Avocatul Gheorghe Piperea, după evenimentele din SUA: Cei care au câștigat au fost regizorii, cei care au inventat corectitudinea politică. Cei care își doreau supra-omul și care își doresc acum nou-normalul! Purtătorul de mască și de ARN mesager!

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Marxism și Corectitudine Politică

Țineți minte cum arată cărțulia asta! În curând o să o regretăm. Coarda corectitudinii politice, întinsă la maxim, se va rupe. Trendul discriminării pozitive în favoarea minoritarilor se va întoarce împotriva lor - ce a fost aseară la Washington a fost un fel de început al sfârșitului, similar cu atacul lui Hitler asupra Reichstag-ului, in 1933. S-a văzut ce consecințe au decurs de acolo. Cei care au suferit și murit au fost oamenii nevinovați, minoritari sau nu. Cei care au câștigat au fost regizorii, aceeași care au inventat corectitudinea politică. Aceeași care își doreau omul nou de tip fascist sau comunist ori supra-omul și care își doresc acum nou-normalul, purtătorul de mască, ARN mesager și ideologie cinic progresistă.

Așteptați-vă la asta - satul global cu care v-ați obișnuit se va diviza violent și cinic în “sănătoși” supuși, baricadați în cetatea lor aseptică și vaxinată, și o puzderie de comunități Amish sau șamanice.

Articole Recente