Pandemia planificată: Conspirația covid

Autor
Plandemic
Tipar
Video
Topic
Anti-sistem

18 octombrie 2019, New York (SUA)

Cu 5 luni înainte să izbucnească pandemia

Evenimentul 201 – Un exercițiu pandemic global

(imagini de la Evenimentul 201)

”În numele Centrului nostru și al partenerilor: Forumul Economic Mondial și Fundația ”Bill și Melinda Gates”, doresc să adresez un călduros bun-venit către participanții din New-York, precum și către grupul mai mare de participanți din mediul online.

”Evenimentul 201” este un scenariu fictiv.

Scenariul de astăzi va simula ședințe ale unor reprezentanți din mai multe domenii, în cadrul  ”Consiliului de Urgență Pandemică”.
 

”Ne aflăm la începutul unei pandemii care pare a fi severă. Apar probleme care pot fi rezolvate numai dacă afacerile globale colaborează cu guvernele.”

”Circulă mai multe teorii ale conspirației, care pretind că producătorii de medicamente sau Organizația Națiunilor Unite au declanșat pandemia, pentru a obține profit …”

”Poate că a venit timpul să ilustrăm cazuri unde aducem în fața justiției anumite persoane, ca judecătorii să decidă dacă aceștia au răspândit sau nu fake-news-uri”

(știri fictive care au fost date în timpul Evenimentului 201)

”Un nou coronavirus. Oamenii infectați au o boală respiratorie, cu simptome care variază între gripă ușoară și pneumonie severă” …

”Rămânem la subiectul covid. Cererea de materiale de protecție – măști N95 și mănuși – a crescut în mod semnificativ”.

”… pacienții aglomerează spitalele …”

”De frica infectării, oamenii evită spațiile publice, respectând recomandările oficialilor din zona medicală”.

”O agenție din SUA tocmai a dat publicității rezultatele unui sondaj privind părerea oamenilor despre vaccin. 65 % din participanți spun că sunt nerăbdători să primească vaccinul, chiar dacă e numai experimental”.

(emisiuni simulate în cadrul Evenimentului 201)

”Nu sunt optimist că vom realiza la timp un vaccin care să fie relevant pentru această pandemie”.

”Cu suficient de mulți bani și voință politică, totul e posibil”.

”Au fost introduse sancțiuni pentru răspândirea de informații vătămătoare. Sancțiunile merg până la arest”.

”Dacă soluția presupune controlarea și reducerea accesului la informații, cred că e alegerea corectă”.

”Care sunt riscurile și beneficiile muncii de acasă ? Cu siguranță, trebuie să salvăm vieți. Dar nu ne putem permite un răspuns puternic care să sufoce economia”.

”Lumea a văzut proteste pe scară largă, iar în unele cazuri, revolte …”

” … a condus la represalii violente, și chiar s-a instaurat legea marțială … ”

” … cetățenii și-au pierdut încrederea în administrațiile respective”

”Economiștii susțin că recesiunea economică provocată de pandemie va dura ani de zile. Impactul la nivelul societății – pierderea încrederii în guvern, neîncrederea în mass-media, ruperea coeziunii sociale – ar putea dura chiar mai mult”.

(mesaj de pe o pancardă)

”Nu suntem în siguranță dacă nu suntem și liberi”.

(emisiune Evenimentul 201)

”Trebuie să ne întrebăm: chiar trebuia să fie așa de rău ?”

(Dr. David E. Martin, Analist pe probleme de Securitate Națională, fondatorul indexului IQ100 de la bursa din New York)

Sunt persoana care a dezvoltat genomul lingvistic, care e prima platformă unde se poate afla intenția comunicării, dincolo de informația transmisă. Dar am folosit tehnologia respectivă și pentru alte aplicații: în apărare, în obținerea de informații, și în finanțe. Cea mai mare realizare a companiei este că, la începutul anilor 2000, a dus la descoperirea celei mai mari fraude din domeniul impozitelor din istoria SUA (la acel moment).

Continuăm să investigăm orice persoană, organizație, sau companie care are vreo legătură cu armele biologice și chimice – fie că au activități dubioase, fie că se ocupă de asta în mod vădit. Facem acest lucru pentru 168 de țări.

În 1999, IBM a introdus în lumea digitală un milion de brevete. Era prima dată când inovarea umană a fost transferată într-un mediu electronic, unde se pot realiza interogări în bazele de date. Noi am luat acea informație, și am făcut un exercițiu foarte simplu, utilizând tehnologia noastră privind genomul lingvistic. Am constatat că aproximativ o treime din brevetele înregistrate în Statele Unite erau , în realitate, falsuri – în sensul că, deși aveau variații lingvistice, în realitate se ocupau de același subiect.

În 1999. au început să apară brevete pe coronavirus … Astfel a început investigația noastră …

(știre)

”Martie 2003. Hong-Kong-ul este cuprins de panică, pe măsură ce un nou virus mortal face ravagii în oraș.”

În 2003, Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA (CDC) au intuit că pot da lovitura. Mă refer la epidemia de coronavirus care a apărut în Asia. Au văzut că un virus – despre care ei știau că poate fi ușor manipulat – era un lucru aducător de mult profit. În 2003, au încercat să-l patenteze. Și s-au asigurat că au drepturi intelectuale asupra bolii, a virusului, și asupra detectării lui. Știm că în afacere erau implicați Anthony Fauci, Ralph Baric, CDC, și o întreagă listă de oameni care vroiau să fie creditați cu inventarea coronavirusului. Între 2003 și 2018, au avut control 100 % asupra fondurilor obținute din complexul industrial al coronavirusului.

(extrase din știri)

”Organizația Mondială a Sănătății a denumit oficial epidemia …”

” … noul coronavirus …”

” … o Urgență Internațională privind Sănătatea Publică …”

Știm că manipularea coronavirusului a început în 1999 cu dr. Ralph Baric, cercetător la Universitatea din Carolina de Nord. Este un cercetător celebru pentru ”cercetări himerice” privind coronavirusul.

(dr. Ralph Baric)

”Caracteristica principală a sars, mers, și sars-cov 2, este că pot să …”

În 2002, era un lucru recunoscut despre coronavirus că era văzut ca un mecanism exploatabil în bine sau în rău. Pe 25 aprilie 2003, CDC din SUA a înregistrat un patent privind coronavirusul cu transmitere la om. Dar în Legea nr. 35, secțiunea 101, scrie că natura nu poate fi patentată. Fie coronavirusul este fabricat – prin urmare, este legal brevetul; fie este natural – prin urmare, brevetul este ilegal. Dacă era fabricat, ar fi încălcat tratatele și legile care interzic armele biologice și chimice. Dacă era natural, era ilegal să îl patentezi. Amândouă situațiile sunt ilegale.

În vara lui 2007, CDC a depus o cerere la Oficiul de Invenții și Mărci, prin care îi rugau să păstreze brevetul ”confidențial”.

Ei au înregistrat brevete nu numai pe virus, dar și pe metodele de detecție și kitul de testare. Prin acest patent al CDC, ei puteau decide cine are voie și cine n-are voie să facă cercetări cu privire la coronavirus. Nu poți investiga virusul, nu-l poți măsura, nu poți dezvolta un kit de testare. Prin obținerea patentelor … aveau posibilitatea, motivația, și câștigul bănesc din faptul că au transformat coronavirusul din agent patogen, în profit.

(știre)

”Dezvoltarea și deținerea unui vaccin covid a devenit o cursă a înarmărilor în plan biologic, având și conotații politice.”

(emisiune)

”Începe să mă îngrijoreze goana după aur din domeniul vaccinului. Goana după aur … hmm . Să reținem ideea ”…


Undeva între 2012 și 2013, s-a întâmplat ceva. Au fost tăiate fondurile federale care ajungeau în locuri precum Harvard, Emery, Unversitatea din Carolina de Nord. Finanțarea a fost împiedicată de ceva ce s-a întâmplat la Institutul Național de Sănătate Publică din SUA (NIH). Cei de la NIH au avut acest mic moment de claritate, și au zis: ”Ni se pare că ceva e greșit aici.” Iar în 2013, cei de la NIH au spus: ”trebuie suspendate cercetările privind îmbogățirea funcțiilor coronavirusului”. Cei de la NIH au avut un motiv moral, social – și posibil și legal – pentru a se împotrivi unor astfel de cercetări. Dar scrisorile care au fost trimise către cercetători, practic, spuneau așa: ”Vă informăm că trebuie să vă opriți. Iar în josul paginii, vom clarifica ce înseamnă că trebuie să vă opriți: Continuați cu cercetarea”.

Dar când problema a ieșit la iveală (în 2014 și 2015) … ce au făcut ? Au externalizat cercetarea. Au acordat fonduri Institutului de Virologie din Wuhan pentru a face aceste cercetări, care păreau a fi la limita legalității și a moralei. Dar oare au făcut-o în mod transparent ? Nu. Au transferat banii printr-o serie de organizații-paravan, pentru a crea impresia că finanțează o operațiune a SUA, care apoi subcontractează cercetarea către Institutul de Virologie din Wuhan. SUA puteau să spună. ”Chinezii au făcut-o !”. Chinezii puteau să spună: ”Americanii au făcut-o !”. Și lucrul interesant este că amândouă aproape că aveau dreptate.

(știre)

”De unde provine coronavirusul ? În acest moment se desfășoară o nouă investigație. Oficiali din serviciile de informații americane au dezvăluit către NBC News că examinează posibilitatea ca virusul să fi fost eliberat accidental dintr-un laborator chinez”.

”Joi, oficialii chinezi au respins acuzațiile, spunând pe Twitter că virusul s-ar putea să fi fost adus în Wuhan de armata americană”.


(Meryl Nass – doctor, cercetător, scriitor)

Sunt prima persoană din lume care s-a uitat la o epidemie, i-a studiat caracteristicile, și a demonstrat că se datorează unei arme biologice și nu unui fenomen natural. Am publicat acel studiu acum 28 de ani.

La începutul acestei pandemii, nu am crezut ipoteza că virusul este natural și că provine din lilieci. Eram aproape convinsă că acest virus este un organism proiectat în laborator. Au fost sute și sute de scăpări accidentale de microorganisme, din laboratoare cu grad mare de biosecuritate care făceau cerccetări pe coronaviruși patogeni (și pe alte organisme cu potențial letal).

Am fost în mod special interesată de un studiu publicat în revista ”Nature Medicine” de 5 oameni de știință, care pretindeau că în mod sigur este un fenomen natural și nu un construct de laborator. Dar argumentele lor nu aveau greutate, nu prea aveau sens după standardele științei. Cu toate astea, tot felul de oameni importanți au început să aprobe ce spunea acest studiu. Desigur, asta m-a făcut să fiu nedumerită: de ce își riscă acești oameni reputația, când în mod clar nu are sens. Nu aveau greutate argumentele. Cineva i-a pus pe cei 5 cercetători să publice studiul, și cineva le-a zis celorlalți să spună în public că studiul e o mare lucrare științifică.


(interviu cu Prof. Luc Montagner  – cercetător în medicină, virolog, laureat Nobel)

”- Ați declarat în mod public: ”Este o lucrare meticuloasă, făcută profesionist”.

– Putea fi făcută numai de cineva cu un mare nivel de expertiză în biologia moleculară.”

(emisiune cu Luc Montagner, la o televiziune franceză)

”- Nu este ceva natural. Asta vreți să spuneți ?

– Nu e un lucru natural, e o treabă de profesionist, de biolog molecular. E o lucrare foarte meticuloasă. Putem spune acest lucru cu precizie, dacă ne uităm la secvența genetică a virusului.

– Cu ce scop au lansat-o ?

– Nu este clar pentru ce scop. Eu doar expun faptele. Treaba mea este să arăt faptele. Nu acuz pe nimeni.”

În 1979, lumea a decis că avem nevoie de legea Bayh-Dole, deoarece aveam nevoie să reformăm sistemul de patente. Iar una din modificări este că am permis ca entități ce au primit finanțare federală să poată patenta și să aibe avantaje economice din cercetarea care a fost plătită de populație. Ai primit un ajutor de 5 milioane dolari, din banii contribuabililor. Iar apoi îi poți taxa pe contribuabili cu prețuri mari, pentru tehnologia pe care ei au plătit să o dezvolți.

(Emisiune la postul american CBS Washington)

”Pfizer va lua aproape 2 miliarde. Moderna primește 438 milioane din banii contribuabililor. Și, cu toate astea, amândouă companiile au spus că vor vinde vaccinul la un preț mai mare decât costul. Vor obține profit din ele. Oare este corect ca producătorii de vaccinuri să obțină profit din cercetarea finanțată de contribuabili ?”

Programele noastre informatice au început să depisteze anomalii la sfârșitul verii și în toamna lui 2019, când am început să văd organizații non-profit și corporații care transferau bani către firme-paravan, pentru programe de cercetare privind coronavirusul.

Primul nostru semnal de alarmă a fost când am citit scenariul ”O lume aflată în risc” (septembrie 2019). Există o organizație denumită ”Consiliul de monitorizare al finanțelor globale”. Această organizație face parte din Organizația Mondială a Sănătății (OMS), iar din consiliul lor de conducere fac parte doctorii Elias de la Fundația lui Bill Gates, și Anthony Fauci de la Institutul Național Pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID). Aceste două persoane, plus directorul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din China, au emis o recomandare: până în septembrie 2020, trebuie să aibe loc două exerciții globale privind răspunsul la pandemie, iar unul din ele trebuie să fie despre o ”boală a căilor respiratorii”. Apoi au aranjat să se desfășoare un eveniment în octombrie – Evenimentul 201.

(Evenimentul 201)

”În numele partenerilor noștri – Fundația Bill și Melinda Gates …”

Evenimentul 201 a avut loc cu 5 luni înainte ca epidemia de covid-19 să fie declarată pandemie. Participanții la eveniment sunt cam aceeași oameni care acum sunt implicați în pandemia reală, obținând și profit de pe urma ei.

Evenimentul 201 a fost un eveniment regizat, filmat în direct cu mai multe camere, și transmis pe tot globul prin intermediul internetului. Un eveniment de o asemenea complexitate trebuie pregătit în cel puțin câteva luni, astfel încât conceperea lui a avut loc cu cel puțin 1 an înainte de pandemia reală.

(Anthony Fauci, director al NIAID)

”Nu există nici o îndoială că va avea loc o epidemie neașteptată …”

Încă din ianuarie 2017, Anthony Fauci a știut că vom vedea o epidemie până la sfârșitul lui 2020. Chiar și Bill Gates, un om fără pregătire în medicină, știa că va veni.

(Bill Gates – dezvoltator software, inventator, filantrop. Aprilie 2015)

”Dacă începem acum, putem fi pregătiți pentru următoarea epidemie”.

Fiecare lucru pe care l-ați văzut în această criză a fost prezent în exercițiul lor – despre care, apropo, site-urile de verificare a informațiilor au zis că nu are nici o legătură cu pandemia de coronavirus. Acesta este universul minunat al improbabilităților, unde lucruri fictive acum le vedem în realitate. Acesta e scenariul pe care se presupune că trebuie să-l acceptăm. Genial.

(montaj unde se vede similitudinea între lucrurile spuse la Evenimentul 201, și ce s-a întâmplat în realitate)

”Unele țări au interzis zborurile din țările cele mai afectate …”

”Președintele a luat decizia de a suspenda toate zborurile către Marea Britanie și Irlanda …”

” …dezinformarea care circulă pe internet …”

”  … se distribuie în online dezinformări despre virus, în toată lumea …”

” … a crescut în mod semnificativ cererea pentru măști N95 și mănuși …”

” … cererea de măști N95, care pot preveni contractarea virusului, a crescut …”

” … în final, am putea ajunge la 52 milioane kituri de tratament pe an, dar ne va lua multe luni până ajungem acolo … ”

” … suntem încă la multe săptămâni distanță până să avem ceva pe care să-l dăm la oameni …”

” …65 % din cei chestionați spun că sunt gata să accepte vaccinul, chiar dacă e numai experimental …”

” … un nou sondaj arată că 95 % din americani spun că vor lua un vaccin covid, dacă va fi descoperit unul eficient …”

Sunt curios: cine a scris scenariul pentru Evenimentul 201 ? Cei care au conceput evenimentul știau, cu cel puțin un an înainte, ce aveau nevoie. De ce nu s-au îngrijit să aibe acele lucruri la dispoziție (în pandemia reală) ? Având în vedere că Bill Gates a donat jumătate din avere pentru a transforma lumea într-un loc mai sigur … de ce nu a ajutat să fie mai bine pregătite spitalele noastre și lucrătorii din linia întâi ? Cum se face că nici unul din evenimentele pe care le sponsorizează nu aduce vreun beneficiu ?

(Bill Gates, aprilie 2020, interviu la BBC)

”Și acum, iată-ne aici. Iar noi nu am făcut simulări, nu am exersat …”

(Evenimentul 201, octombrie 2019)

”În numele partenerilor noștri – Fundația Bill și Melinda Gates …”

(Bill Gates, aprilie 2020)

”Deci, atât pe partea medicală, cât și pe partea economică, ne aflăm în ape neumblate”.

Evenimentul 201 nu a fost primul exercițiu fictiv care să prezică viitorul cu o uimitoare acuratețe. Sunt câteva decenii de când lideri mondiali din sănătate și afaceri introduc în realitate elemente din scenarii fictive.

(Evenimentul 201)

”Desigur, acest scenariu este fictiv”.

Cu un an înainte de Evenimentul 201, mulți dintre participanții de la acel exercițiu s-au adunat pentru o altă simulare, unde aveau de-a face cu un virus fictiv pe care l-au denumit ”Clade X”

(înregistrări de la exercițiul Clade X)

”Este prea mult un an pentru producerea vaccinului, pentru această boală …”

”Ar fi trebuit să facem stocuri, nu am făcut-o. Dar va trebui să vedem dacă putem grăbi livrarea vaccinului …”

”Dacă nu vom câștiga simpatia publicului, vom avea mari probleme …”

În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un document intitulat ”Scenarii privind viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”. Pagina 18 conține scenariul pandemic, denumit ”Etapele închiderii”.

”O lume cu un control mai puternic al guvernului și cu o conducere mai autoritară, cu o inovare redusă și cu o creștere a presiunii asupra cetățenilor”.

”Guvernul Chinei nu a fost singurul care a luat măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii. Pe perioada pandemiei, lideri din toată lumea și-au încordat autoritatea și au impus restricții și reguli draconice, de la purtarea obligatorie a măștii, la verificarea temperaturii la intrarea în locuri publice precum gări și supermarketuri. Chiar și după ce pandemia s-a încheiat, acest control mai autoritar, și această supraveghere a cetățenilor și a activităților lor, au continuat și chiar s-au intensificat”.

Trăim într-o vreme când actul conducerii – din nefericire – este compromis. Prin asta, vreau să spun că indivizii sunt puși în poziții de conducere pentru abilitatea lor de a fi influențați, și nu pentru meritele lor ca lideri. Nimic nu poate fi mai clar decât conducerea de la Organizația Mondială a Sănătății.

OMS este instituția căreia i s-a acordat putere exclusivă de a ghida și proteja sănătatea omenirii. OMS este finanțată din donații private, mare parte fiind făcute de corporații din industria farmaceutică și industria tehnologiilor bio. În 2017, Associated Press a publicat știrea că OMS cheltuie în mod frecvent cam 200 de milioane dolari anual pe deplasări. Aceasta e mai mult decât cheltuielile pentru lupta împotriva SIDA, a tuberculozei, și a malariei luate împreună. Faptul că OMS dă în mod repetat sfaturi inexacte, sau rele, nu este doar din cauza incompetenței; mai degrabă este rezultatul direct al faptului că Partidul Comunist Chinez mituiește conducerea OMS.

(înregistrare de la ședința generală a OMS)

”Cu privire la grupul executiv, îl numește pe doctorul Tedros Adhanom Gebreyesus ca director-general al Organizației Mondiale a Sănătății”…

Tedros Gebreyesus este primul director general al OMS care nu este medic.

Numirea lui în cea mai înaltă poziție din OMS a stârnit controverse. În poziția sa anterioară, de Ministru al Sănătății în Etiopia, Tedros a fost acuzat că ar fi mușamalizat trei epidemii de holeră.

(știre)

”Tedros nu este străin de controverse. Ca fost Ministru al Sănătății din Etiopia, a fost acuzat că ar fi mușamalizat trei posibile epidemii de holeră”.

Înainte de a fi numit director general al OMS, Tedros a fost un membru de rang înalt în organizația ”Frontul de eliberare populară TiGrey”, un grup politic brutal și corupt, responsabil de crime împotriva umanității (inclusiv bombardamente, răpiri, acte de tortură, și omoruri). Cum se face că un om cu un trecut atât de controversat ajunge în poziția cea mai înaltă din cea mai influentă organizație a sănătății la nivel mondial ?

(Tedros Gebreyessus, într-o declarație de presă)

”Sunt mulți ani de cât mă cunosc cu Bill și Melinda Gates …”

În timp ce era Ministru al Sănătății în Etiopia, Tedros a avut legături strânse atât cu Fundația lui Bill Gates, cât și cu Fundația Clinton.

(Bill Clinton, fost președinte al SUA)

” … Ministrul Sănătății din Etiopia, unul din cei mai competenți funcționari publici cu care am lucrat până acum …”

Având susținere din partea celor mai puternice două fundații private, și având susținere deplină din partea Partidului Comunist Chinez, Tedros a fost pus la comandă.

(Tedros Gebreyessus, director-general al OMS, într-o declarație de presă)

”Dacă nu suntem cuminți, vor fi multe cadavre …”

Nu poți găsi vreo persoană, din cele care promovează acest scenariu pandemic, care să nu facă parte din directoratele aflate în legătură între ele (OMS, CDC, NIAID, sau organizații care sunt acoperirea filantropică pentru alte organizații).

Acum știm că există cel puțin 3500 de patente acordate unor organizații care au primit multiple finanțări prin Fundația Bill Gates, prin Alianța Eco-Sănătate, prin conexiunea Sherlock-Bioștiințe. Iar toate acestea au, de asemenea, legături directe cu sursele de finanțare ale lui Anthony Fauci.

Dacă ai conflicte de interese privind finanțarea și luarea de decizii, aceasta este o încălcare a legilor Anti-trust din Statele Unite. Acestea constituie infracțiuni federale.

(interviu cu Meryl Nass)

” – Dacă ați avea puterea să schimbați de-dată problemele din actualul sistem de sănătate, cu ce ați începe ?

– Conflictele de interese.

Cu vreo 40-50 de ani în urmă, șefii companiilor farmaceutice chiar erau încarcerați dacă vindeau un produs rău în cunoștință de cauză, și ascundeau informațiile despre problemele acelui produs. De atunci, tot ce au făcut este să plătească amenzi. Astfel, este în regulă pentru ei să vândă un produs și să ascundă informațiile despre el, deoarece cheltuiala cu amenda este considerat costul de a face afaceri.

Cum a ajuns industria farmaceutică să captureze restul industriei medicale ? Deoarece au atât de mulți bani încât mituiesc pe cei de la Institutul Național de Sănătate (NIH), pe cei de la CDC, pe cei de la Agenția Federală a Medicamentelor (FDA), mituiesc asociațiile profesionale, ziarele, Universitățile de medicină, și pe toți ceilalți care-s implicați.

Cam în același timp când John D. Rockefeller a preluat controlul mass-mediei din Statele Unite, a mai preluat și controlul medicinei din america. Când s-a descoperit că se pot produce medicamente din petrol, cel mai mare mogul petrolier al americii a ordonat armatei lui de propagandiști să inverseze realitatea. Leacuri folosite de mii de ani, deodată au fost trecute la ”medicină alternativă”. În timp ce medicamentele noi, produse din petrol, care dau un grad mare de dependență, și care sunt patentabile, au fost declarate ”standardul de aur”.

După ce a cumpărat o companie farmaceutică germană care producea chimicale pentru Adolf Hitler, Rockefeller și-a sporit influența politică. A presat congresul SUA să declare modalitățile naturale de vindecare ca fiind ”înșelăciuni neștiințifice”.

Apoi, Rockefeller a preluat controlul asupra Asociației Medicale Americane (AMA), și a început să ofere granturi masive către universități de top din SUA, acestea urmând să predea numai lucrurile aprobate de el.

Orice mențiune despre puterile vindecătoare ale plantelor, ale dietei, au fost șterse din majoritatea manualelor de medicină. Doctorii și profesorii universitari care au obiectat față de planul lui Rockefeller au fost linșați mediatic. Au fost scoși din AMA, și li s-a retras dreptul de a practica medicina și de a o preda. Cei care au îndrăznit să vocifereze, au fost arestați și băgați la pușcărie.

Când au început să apară dovezi că medicamentele produse din petrol cauzau cancer, domnul Rockefeller a fondat ”Asociația Americană A Cancerului”, prin care a suprimat această informație.

John D. Rockefeller este considerat cel care a fondat industria farmaceutică, și pe seama lui se pune faptul că erorile medicale sunt a treia cauză de mortalitate în America.

Aceasta nu e o acuzație la adresa doctorilor. Mai mult decât alții, ei se află în ghearele celei mai mari puteri de lobby din Washington.

În fiecare an, industria farmaceutică cheltuie cel puțin de două ori mai mulți bani decât industria petrolieră, pentru a influența adoptarea de legi, politici, și pentru a influența opinia publică. Mulțumită domnului Rockefeller, arhitectul monopolurilor americane, nici o industrie nu are o putere mai mare asupra vieții oamenilor ca Big-Pharma.

O parte a problemei – și, apropo, asta merge înapoi până în anii 1980, cu Microsoft – este că Bill Gates a înțeles că era foarte dificil să navighezi prin universul patentelor, și să spui că patentele respective sunt ale Microsoft. Iar el a devenit arhitectul unui foarte îndrăzneț program, prin care a obținut patente pe numele unor companii care nu aveau  nimic de-a face cu numele organizației  (Microsoft).

Conform legendei, tânărul Bill Gates și-a construit imperiul său tehnologic din garaj. Realitatea ne spune o altă poveste: că Bill Gates s-a născut în bogăție și privilegiu. Atât bunicul său, cât și stră-bunicul, erau moguli din sistemul bancar. Tatăl său, William Gates Sr., era un cunoscut avocat din Seattle. Prin tatăl său, Bill Gates a învățat în profunzime cum funcționează legile și lumea politicii, și cum să manipuleze aceste forțe.

”Mă numesc Bill Gates. Sunt președintele Microsoft”.

Bill Gates a renunțat la facultate pentru a da drumul Microsoft. Lumea îl cunoaște ca inventatorul sistemului de operare care a devenit Windows. În realitate, nu a avut nici o implicare în inventarea Windows. A cumpărat un sistem de operare deja existent, de la o firmă IT din Seattle (Seattle Computer Products), l-a modificat, apoi l-a vândut sub licență către IBM. Asta nu l-a împiedicat să pretindă toată recunoașterea.

(Edward D. Andrus , director de Marketing la IBM)

”Nu-l văd pe Bill Gates ca pe o persoană de mare creativitate. Îl văd ca pe un oportunist”.

În timp ce co-fondatorul Microsoft, Paul Allen, se lupta cu cancerul, Bill Gates a profitat de oportunitate și a încercat să pună mâna pe partea lui Allen din averea companiei.

(Paul Allen, co-fondator Microsoft)

” – Practic, ei vorbeau despre cum aveau de gând să îmi dilueze procentul de acțiuni până la aproape 0. A fost un moment foarte șocant și tulburător pentru mine.

– Astea se întâmplau când erați bolnav ?

– Mi se pare că eram în mijlocul terapiei cu radiații.

Strategiile de afaceri ale lui Gates au fost atacate puternic în 1998, când Departamentul Justiției din Statele Unite l-a dat în judecată pe Gates, pentru încălcarea legilor antitrust.

(imagini de la ancheta lui Gates)

”Aceasta este caseta 3 din declarația video a lui Bill Gates …”

În timpul procesului care a durat 18 luni, Gates a dat ore întregi de declarații înregistrate pe video.

(înregistrare de la anchetarea lui Bill Gates)

” – Ce browsere, în afară de la cel al Microsoft, vă îngrijorau în ianuarie 1996 ?

– În acea lună ?

– Da, domnule.

– Ce-i cu acea lună ?

– Ce browsere, în afară de cel de la Microsoft, vă îngrijorau în ianuarie 1996 ?

– Nu știu ce vreți să spuneți prin ”îngrijorat”.

– Ce anume din cuvântul ”îngrijorat” nu înțelegeți ?

– Nu sunt sigur ce vreți să spuneți prin ”îngrijorat”.

 (declarație de presă a Departamentului Justiției)        

”Departamentul Justiției a acuzat firma Microsoft că s-a lansat în practici anti-competitive și exclusiviste, cu scopul de a menține monopolul firmei în zona sistemelor de operare”.

Într-o mișcare menită să acopere publicitatea negativă, Gates a investit 100 milioane dolari pentru a înființa fundația Bill și Melinda Gates. Bill Gates și-a transformat peste noapte imaginea publică, dintr-ul monopolizator fără scrupule, în cel mai generos filantrop din lume.

(Bill Gates, de la tribuna GAVI)

”Mă bucur să anunț că vom dona încă un miliard de dolari …”

”Avem șansa să-l vedem pe Bill Gates 2.0, un om pe care nu-l cunoașteți”.

Campania de îmbunătățire a imaginii a dat rezultate. Averea lui s-a dublat rapid, astfel încât Bill Gates a căpătat titlul de ”cel mai bogat om din lume”.

(interviu cu Bill Gates)

” – În ultimii 10 ani, ați investit 10 miliarde dolari în producerea de vaccinuri, și v-ați dat seama de profitul din urma acestei acțiuni. Pot să spun că m-ați uimit. Puteți să ne dați detalii ?”

” – Profitul a fost mai mult decât de 20 de ori banii investiți. Deci, dacă te uiți numai la beneficiile economice, este un profit destul de puternic dacă îl compari cu orice alt domeniu economic”.

Într-un eseu din revista Wall Street, Bill Gates a declarat vaccinurile ca ”cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată”.

Fundația lui Bill Gates s-a extins rapid într-o corporație multi-națională masivă, integrată vertical, și care controlează un lanț de aprovizionare care se întinde de la birourile de conducere din Seattle, până la satele din Africa și Asia.

(emisiune)

”Cea mai mare organizație filantropică privată din lume face rău ?

Fundația Bill Și Melinda Gates au câștigat milioane de dolari în fiecare an, de pe urma unor companii acuzate că generează cam aceleași probleme sociale și de sănătate pe care fundația încearcă să le rezolve. Fundația Gates are investiții în 69 din cele mai poluante companii din SUA și Canada. Alte companii din portofoliul fundației au fost acuzate că au forțat milioane de oameni să-și piardă casele, că au folosit munca efectuată de minori, că i-au înșelat pe pacienți și i-au neglijat … Fundația Gates nu a oferit detalii ..”

(înregistrare din cadrul unei ceremonii de la Casa Albă, pe vremea lui Barack Obama)

”William H Gates al treilea, și Melinda Gates”

Ca donator de top atât pentru OMS, cât și pentru CDC, nu există un om care să aibe mai mare putere decât Bill Gates de a influența sănătatea și libertatea medicală a oamenilor de pe planetă.

(Bill Gates, interviu cu revista Financial Times)

”Normalitatea va reveni numai după ce vom vaccina pe scară largă toată populația globului”

(Prim-ministrul Canadian, Justin Trudeaux)

”Acesta va fi noul normal, până când este dezvoltat un vaccin”.

(un oficial din Marea Britanie)

”Până găsim un vaccin, reîntoarcerea la normalitate înseamnă să punem în joc viețile oamenilor”

(Ursula Van der Leyen, președinta Comisiei Europene)

”Trebuie să-l producem și să-l distribuim în fiecare colț al lumii.”

(oficial dintr-o țară asiatică)

” … vaccinarea completă a copiilor și a femeilor însărcinate …”

”Dezvoltarea de noi vaccinuri, metode de tratament, și metode de diagnosticare ….”

(oficial din Chicago, SUA)

”Deja am cumpărat seringile. Deja știm dacă se va întâmpla, ne gândim cum va fi. Totul e parte din acest plan.”

(Președintele SUA, Donald Trump)

”Armata noastră este mobilizată. La sfârșitul anului, vom fi capabili să-l dăm foarte multor oameni foarte, foarte rapid”.

În 1986, Președintele SUA, Ronald Reagan, a semnat ”Legea privind Daunele legate de programul național de vaccinare a copiilor”, prin care producătorii de vaccinuri au primit imunitate totală. După un deceniu de procese din cauza îmbolnăvirilor sau chiar a morții provocată de vaccinuri, producătorii de vaccinuri dădeau faliment. Pentru a-i forța pe politicieni, companiile au amenințat că nu mai produc vaccinuri până când nu vor fi scutite de la plata daunelor. Până în ziua de azi, când cineva se îmbolnăvește sau moare din cauza unei reacții adverse, daunele sunt plătite din banii contribuabililor.

(știre de la un post indian)

”Oare au fost folosite câteva fete din India pe post de cobai ? Investigația arată că doi giganți farmaceutici din america …

” … vaccin netestat a fost administrat către mii de fete din India, fără să fie efectuate suficiente studii clinice, și fără să fie îndeplinite formalitățile”.

India a fost una din cele mai lovite țări, după ce actori celebri de la Bollywood (Hollywood-ul indian) au fost cointeresați financiar de către Fundația Gates să îndemne publicul să se vaccineze în masă.

În 2009, vaccinul HPV le-a fost administrat unor copii săraci din India. Li s-a spus fetelor (mai mult de 24.000) că li se administrează un alt vaccin (Welna). În multe cazuri, vaccinarea s-a făcut fără consimțământul informat al părintelui sau tutorelui.

(Mary Holland, vice-președinte și consilier general la Children’s Health Defense)

”Oamenii care au administrat aceste vaccinuri i-au mințit pe tutorii copiilor, și le-a spus fetelor: ”Acest vaccin vă va vindeca de cancer, nu veți avea niciodată cancer”. Iar aceste fete s-au îmbolnăvit foarte grav. Unele au dezvoltat amețeli, altele au dezvoltat cancer, iar șapte au murit. Nu a fost nici o politică de asigurare, nu li s-a acordat nici o asistență. Iar Fundația Gates a negat că au fost făcute teste clinice. A fost atât de scandalos, încât Parlamentul Indiei a creat a comisie de anchetă. Au studiat problema, și i-au scos din țară pe cei de la Fundația Gates”.

(Dr. Colin Gonsalves, Curtea Supremă din India)

”India este o țară barbară. Aici se întâmplă lucruri într-un mod foarte barbar. Dar am fost surprins să văd o organizație americană care opera ziua în amiaza mare, și făcea lucruri care sunt foarte, foarte … hai să le zicem ”în stil indian”. Scandalul, cred eu, a plecat de la faptul că am dorit să fie investigată procedura.

Parlamentul Indiei a format o comisie de investigare. Pentru mine, a fost o mișcare destul de surprinzătoare. În general, nu prea vezi o astfel de investigație de nivel înalt, pe niște subiecte care sunt interzise. Iar raportul a fost extraordinar. Nu cred că a mai fost o situație când Parlamentul Indiei să redacteze un raport atât de dur. Iar oficialii din guvern au zis: nu trebuia să autorizăm procedura, ne pare rău, nu le vom mai da voie.

Iar acum, cei de la fundație s-au întors … cu aceleași trucuri vechi”.

(știre)

”Vestea bună este că testele clinice pe oameni pot începe chiar din iulie 2020, pentru dezvoltarea primului vaccin covid-19 produs în India …”

(Colin Gonsalves, curtea supremă din India)

”Deci îți poți da seama de manipularea opiniei publice de către liderii partidelor politice, care spun în unanimitate: ”vrem vaccinul”. Iar cel mai îngrozitor lucru e că sunt văzuți ca filantropi, când treaba e despre obținerea de putere politică și financiară. Aș zice că a doua țară de pe glob ca populație (cu 1,3 miliarde de oameni) e un poligon bun de încercare pentru companiile farmaceutice să dea lovitura, și să ucidă și mulți oameni cu această ocazie.

Da, păcat că nu am fost în stare să ajutăm fetele care suferă. Este atât de înfricoșător ce fac acești oameni.”

(Bill Gates la o emisiune)

”Luăm lucruri care sunt organisme modificate genetic, și le injectăm în mâinile copiilor: pur și simplu, le injectăm direct în venă”.

Un studiu științific, publicat în ”Jurnalul Internațional al cercetărilor privind mediul și sănătatea publică”, a concluzionat că peste 490.000 de mii de copii din India au dezvoltat paralizie ca urmare a polio-vaccinului cu administrare orală produs de fundația Gates, vaccin administrat între 2000 și 2017. Folosind toate șmecheriile tipice, entitățile media și site-urile de verificare a știrilor din Statele Unite s-au grăbit să mușamalizeze povestea. Dar, mulțumită muncii meticuloase a unei echipe de cercetători indieni, adevărul există încă pe site-ul Institutului național de sănătate (NIH).

(Bill Clinton, președinte al SUA între 1992 și 2000)

”Am onoarea de a vi-i prezenta pe Bill și Melinda Gates”.

Fără să aibe pregătire medicală, Bill și Melinda Gates au fondat Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI), prin care ei își îndeplinesc planul: vaccinarea întregii lumi. Fundația a fost dată în judecată de guvernele unora din cele mai sărace și mai vulnerabile țări de pe glob, deoarece au cauzat probleme serioase prin programele experimentale de vaccinare.

(Melinda Gates, interviu la Revista Forbes)

”Angajații din domeniul medical, din toată lumea, merită să fie primii vaccinați. Aici în Statele Unite, negrii sunt cei care ar trebui să-l ia primii, la fel și mulți locuitori indigeni”.

(Jamel C. Holley – reprezentant ales, pentru Statul New Jersey)

”Ni s-a spus întotdeauna că vaccinurile sunt sigure, sunt sănătoase, acesta e un lucru pe care trebuie să-l facem. Dar din poziția în care mă aflu acum, ca legiuitor, și uitându-mă la aceste studii, este înspăimântător. Și vreau ca afro-americanii să-și deschidă ochii”

(Dr. Aaron Lewis – activist pentru drepturile omului, cercetător, formator)

”Din toate locurile din lume unde domnul Gates ar fi putut să meargă, de ce a ales Africa ? Nu pentru că îi pasă de oamenii care arată ca mine. Îi pasă de planurile lui”.

(emisiune)

”Corpurile africanilor au fost folosite ca și cobai de către Big Pharma, de mulți ani”

(interviu)

”Ne folosesc pentru teste. Ca african, spun: Gata !”

(Theo Wilson – activist, jurnalist, conferențiar)

”Africanii nu mai vor să mai fie cobaii întregii lumi. Au devenit conștienți de problemă, și se informează unul pe altul … peste tot pe site-urile de socializare, sunt în alertă maximă în acest moment”.

(Raymond de Souza, de la organizația Human Life International)

”Există un document al guvernului american, denumit ”Raportul Kissinger”, care a fost produs la mijlocul anilor 70. Iar acesta spune explicit că scopul politicii externe cu privire la Africa este de a reduce populația. Deoarece acolo au foarte multe resurse minerale. La acel moment, Kissinger și cei implicați în Administrația Carter vroiau să reducă populația, să se asigure că africanii nu se dezvoltă și că nu folosesc resursele pentru ei. Deoarece ”noi, în Statele Unite, avem nevoie de ele”.

”Există eforturi concertate din partea puterilor străine să controleze populația din Africa”.

(Știre. Vaccinări care cauzează moartea unor copii în Sudan)

”Unii copii au supraviețuit vaccinării de luna trecută și se vor recupera, dar 15 dintre ei – toți sub vârsta de 5 ani – au murit din cauza febrei, a vomei, și a diareii”.

(Tarik Yasarevic, de la OMS)

”Decesele regretabile din Africa s-au datorat și unor erori umane”

(Theo Wilson – activist, jurnalist, conferențiar)

”Cum poți să crezi marile companii farmaceutice, și să nu-i crezi pe acești părinți când îți spun că odraslele lor s-au îmbolnăvit ? Nu mă interesează cât de puternică pare această mașinărie corporatistă. Ca părinte, pot să vă spun: acești oameni nu vor înceta niciodată să lupte pentru copiii lor”.

Ne-ar lua ore întregi să enumerăm toate inițiativele discutabile în care este implicat Bill Gates. Iată câteva dintre cele mai importante.

Gates este unul din finanțatorii principali în cadrul unui experiment stratosferic. Într-o încercare de a controla încălzirea globală, scopul proiectului este de a bloca lumina soarelui, prin lansarea de mari cantități de carbonat de calciu – și alte materiale – în atmosfera superioară. Criticii proiectului, inclusiv oameni de știință din zona mediului, a numit acest proiect ”un genocid la scară globală”

Gates a investit peste 1 miliard de dolari în proiectul de supraveghere globală ”Pământul Acum”. În cadrul acestui proiect, vor fi lansați în spațiu sute de sateliți, care vor permite monitorizarea 24 din 24 a tuturor oamenilor de pe pământ.

În parteneriat cu MIT, Bill Gates a dezvoltat o nouă tehnologie prin care vaccinurile pot fi injectate sub piele, împreună cu istoricul medical al omului. ”Tatuajul cuantic” va implanta un certificat invizibil, care poate fi scanat de autorități folosind o aplicație de telefon și lumina infraroșie.

(Bill Gates, interviu)

”În viitor, va trebui să punem la punct certificate care să arate cine s-a însănătoșit, cine s-a vaccinat. Deci, va fi această dovadă digitală privind imunitatea …”

”Agenția pentru protecția mediului” (EPA) a aprobat recent un permis experimental pentru Oxitech, o companie din domeniul biotehnologiei finanțată de fundația Bill și Melinda Gates. Într-o încercare de a combate malaria, Oxitech va da drumul în curând la milioane de țânțari modificați genetic, în diverse state din SUA. În conformitate cu site-ul NIH, sunt dezvoltate programe care să permită imunizarea oamenilor prin înțepături de țânțar. Cei de la revista ”Science” au folosit pentru prima dată expresia ”seringi zburătoare”.

(filmare cu Jeffrey Epstein, condamnat în instanță pentru pedofilie și trafic de carne vie)

”Puteți să vă ridicați mâna, vă rog ?”

(știre de la postul american MSNBC)

”O nouă știre, șocantă, publicată de New York Times, dezvăluie o conexiune între fondatorul Microsoft și Jeffrey Epstein.

– Ați spus că acești doi oameni s-au întâlnit de cel puțin 6 ori.

– Eu cred că au fost mai multe. Aceste întâlniri includ: vizite la reședința lui Epstein, momentele când s-au văzut în Seattle, zborurile cu avionul lui Epstein.”

Când jurnalele de zbor au dezvăluit că Gates a fost pasager în zboruri ale ”Lolita Express”, el a spus că nu știa că avionul privat aparținea lui Epstein. De asemenea, a negat că el și Epstein ar fi avut legături de afaceri. Cu toate acestea, o dezvăluire făcută de New York Times a arătat că, nu numai că Bill Gates a inițiat legături cu Jeffrey Epstein (la mult timp după ce a acesta a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale), dar cei doi au fost implicați în procesul de cofinanțare a unui fond caritabil de mai multe miliarde de dolari.

(știre la MSNBC)

” – Ce motiv aveau să creeze un fond caritabil în beneficiul lui Jeffrey Epstein?

– Nu era vorba despre filantropie. Bill Gates vroia doar să găsească noi surse de a face bani.”

 Ce motiv ar avea unul din cei mai bogați oameni din lume să aibe parteneriate cu un om condamnat pentru pedofilie ?

O privire mai adâncă în lumea lui Epstein ne arată că cei doi au mai multe în comun decât pare la prima vedere. La fel ca Bill Gates, Epstein era un miliardar filantrop, pasionat de știință, sănătate, educație, și copii. Fundația lui Jeffrey Epstein a donat milioane de dolari către universități de top, institute științifice, universități de medicină, programe de formare a copiilor, inițiative ale tinerilor, și către acorduri de pace internaționale.

Bill Gates este fie cel mai neînțeles om din lume, fie cel mai convingător scamator care a trăit vreodată.

Este el un erou cu intenții bune ? Sau un oportunist cu scopuri rele.

În ce mă privește, aș vrea să cred că unul din cei mai bogați oameni din lume și-a dat averea pentru ajutorarea umanității. Vreau să cred acel zâmbet. Vreau să cred că inima lui e la fel de caldă și de moale precum bluzele lui. În cel mai rău caz, vreau să cred că nu știe cât rău a provocat.

(scenă dintr-un film de animație, lansat în 2016)

”Mă bucur să vă anunț că am descoperit un vaccin. De acum nu mai trebuie să trăim în frică. Toți oamenii se pot întoarce la activitățile lor.”

(emisiune)

”Lumea este cuprinsă de o mare speranță. Un vaccin pentru covid-19. Dar nu cumva ni se servește o minciună ? Până la urmă, covid-19 este al 7-lea coronavirus care s-a răspândit pe glob. Și nu am găsit un vaccin pentru nici unul din ele.”

(Arthur Caplan, profesor de bioetică)

”Cel mai scurt timp pentru dezvoltarea unui vaccin, pentru orice boală pe care o știu, este cam 7 ani. Timpul mediu este 20 de ani. Ca să vorbești despre un vaccin magic care va fi disponibil în câteva luni, acest lucru e la limita absurdului”.

(Bill Gates, interviu la BBC)

”Oameni precum eu sau Tony Fauci spun că 18 luni”.

(Anthony Fauci, director NIAID)

”Între un an și un an jumătate”.

(Bill Gates, interviu la BBC)

”Dacă totul ar merge perfect, am putea să-l facem un pic mai repede. Dar va exista un compromis. Vom face mai puține teste de siguranță decât facem în mod normal. Prin urmare, guvernele vor trebui să decidă dacă plătesc companiile și merg înainte cu proiectul”.

(Mary Holland, vice-președinte și consilier general la Children’s Health Defense)

”Un lucru pe care oamenii trebuie să-l știe despre vaccinurile covid este că ele, astăzi, intră sub incidența legii Prep Act, care a fost adoptată după 11 septembrie și după o panică legată de antrax. Iar această lege îi exonerează complet pe producători. Este practic imposibil să obții vreo daună materială în caz că te îmbolnăvești. Deci, oamenii trebuie să înțeleagă că dacă acceptă vaccinurile covid, sunt pe cont propriu. Dacă te îmbolnăvești pe toată viața, dacă îți pierzi serviciul, dacă vei cheltui foarte mult pe spitalizare … vă doresc succes”

(interviu cu Bill Gates, la emisiunea ”Știrile serii” de la postul CBS)

”Voluntari din toată țara au început să fie vaccinați astăzi, în cadrul fazei finale de testare pentru un vaccin experimental, dezvoltat de NIH și de compania farmaceutică Moderna. Efectele secundare ale vaccinului Moderna sună ca ceva îngrijorător. Ne-am uitat și noi: după a doua doză, cel puțin 80 % din participanți suferă de un efect secundar care afectează tot corpul. Deci … sunt aceste vaccinuri sigure ?

– Ei bine, Agenția Federală a Medicamentelor (FDA), fără să fie presată, va examina problema … FDA sunt standardul de aur privind reglementările medicale, iar recomandările lor din prezent … dacă rămân la acestea, e un lucru foarte potrivit … Efectele secundare nu au fost foarte grave … Adică, nu au cauzat probleme de sănătate permanente … Moderna au fost nevoiți să folosească o doză destul de mare, deci … ca să obții anticorpii …

Povestea asta nu e despre vaccinuri. E o poveste despre gestionarea populațiilor. Dacă scopul tău este să transformi acest pământ minunat pe care trăim într-un teren de joacă exclusiv pentru câțiva aleși, atunci populațiile de pe pământ devin o problemă. Avem de-a face cu impulsuri empirice ale unor indivizi care au decis că, suindu-se deasupra omenirii, pot să dicteze asupra omenirii condițiile existenței acesteia.

(Michael J. Ryan, Șeful Programului ”Urgențe Epidemiologice” din cadrul OMS, declarație de presă din martie 2020)

”Acum trebuie să căutăm în familii pe cei care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm …”

(declarație într-un parlament)

”Această lege dă voie poliției să intre în casa noastră fără mandat. Poliția nu a avut niciodată o asemenea putere”

(emisiune)

”Vom afla cine stă în casă. Iar dacă este cineva care refuză, cu siguranță ne vom consulta cu ofițerul nostru medical pentru a vedea ce facem mai departe …”

(emisiune)

”Poliția locală și cadre medicale au venit la ușa ei, având la dânșii ordine prin care ea și soțul ei erau obligați să poarte brățări de monitorizare la călcâi. Cuplul susține că nu s-a împotrivit niciodată ideii de a se izola la domiciliu”.


(audio – Premierul Australiei anunță noile restricții. Video – poliția brutalizează o fată care refuză să poarte mască)

”Nu mai aveți voie să ieșiți din casă. Numai o singură persoană poate ieși din casă pentru a face cumpărături, într-o zi. Activitatea recreativă nu mai este permisă. Veți avea voie să faceți 1 oră de exerciții, la o distanță nu mai mare de 5 km de casa voastră”.

”Voi chiar vorbiți serios ? Numai pentru că nu are mască ?”

(primăriță din SUA)

”Vă vom închide activitatea, vă vom acționa în justiție, și – dacă va fi nevoie – vă vom aresta și vă vom băga la pușcărie”.

(oficial din Los Angeles)

”Știți ce se spune despre cei care toarnă. Ei bine, în acest caz, cei care toarnă vor fi răsplătiți”.

(emisiune)

”Unii oameni își toarnă vecinii, chemând poliția. Dar unii oameni postează filmări pe internet, unde linșajul (pentru nerespectarea distanței sociale) a ajuns la un nivel urât”.

(interviu)

”În vreme de criză, a-i forța pe oameni să se supună, a-i face pe vecini și pe prieteni să nu mai aibe încredere unii în alții … este exact tactica opusă față de ce avem nevoie”.

”Când societățile umane își pierd libertatea, de obicei și-o pierd nu pentru că le este luată de tirani, ci pentru că oamenii renunță de bunăvoie la libertatea lor, în schimbul protecției față de un pericol extern. Mă tem că asta vedem în acest moment.

Acesta este un moment care este imprimat în creierele noastre, la fel ca ”amintiți-vă de marea recesiune”, sau ”amintiți-vă de 11 septembrie”. Vor să ne pregătească pentru incredibile acte de tiranie ale statului, care vor fi justificate prin ”amintiți-vă ce-am pățit în 2020”. Iar oamenii dragi – cei care mor, cei infectați – sunt folosiți pe post de carne de tun, iar aceasta e cel mai josnic atac asupra demnității și integrității lor.

De asemenea, ce vedem acum este un test pentru omenire. Ei vor să vadă până unde suntem dispuși să ne pierdem libertatea, care-i nivelul unde nu vom mai accepta.

(Dr. Ben Tapper)

”Benjamin Rush, unul din semnatarii Declarației de Independență, a spus: ”Dacă nu vom trece în constituție libertatea medicală, va veni o vreme când domeniul medical se va organiza într-o dictatură ascunsă, pentru a restricționa meșteșugul vindecării numai asupra unui grup de oameni, și să nege drepturile egale pentru ceilalți”. Acel moment este acum.

(Bill Gates, interviu la Camera  de Comerț din Statele Unite)

”Ei bine, aceasta nu e ultima pandemie cu care ne vom confrunta. Va trebui să ne pregătim pentru următoarea. Următoarea pandemie chiar va fi serioasă.”

Vestea bună: povestea noastră nu s-a încheiat. Încă nu a sosit punctul culminant. Acel moment când eroul se ridică de jos … eliberând o forță pe care a uitat că o are … o forță dinăuntru …

”Voi sunteți cei reali”

(activistul Martin Luther King)

”Această națiune se va ridica …

(Președintele american John Kennedy)

”O nouă generație de americani”

”Trebuie să ne gândim la cei de după noi …”

(mesaj de pe o pancardă)

”Ascultați-i pe copii”

Plan (substantiv)

O propunere detaliată pentru a realiza ceva

demic (adjectiv)

care ține de populație

Plandemic

Articole Recente
 • 10 hours 9 minutes ago
  „Am fost surprins să constat cât de puțin știe lumea românească despre «Talmud». Aproape nimic! Cu gândul bun că această situație s-ar putea repara nițel prin publicarea unei cărți, am tipărit, în românește, «Talmudul – Cartea sfântă a evreilor». O bună ocazie oferită curioșilor de a înțelege de ce Talmudul este considerat cea de-a doua carte sfântă a evreilor, prima fiind Biblia.”, spune Teșu Solomovici. Evreul Teșu pare plin de bune intenții când încearcă să ne prezinte Talmudul pe înțelesul nostru, adică tradus în limba română. În viziunea sa, învățăturile Talmudului sunt un adevărat îndreptar de comportament pentru membrii „poporului ales”. Bineînțeles că pozitive în totalitate.
 • 1 day 1 hour ago
  Purtarea pe termen lung a măştii de protecţie poate duce la hipoxie cerebrală care are drept efect somnolenţă, oboseală, pierderi de memorie şi randament scăzut la locul de muncă. De două luni de zile, românii sunt obligaţi prin lege, să poarte mască de protecţie în spaţiile publice închise şi în mijloacele de transport ca măsură de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus.
 • 1 day 1 hour ago
  Scene fără precedent au avut loc la Constanța, unde poliția a intrat peste slujba ținută de ÎPS Teodosie și i-au scos pe credincioși ca să îi amendeze. În urma acestui incident, arhiepiscopul Tomisului i-a transmis premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă în care îl atenționează că România ar putea repeta evenimentele din Decembrie 1989. ÎPS Teodosie îi scrie premierului că nu va îngădui ca dreptul de a-l cinsti pe Sfântul Andrei să fie călcat în picioare: „Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa?”
 • 1 day 10 hours ago
  Vaccinul antigripal – cui foloseşte? În fiecare toamnă, ne este dat să auzim aceleaşi avertismente parcă apocaliptice, despre o gripă, “mai veche” sau “mai nouă”, menite să ne sperie şi să ne vaccinăm de îndată cu toţii. În mod intenţionat este provocată o adevărată isterie în masă. Este imposibil să nu observăm la aceşti “agitatori” un dor de pandemie… Până la urmă ea chiar a venit, spun ei… Dacă nu au putut convinge populaţia cu gripa aviară, au reuşit (în parte) cu cea porcină. Ni se vorbea despre posibile victime, folosindu-se cifre cu multe zerouri dar au rămas din nou doar zerourile…, bani aruncaţi pe geam şi spaimă între oamenii de rând. Au fost însă şi oameni fericiţi – producătorii de vaccinuri.
 • 1 day 10 hours ago
  "Noi susţinem că poporul românesc nu se va putea dezvolta ca popor românesc decît păstrînd, drept baze pentru dezvoltarea sa, tradiţiile sale istorice astfel cum ele s-au stabilit în curgerea vremilor; cel ce e de o altă părere, s-o spună ţării! Suntem români şi punctum. Noi susţinem că e mai bine să înaintăm încet, dar păstrînd firea noastră românească, decît să mergem repede înainte, dezbrăcîndu-ne de dînsa prin străine legi şi străine obiceiuri…
 • 1 day 12 hours ago
  Aceasta a trăit pe vremea împăratului Maximian, prin anii 304, şi se trăgea din cetatea Alexandriei, fiică fiind unui principe care se numea Consta. Era foarte frumoasă şi înaltă la trup, având ca la optsprezece ani. Aceasta a învăţat desăvârşit toată învăţătura şi ştiinţa grecească şi latinească, citind pe Homer şi pe Virgiliu, marele poet al latinilor, pe Asclepios şi pe doctorii Hippocrat şi Gallin, pe filosofii Aristotel şi Plato, pe Filistion şi Evsevie, şi învăţătura cea tainică a marilor magi (astronomi) Ianni şi Iambri, pe a lui Dionisie şi profeţiile Sibilei. A învăţat ea încă şi tot meşteşugul ritoricesc (al grăirii frumoase), cât se afla pe atunci în lume. Deci nu numai acestea, ci şi multe alte limbi şi dialecte ale multor neamuri cunoştea.
 • 1 day 13 hours ago
  Cred că cele trei culori ale poporului nostru pot exprima Marea Veste a religiei creștine "Ic XC NI KA", "Iisus Hristos Biruitorul" morții, prin jertfa pe Cruce. Așa îmi imaginez eu un tricolor al Romaniei crestine. Sângele martirilor pentru credință și pentru libertate natională udă pământul patriei, pe cerul albastru este înscris semnul biruitor al Crucii, iar în inimile noastre, cu litere de aur, cuvintele mântuitoare ale biruinței lui Hristos asupra răului și mortți. Respectul pentru cele trei culori naționale este intact și chiar ordinea expunerii lor (rosu, galben si albastru) corespunde descrierii Constituției, numai modul de ordonare este diferit (nu este de la stanga la dreapta, ci din exterior spre interior).
 • 1 day 13 hours ago
  Într-un articol recent, Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând cercetări în domeniul medicamentelor(pentru alergii și probleme respiratorii) în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer având cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu, a scris: ”Nu este absolut nicio nevoie de vaccinuri pentru eradicarea pandemiei. Nu am auzit niciodată asemenea prostii privind vaccinurile. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși cu un vaccin care nu a fost testat pe subiecți umani.  
 • 1 day 13 hours ago
  După ce marți judecătorii Tribunalului Constanța au analizat procesul în care Arhiepiscopia Tomisului cere suspendarea Hotărârii CJSU Constanța de împiedicare a pelerinajului la Mănăstirea „Peștera Sfântului Andrei” din județ pentru credincioșii care nu au domiciliul/reședința în localitatea din apropierea acesteia, iar o decizie judecătorească în speță e așteptată miercuri la ora 9:30, ÎPS Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, a fost invitat marți seară timp de două ore în emisiunea „La școala vieții”, moderată de pr.
 • 2 days 5 hours ago
  DEȘI AU FOST SCRISE CU MULT TIMP ÎN URMĂ,ASTĂZI  VEDEM CĂ ELE ÎNCET ÎNCET SE ÎMPLINESC.  RUGAȚI-VĂ CA BUNUL DUMNEZEU SĂ MAI LUNGEASCĂ ACEST TIMP CA SĂ NE PUTEM ÎNTĂRI ÎN CREDINȚĂ,CĂCI VREMURI GROAZNICE NE AȘTEAPTĂ.   
 • 3 days 6 hours ago
 • 3 days 7 hours ago
  Expert medical de frunte din Canada indignat de răspunsul guvernului la  COVID “V-aş aminti că, utilizând propriile statistici ale provinciei, riscul de deces sub 65 de ani este de unul din 300 000. Unul din 300 000. Ar trebui să vă potoliţi!.” By Children’s Health Defense Global Research, November 19, 2020
 • 3 days 7 hours ago
  O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile, și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai în baza unui test PCR. Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a pune persoanele în carantină Instanța a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate, și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că
 • 3 days 7 hours ago
  „Legea epidemiei” i-ar fi conferit guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină, împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar a fost partea despre vaccinări care a provocat cea mai mare revoltă. „Autoritatea daneză pentru sănătate ar putea defini grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a izola și elimina o boală periculoasă” -  relatează publicația The Local. „Oamenii care refuză cele de mai sus pot – în unele situații – să fie constrânși [la vaccinare] prin forță fizică, cu ajutorul poliției.”
 • 3 days 7 hours ago
  Printre cele mai tulburătoare predici ale Părintelui Arhimandrit Ghelasie Țepeș, trecut la Domnul în condiții suspecte, care sunt acum investigate, este și cea din 29 martie, la scurtă vreme după intrarea României în Stare de Urgență și închiderea bisericilor. Din informațiile parvenite redacțiilor, Părintele Ghelasie a fost tratat de COVID cu medicamente foarte puternice deși testul făcut a fost NEGATIV. Medicii din Târgu Mureș care au declarat decesul Părintelui de 58 de ani sunt acum anchetați de poliție.
 • 1 week ago
  Troparul, glasul 1: Mărturisitorii cei adevăraţi ai lui Hristos cu vitejie au stat împotriva uneltirilor satanei, şi nici prigoana, nici temniţa, nici chinurile, nici lanţurile nu i-au spăimântat, ci cu putere de sus credinţa şi neamul românesc au păzit. Pentru rugăciunile lor, Hristoase Dumnezeule, mântuieste sufletele noastre. Condacele şi Icoasele
 • 1 week ago
  Fiind pusa in mijlocul Bisericii, Sfanta Icoana a „Adormirii Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu” preotii stau imprejur, imbracati in toate podoabele preotesti; iar cel mai mare, luand cadelnita si cadind in cruce inaintea Icoanei, incepe a canta acest tropar pe glasul al cincilea (Acolo unde se va afla Epitaful Adormirii sa se urmeze dupa tipicul aflat la sfarsitul acestui Prohod)
 • 1 week 1 day ago
  Acum câteva zile m-am trezit la 3 dimineata cu un copil cu febra si nasuc mucios, rugându-ma sa-i iau temperatura si sa-i dau „michimente" ca a racit... Dupa ce i-am dat lingurita de siropel Panadol, am luat o ceapa, am taiat-o si am asezat-o intr-un bol, exact lânga perna copilei... 5 ore mai târziu, la ora 8 când ne-am trezit, nu mai avea febra, doar nasuc un pic mucios, iar ceapa arata ingrozitor - galben-verzui si mirosea de ziceai ca a putrezit demult. Din studiile efectuate asupra proprietatilor si efectelor cepei si usturoiului, se pare ca aceste doua vegetale deosebite au proprietatea de a „absoarbe" virusii si bacteriile, in momentul in care sunt „activate", adica in momentul in care intra in contact cu aerul.
 • 1 week 1 day ago
  O femeie care era profesoară,a venit nervoasă de la școală. Se certase cu directoarea, care îi ceruse să pună note mari unui elev foarte slab la învățătură. Femeia nu a acceptat așa ceva. Când a intrat în casă, a început să se răstească la soțul ei. Acesta tăcea și nu o contrazicea. La un moment dat, femeia a început să îl certe că nu cumpărase fructe pentru copii. Bărbatul simți că i se urcă sângele în cap.
 • 1 week 1 day ago
  Dumincă am fost chemat, de către părintele stareţ Andrei de la Mînăstirea Dervent, la solicitarea şi cu binecuvîntarea IPS Arhiepiscopul Teodosie, să ajut la deshumarea rămăşiţelor pămînteşti ale părintelui stareţ Elefterie. Cel care este ctitorul acestui sfînt lăcaş va fi depus, după spălarea şi cinstirea osemintelor sale, într-o criptă din noua biserică a mînăstirii. Se afla îngropat undeva în spatele bisericii vechi de la Dervent, iar această acţiune de mutare a mormîntului său s-a făcut în prezenţa şi la dorinţa strănepoţilor (după fraţi) ai părintelui Elefterie.
 • 1 week 1 day ago
  V-am spus: să ştii să mori. Că sigur vei învia în fiecare zi. Că viaţa înseamnă moarte continuă, apărând Adevărul. Nu apărăm un cozonac frumos de Paşte. Apărăm adevărul, care reprezintă Biserica şi veşnicia, Creatorul! Sfânta Treime: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Apărăm adevărul. Adevărul este singurul care odihnește. Dacă nu ești in Adevăr, nu ești în Dumnezeu! Și e numai Unul Adevarul: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața". Ce putem ciunti din Adevăr? Dumnezeu vrea pace mai mult decat oricine, dar nu cu dracul. Ce intâlnire are Adevărul cu neadevărul? Murim pentru Adevăr, asta să facem. Nu se pune problema.
 • 1 week 2 days ago
  Despre Sfântul Cuvios Nichifor Leprosul mai nimeni dintre credincioșii români nu cunoștea ceva. Dar, odată cu pandemia de Covid-19, sfântul a apărut unor creștini din Grecia și Bulgaria spunându-le: „Dacă cineva se va îmbolnăvi, să se roage mie, iar eu îl voi vindeca. Nu vă temeți! Va trece.” Şi în Romania au apărut ştiri şi filmuleţe despre acest sfânt. Am aflat mai apoi despre viaţa acestuia, i-am cunoscut Paraclisul şi Acatistul său. Iar de curând biserica Şerban Vodă are o icoană a Sfântului Nichifor Leprosul. Dar cine este acest cuvios?
 • 1 week 3 days ago
  Adevăratul post este sufletesc: reținerea cu orice chip de la a nu mai judeca, a nu mai vorbi de rău – un lucru atât de grav şi care se face atât de uşor. Am îndrăznit să afirm că cei mai mulți în iad sunt cei care vorbesc de rău - Biserica îi încadrează la ucidere morală. A desființa un om pe care Hristos l-a restaurat prin sânge e foarte grav. Părintele Arsenie Papacioc
 • 1 week 4 days ago
  Din Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, capitolul 22 , versetele 10-21
 • 1 week 4 days ago
  Care păstor hrăneşte oile sale cu mădularele lui? Nu ne dă Hristos apă de izvor, ci sânge viu, care nu-i simbol al morţii, ci pricină a vieţii. Să bem toţi dintr-un singur potir - să devenim un singur trup cu Hristos prin Împărtăşire. Sf. Ioan Gură de Aur
 • 1 week 4 days ago
  Este foarte comod să te minți că și cei de alte religii se mântuiesc. Nu mai trebuie să fii creștin mărturisitor. Dar atunci, de ce S-a mai jertfit Hristos? Nu tocmai ca să elibereze pe om din robia satanei, tatăl minciunii? Și, acceptând că și minciuna mântuiește, nu consimt, de fapt, la lucrarea satanei? Sfântul Iustin Popovici
 • 1 week 4 days ago
  Mucenicul Tău, Doamne, Mina întru nevoința sa, cununa nestricăciunii a luat de la Tine, Dumnezeul nostru, că având puterea Ta, pe chinuitori a învins, zdrobit-a și ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuiește sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule. Condac 1: Folositor și ajutător mare te-ai arătat lumii în primejdii, mucenice, că pe mulți i-ai izbăvit de pagube: furii urmărind, pierderile depărtându-le și celor ce aleargă la tine cu credință, împlinind cererea lor; pentru aceasta te rugăm, fii milostiv și nouă care îți cântăm: bucură-te Sfinte Mare Mucenice Mina, mult-pătimitorule. Icos 1:
 • 1 week 4 days ago
  Cele opt gânduri din care vine tot ce-i rău şi din care omul nostru lăuntric se îmbolnăveşte adânc şi de moarte sunt următoarele: lăcomia pântecelui, curvia, iubirea de arginţi, mânia, întristarea nepotrivită, trândăvirea, slava deşartă, trufia. Tocmai acestea poartă război cu fiecare om.
 • 1 week 4 days ago
  Condac 1: Glasul al 8-lea: Apărătorule cel mai mare și Doamne, Biruitorul iadului, izbăvindu-ne de moartea cea veșnică, cele de laudă aducem Ție noi, robii Tăi și zidirea Ta. Ci, ca Unul ce ai îndurări nenumărate, de toate nevoile ne izbăvește pe noi, care-Ți cântăm: Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne! Icos 1:
 • 1 week 4 days ago
  Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, și Fiul Omului va mărturisi pentru el înaintea îngerilor lui Dumnezeu. Iar cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, lepădat va fi înaintea îngerilor lui Dumnezeu.
 • 1 week 5 days ago
  „Crăciunul este o sărbatoare a bucuriei şi veseliei. Dacă Naşterea Domnului e o sărbătoare a bucuriei, de ce s’a rânduit ca ea să fie precedată de post? Şi nu e vorba de un post mărunt, de câteva zile, ci de unul care durează nu mai puţin de şase săptămâni, şi într’o perioadă în care nu sunt la îndemână nici verdeţuri şi nici fructe proaspete. Dacă ne gândim bine, postul Sfintelor Paşti îşi are un rost bine lămurit: Învierea Domnului a fost precedată de patimile, răstignirea şi moartea Sa, evenimente care cer o participare de doliu.
 • 1 week 5 days ago
  Biserica Ortodoxă Română cedează presiunilor Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România și îl marginalizează pe Mircea Vulcănescu, intelectual interbelic profund creștin, ale cărui scrieri despre filozofia religiei au fost pilde pentru generații de slujitori ai acestei biserici. Recent, parohiile și mănăstirile din județul Vâlcea au primit niște adrese prin care, pe scară ierarhică, li se recomandă ca în activitatea lor „să se țină cont de obligația legală ca eventualele referiri la Mircea Vulcănescu să nu promoveze un cult al personalității acestuia, ci, atunci când se face referire la persoana sa, să se scoată în relief valoarea operei sale filozofice și literare, în mod obiectiv și echilibrat”.
 • 1 week 5 days ago
  Nu există relație între rău și bine. Mântuitorul zice “Să-mi dai toată fìința ta!” Dracul zice: „Mie să-mi dai numai un deget” - ca prin asta el te stăpânește cu totul și deja e pe lângă tine.
 • 1 week 5 days ago
  Să nu-ți fie frică de gripa purtată de aer, nici de tusea vecinului, nici de strănutul aproapelui, să nu-ți fie frică de niște mâini murdare, care se apropie de tine, să nu te îngrozești de vestea unei boli, ci să-ți fie frică doar de moartea fără Dumnezeu. Pentru că suntem cu toții datori cu o moarte, chiar dacă ne vom spăla pe mâini și vom schimba masca la 5 minute, chiar dacă vom mânca doar bio, tot spre moarte ne îndreptăm, dar o moarte cu sufletul curățit de Hristos este o trecere lină spre un liman mai bun, unde Bisericile nu se închid niciodată, unde lacrimi nu mai sunt și unde alții nu-ți vor falimenta munca de o viață printr-o lege.
 • 2 weeks 2 days ago
  Stimate cancelar dr. Merkel, Noi, semnatarii, suntem medici din toate domeniile asistenței medicale, care deservim oamenii în cabinete și clinici de zeci de ani. În acest timp, am asistat la mai multe infecții sezoniere în Germania, cele mai multe dintre ele având condiții mult mai severe și semnificativ mai multe decese, comparativ cu cele înregistrate în ianuarie 2020 și până în prezent, din cauza COVID și a complicațiilor generate de acest virus. Împreună servim cca. 70.000 de oameni.
 • 2 weeks 2 days ago
  În calitate de epidemiologi ai bolilor infecțioase și oameni de știință cu specializare pe sănătatea publică, suntem foarte îngrijorați în legătură cu impactul nociv pe care actualele politici COVID-19 îl au asupra sănătății fizice și psihice. Recomandăm o abordare pe care o numim Protecție Concentrată.
 • 2 weeks 3 days ago
  Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, Sfântul Nectarie trăgea pe mulți la Hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a Duhului Sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care veneau la chilia lui. Condac 1: Veniți, ucenicilor ai lui Hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, Sfântul Ierarh Nectarie. Și, mulțumindu-i pentru nemăsurata sa dragoste față de noi, să-i cântăm într-un glas: Bucură-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare făcătorule de minuni!
 • 2 weeks 3 days ago
  Acest sfânt, unul dintre cei mai noi sfinți canonizați de Biserica Greciei în acest secol, s-a născut în anul 1846, în Selivria Traciei, din Părinți săraci, dar foarte evlavioși. Din botez a primit numele de Anastasie, bucurându-se din pruncie de o aleasă educație creștinească. După primii ani de școală, Anastasie este trimis să învețe carte la Constantinopol, unde studiază teologia și scrierile Sfinților Părinți. Aici sufletul său începe să-L descopere pe Hristos în inima sa prin rugăciune, prin citirea cărților sfinte și prin cugetarea la cele dumnezeiești.
 • 2 weeks 4 days ago
  Sfântul Alexandru, Patriarhul Constantinopolului, apărător al credinței ortodoxe, a primit poruncă de la împărat să slujească cu ereticul Arie. A plâns patriarhul toată noaptea și L-a rugat pe Dumnezeu: ia-mă, Doamne, de pe pământ, ca să mor ortodox. Mai bine mort, decât eretic împotriva Fiului Tău iubit. Dimineață, Patriarhul plin de lacrimi, privea suita enormă a ereticului alexandrin, cum venea spre Catedrala din Constantinopol. Voia bătrânul sfânt să sfideze porunca împăratului, chiar dacă asta ar fi însemnat depunerea și moartea.
 • 2 weeks 4 days ago

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU