Părintele Adrian Teodorescu scrie pe contul său de Facebook: Cei care vor lua vaccinul, se vor înstrăina de Dumnezeu, li se vor întuneca mintea, li se v-a strica inima și li se v-a slăbi voința ...

Autor
Parintele Adrian Teodorescu
Tipar
Editorial
Topic
Duhovnici și Învățături

Cei care vor lua vaccinul, se vor înstrăina de Dumnezeu, li se vor întuneca mintea, li se v-a strica inima și li se v-a slăbi voința. Își vor lua singuri osânda să îndure oboseala, necazuri, nevoi și dureri de tot felul. Harul Duhului Sfânt, se va scârbi și se v-a retrage definitiv din acești oameni. Prin acest vaccin și cele care vor mai urma, căci nu este unicul vaccin care se pregătește, se va rupe definitiv legătură dintre Dumnezeu și om. Puterile firești ale omului vor slăbi atât de mult, încât omul nu va mai putea face nici o faptă bună, își v-a pierde starea de rugăciune, oamenii vor ajunge să considere că nu mai au trebuință de ajutorul lui Dumnezeu pentru mântuire.

Fraților, eu vă mărturisesc ce voi face eu personal, cât va fi în puterile mele. Nu voi lua acest "vaccin" și nici celelalte care vor mai urma, pentru că nu sunt niște vaccine adevărate, așa cum erau cele pe care le făceam când eram copii acum 50 de ani în urmă. Aceste vaccine sunt părți componente a unei "arme" care vor să o construiască în și cu ajutorul corpului nostru, care la momentul oportun va fi activată prin sistemul de antene 5G la care se lucrează de multă vreme. Consecințele vor fi tragice, atât pentru trup cât și pentru suflet. Cine are urechi să audă.

Domnul nostru Iisus Hristos, a câștigat mântuirea pentru toți oamenii, dar dacă nu toți se mântuiesc, vina este a oamenilor, caci nu fac cele ce trebuie pentru a se mântui.

În aceste suflete se va amesteca lumina cu întunericul din care lumina se va retrage rămânând doar întunericul și vor intra într-o stare de ceață duhovnicească din care nu vor mai putea ieși niciodată, deoarece în inimă va sălășlui diavolul ne mai având loc Iisus Hristos, mijlocitorul nostru pe lângă Dumnezeu-Tatăl, ca să deschidă și să ne pregătească locuință cerească.

Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere și să ne păzească pe toți de tot răul vrăjmaşilor văzuți și nevăzuți.

"Și iarăși va să vie cu slavă să judece vii și morții, a căruia Împărăția nu va avea sfârșit."

Articole Recente