi optimist.”

Ok, atunci.

MacCormack a spus că ideile sale au fost iniţial inspirate de interesul său în “feminism şi teoria queer.” Imaginaţi-vă şocul meu.

Profesoara mai vrea să demonteze complet religia, deşi este neclar dacă asta s-ar extinde şi către propriile sale credinţe.

MacCormack apare într-un YouTube video cu titlul ‘Performing the Occult’ în care ea discută subiectul crucial “vulvic deamonitalia.”

Ea a mai apărut într-un DVD numit Video Nasties: The Definitive Guide, în care comentează un film numit The Chant of Jimmie Blacksmith, care este despre “un aborigen australian exploatat” care comite un masacru în numele justiţiei rasiale.

“Jos pălăria pentru Morticia pentru a o spune pe şleau,” scrie Dave Blount. “Venerarea altuia, ura pentru cei ca tine este esenţa ideologiei liberale. Asta a dus inevitabil la susţinerea frontierelor deschise, a Acţiunilor Afirmantive, anti-Americanism, et cetera. Duce la a-ţi dori să vezi umanitatea exterminată în mod inevitabil. Un liberal care nu vrea ca rasa umană să moară, încă nu s-a gândit la lucrurile profunde…

Traducerea: Costin Ştirbu

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU