SFÂNTUL MĂRTURISITOR GAVRIIL GEORGIANUL CEL NEBUN ÎNTRU HRISTOS

SFÂNTUL MĂRTURISITOR GAVRIIL GEORGIANUL CEL NEBUN ÎNTRU HRISTOS
Autor
SFÂNTUL MĂRTURISITOR GAVRIIL GEORGIANUL CEL NEBUN ÎNTRU HRISTOS

"...Jumătate din iad e deja pe pământ, antihrist este la uşă şi, dacă nu bate în ea, e gata-gata s-o dărâme. Voi veți fi martorii împărăției lui. Vor fi prigoniri peste tot. Ca să vă mântuiți, grăbiți-vă de faceți pomana şi dăruiți iubire frățească.

În vremurile lui antihrist, cea mai puternică ispită va fi să se aştepte mântuirea de la cosmos, adusă de umanoizi, de extratereştri, care de fapt sunt demoni. Rar să priviți la cer, căci semnele pot fi înşelătoare, atunci poți să te pierzi.

Satana a pus 666 de curse. Pecetea lui nu va fi nevăzută, ci se va vedea pe frunte şi pe brațe. Cea mai grea încercare a creştinilor va fi să vadă că părinții lor primesc să fie pecetluiți.

PECETEA VA FI FĂRĂ EFECT DACĂ VA FI PUSĂ CONTRA VOINȚEI OMULUI.

Pecetea va fi pusă pe degetul arătător, iar nu pe palmă, cu ajutorul unui calculator. Întâi, pecetea va fi oferită voluntarilor. Dar, când antihrist va urca pe tron, toată lumea va fi silită să primească pecetea. Neascultarea va fi înfățişată ca trădare. Oamenii se vor ascunde în păduri. Vor trebui să se îngrijească şi să umble în grupuri de zece sau cinsprezece oameni, căci demonii vor putea să-i prăbuşească în prăpăstii pe cei singuratici.

CREŞTINII VOR FI PĂZIȚI DE SFÂNTUL DUH. Orice s-ar întâmpla, să nu vă pierdeți niciodată nădejdea! Ajutați-vă unul pe altul! DUMNEZEU vă va lumina şi veți şti ce să faceți.

CEL CE VA RĂBDA PÂNĂ LA SFÂRȘIT SE VA MÂNTUI. (Matei 24, 13).

Dacă în vremea aceea de foamete veți fura, ca să aveți ce mânca, călcați una dintre poruncile lui Dumnezeu şi urmați lui antihrist. CREŞTINII TREBUIE SĂ-ŞI PUNĂ TOATĂ NĂDEJDEA ÎN DUMNEZEU.

În vremea nenorocirii, creştinii nu vor pieri. DOMNUL VA FACE MINUNI PENTRU EI. De vor face SEMNUL CRUCII pe o bucată de pământ, aceasta se va preface în pâine.

Să nu primiți pâine de la cel ce are pecetea lui antihrist! Multe alimente au deja pe ele pecetea, dar nu este grav, numai să spuneți TATĂL NOSTRU, să faceți SEMNUL CRUCII şi să STROPIȚI MÂNCAREA CU AGHEASMĂ.

Credința adevărată îşi află sălaş în inimă, nu în minte. Antihristul va fi dat pe față de creştinii care îşi au credința în inimă, în vreme ce aceia care îşi au credința în cap, îl vor urma.

Să nu vă pierdeți niciodată credința în Dumnezeu și veți fi feriți de foame, de sete şi de nenorociri."

AMIN! AMIN! AMIN!

Articole Recente