Părintele Ghelasie - mesaj către conducătorii-antihriști: Ați răspândit URA de la cel mai înalt nivel. Acum se aleg apele. Cei buni se vor face și mai buni, cei răi se vor face și mai răi. OPRIȚI-VĂ! VĂ LUPTAȚI CU HRISTOS!

Autor
Părintele Ghelasie @ Mănăstirea Sf. Dimitrie Sighișoara
Tipar
Video
Topic
Atitudini și Analize

Printre cele mai tulburătoare predici ale Părintelui Arhimandrit Ghelasie Țepeș, trecut la Domnul în condiții suspecte, care sunt acum investigate, este și cea din 29 martie, la scurtă vreme după intrarea României în Stare de Urgență și închiderea bisericilor. Din informațiile parvenite redacțiilor, Părintele Ghelasie a fost tratat de COVID cu medicamente foarte puternice deși testul făcut a fost NEGATIV. Medicii din Târgu Mureș care au declarat decesul Părintelui de 58 de ani sunt acum anchetați de poliție.

Părintele Ghelasie a fost printre primele voci care au ridicat glasul împotriva restricțiilor impuse bisericii, prin interzicerea Sfintei Împărtășanii. Adresându-se conducătorilor politici, care, conform Părintelui, instigau la ură de la cel mai înalt nivel, Arhimandritul le spune: „Opriți-vă! Cereți iertare lui Dumnezeu! Nu știu dacă vă numiți creștini. Eu am spus aici că mulți sunt CRETINI. Domnilor conducători, strigați de câte ori ieșiți pe televiziuni ”Am greșit! Ne-am lepădat de Hristos! Nu credem în El”. Spuneți cu glasurile voastre să vă ierte Dumnezeu!" 

Articole Recente