Părintele Elipidie Vagianakis: Această vaccinare va fi o otravă și va fi prezentată în cadrul unui plan mondial de sănătate

Autor
Elipidios Vagianakis
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Atitudini și Analize

Dragii mei, planurile grupărilor masonice de a controla monedele lumii se apropie de finalizare.

Planurile lor haine includ și o nouă vaccinare globală, care va duce la îmbolnăvire peste tot în lume și va provoca suferință într-o măsură nemaiîntâlnită până acum.

Evitați orice vaccinare globală anunțată brusc, pentru că vă va ucide.

Comploturile lor diabolice ar șoca toate sufletele inocente care nu au nici cea mai vagă idee cât sunt ei de puternici.

Conduși de setea de putere, de dorința de bunăstare și de a fi egali cu Dumnezeu în tot ceea ce fac, ei cred că sunt de neînvins.

Ei controlează băncile, guvernele și sunt răspunzători pentru provocarea terorii în Orientul Mijlociu.

Ei controlează o mare parte a mass-media din lume și adevărul răutății lor este ascuns în spatele așa-ziselor organizații umanitare.

Din păcate, doar foarte puțini dintre copiii lui Dumnezeu cunosc planurile lor.

Să știți că Mâna lui Dumnezeu va cădea brusc și rapid asupra națiunilor care apără asemenea lideri diabolici.

Vor fi loviți de tsunami și de cutremure de o asemenea amploare încât vor fi măturați de pe fața pământului.

Cei care cred că sunt atât de puternici, vor vedea focul căzând din ceruri chiar înainte de a Doua Venire a Mantuitorului.

Mările vor deveni lacuri de foc și le va fi greu să se ascundă de mâna care pedepsește și care va cădea asupra acelor suflete haine.

Sfidători până la capăt, vor lupta împotriva lui Dumnezeu și a puterilor Cerești.

Stând alături de anticrist, făcând parte din acele grupări din care el a apărut, își vor da seama de calea greșită pe care merg doar când va fi prea târziu.

Multe dintre aceste grupări, inclusiv liderii băncilor, ai guvernelor, directori de mari companii, având numeroase legături între ei și care lucrează împreună pentru a-i sărăci pe oamenii obișnuiți, se vor converti după Avertisment. Și acesta este un lucru bun.

Vă avertizez. Veți avea puțin timp să vă convertiți. Cea mai mare nevoie de Îndurarea lui Dumnezeu o au sufletele care aparțin acestor grupări haine, care nu au nici un pic de respect pentru Legile lui Dumnezeu.

Trebuie să vă rugați pentru ca ei să vadă Adevărul.

Trebuie să vă rugați ca ei să nu mai provoace greutăți prin legile groaznice pe care vor să le adopte.

Trebuie să vă rugați pentru a opri genocidul pe care l-au pus la cale, mai rău decât cel pe care l-a făcut Hitler în al Doilea Război Mondial.

Această grupare, care are acum cei mai mulți adepți de la formarea ei în Evul Mediu, este armata Satanei. Vor fi conduși de anticrist. Plănuiesc deja de zeci de ani să pună băncile sub controlul lor.

Deja de cincisprezece ani, ei fac planuri să introducă Semnul Fiarei, un cip care să fie implantat obligatoriu în corpul fiecărui bărbat și al fiecărei femei, pentru a avea acces la hrană. (n.ed: Se referă la cei 15 ani care au trecut deja de când s-au făcut aceste planuri, până la data acestui mesaj).

Acum când a sosit timpul ca ei să dezvăluie Noua Monedă Mondială, trebuie să știți că rugăciunea voastră multă poate ajuta la atenuarea planurilor lor.

Această vaccinare va fi o otravă și va fi prezentată în cadrul unui plan mondial de sănătate.

Ei vor introduce o formă de genocid împotriva copiilor voștri prin vaccinările obligatorii, cu sau fără permisiunea voastră.

Articole Recente