Specialistul canadian în virusologie Dr. Rodger Hodkinson: Isteria Covid-19 este cea mai mare farsă

Autor
Global Research
Tipar
Audio
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Biografii și Pesonalități

Expert medical de frunte din Canada indignat de răspunsul guvernului la  COVID

“V-aş aminti că, utilizând propriile statistici ale provinciei, riscul de deces sub 65 de ani este de unul din 300 000. Unul din 300 000. Ar trebui să vă potoliţi!.”

By Children’s Health Defense

Global Research, November 19, 2020

Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, CEO şi medical director la Western Medical HYPERLINK „https://westernmedical.ca/”Assessments, a vorbit la întâlniriea Edmonton City Council Community şi Public Services Committee din 13 noiembrie despre acţiunea oraşului de a extinde obligativitatea purtării măştii. El a fost listat ca vorbitorul cu numărul 95 în meeting agenda.

Hodkinson a fost şcolit la Cambridge University din UK, este fostul preşedinte al secţiunii de patologie a Medical Association si a fost preşedintele Examination Committee on Pathology, Royal College of Physicians of Canada, Ottawa, Canada.

Iată înregistrarea declaraţiei lui Hodkinson: https://www.brighteon.com/42ace589-01fc-4a2b-9654-20b0bf0bc315

Iată si subtitrarea declaraţiei lui Hodkinson:

Acesta este Dr. Hodkinson, vroiam doar să vă spun că vă sunt alături.

OK, abia aşteptăm să vă auzim, scena vă aparţine.

Mulţumesc foarte mult. Chiar apreciez ocazia de a vă vorbi pe acest subiect important. Ceea ce urmează să spun este în limbaj comun şi pe şleau. E cumva contra-narativ, şi, ca să nu vă gândiţi imediat că sunt un impostor, îmi voi etala succinct acreditările ca să înţelegeţi de unde vin în termeni de cunoştinţe de bază despre aceste lucruri.

Sunt un specialist medical în patologie care include şi virologia. M-am şcolit la Cambridge University din UK. Sunt fostul preşedinte al secţiei de patologie de la Medical Association. Anterior am fost profesor asistent la Facultatea de Medicină unde am predat foarte mult. Am fost preşedintele RCPC Examination Committee on Pathology din Ottawa, dar mai la obiect, acum sunt preşedintele unei companii de biotehnologie din North Carolina care vinde teste pentru COVID-19.

Şi ai putea spune că ştiu câte ceva din toate aceste lucruri. Concluzia este simplă: Există o isterie publică cu totul nefondată creată de media şi de politicieni. Este scandalos. Aceasta este cea mai mare farsă servită unui public nebănuitor. Nu putem face absolut nimic ca să ţinem sub control acest virus. În afară de a-i proteja pe cei în vărstă care sunt mai vulnerabili. Ar trebui să-l privim ca nimic altceva decât un sezon de gripă severă. Asta nu e Ebola. Nici SARS. Este politica care se joacă de-a medicina iar ăsta-i un joc foarte periculos.

Nu trebuie să facem nimic în afară de ce am făcut anul trecut când ne-am simţit rău. Am stat acasă, am mâncat supă de pui cu tăiţei, n-am vizitat-o pe bunicuţa şi am decis singuri când e cazul să revenim la serviciu. N-am avut nevoie de nimieni să ne spună.

Măştile sunt cu totul inutile. Nu există niciun fel de dovadă despre eficacitatea lor. Măştile de hărtie şi măştile din material textil sunt pur şi simplu “semne de virtute” (un fel de corectitudine politică n.t.). Ele nu sunt nici măcar purtate corect in majoritatea timpului. Este cu totul ridicol. Văzându-i pe aceşti oameni nefericiţi, needucaţi — şi nu o spun în sens peiorativ — văzând aceşti oameni cum merg pe stradă ca nişte şoareci, supunându-se fără nicio cunoştinţă de bază să poarte masca pe faţă.

Distanţarea socială este de asemeni inutilă deoarece COVID se răspândeşte prin aerosoli care călătoresc 30 de metri prin aer până aterizează. Carantinările au avut consecinţe nedorite atât de groaznice. Totul ar trebui să fie deschis de mâine aşa cum este scris în Great Barrington Declaration pe care am distribuit-o înaintea acestei întâlniri.

Şi un cuvânt despre testare: vreau să subliniez că eu lucrez în afacerea cu teste pentru COVID. Vreau să sublinez că rezultatul pozitiv NU înseamnă o infecţie clinică. Pur şi simplu crează isterie publică şi toate testele ar trebui oprite. În afară de cazul în care te prezinţi la spital cu vreo problemă respiratorie.

Tot ce trebuie făcut este să-i protejăm pe cei vulnerabili şi să le dăm tot ce le trebuie în căminele de bătrâni care se află sub controlul vostru, daţi-le tuturor 3 000 până la 5 000 UI de vitamina D în fiecare zi despre care s-a văzut că reduce radical predispoziţia la infecţie.

Şi v-aş aminti tuturor că, utilizând propriile statistici ale provinciei, riscul de deces sub 65 de ani este de unul din 300 000. Unul din 300 000. Ar trebui să vă potoliţi!

Amploarea răspunsului vostru în condiţiile lipsei totale de dovezi este cu totul ridicolă, date fiind consecinţele abordării pe care o propuneţi. Tot felul de sinucideri, afaceri închise, înmormântări, nunţi etc. Este pur şi simplu scandalos! Este doar încă o gripă severă şi trebuie să vă intre asta în cap.

Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiţi scoşi cu totul din activitatea de medicină. Aţi fost lăsaţi singuri pe aleea din grădină de către directorul medical al acestei provincii. Sunt absolut indignat că s-a ajuns atât de departe. Ar trebui ca totul să fie oprit mâine.

Mulţumesc foarte mult!

Traducerea: Costin Ştirbu

Articole Recente