"Spectacolul" din 2012 de la deschiderea jocurilor olimpice de la Londra, simboliza viitoarea pandemie de Coronavirus.

Tipar
Articol
Topic
Experiențe și Studii de Caz
"Spectacolul" din 2012 de la deschiderea jocurilor olimpice de la Londra, simboliza viitoarea pandemie de Coronavirus.
"Spectacolul" din 2012 de la deschiderea jocurilor olimpice de la Londra, simboliza viitoarea pandemie de Coronavirus. Cine are minte, sa înțeleagă.

 

ATENȚIE frați creştini!.. când se vor redeschide bisericile

Autor
Călugar Mărturisitor: Iachint - ucenic al Părintelui Cleopa
Tipar
Mărturie
Topic
Credința Mărturisitoare

ATENȚIE frați creştini când se vor redeschide bisericile să nu intrați în apostazie! Pentru că sunt vicleni. Nu ne vor da drumul să mergem, la sfânta biserică pănă ce ei nu vor unii toate credințele (ecumenismul)! De aceia ne țin în "restricții"! Si când ne va da drumul acum, lumea fiind disperată va da buzna în biserici. Și o să intrați în apostazie! Să fim atenți la ce se întâmplă în biserică atunci când se vor redeschide. E O CAPCANĂ ASTA. Patriarhul, arhierei, preoții nu ne spun nimic de ecumenism, cipuri, vaccinul cu nano cip (otrăvit). Sunt puțini care fac asta. Să nu pățim acum ca în Creta! Acolo ierarhii noştrii au vândut ortodoxia și nouă ni sa spus că nu sa întâmplat nimic! Și ei sau unit cu ecumeniștii și cu papa. Așa pe față! ȘI EU SUSȚIN DESCHIDEREA BISERICILOR, DAR SĂ ȚINĂ PREDANIA SFINȚILOR PĂRINȚI! eu nu accept nici un fel de modificări în ele! Altfel se vor "redeschide" doar pentru a fi "închinate lui antihrist"! Și eu într-o astfel de biserică nu voi intra! CLAR!

Călugar Mărturisitor: Iachint - ucenic al Părintelui Cleopa

Profesorul japonez de fiziologie medicinală, dr. imunolog Tasuku Honjo, a provocat astăzi senzație în mass-media, spunând că virusul COVID19 nu este natural.

Autor
Dr. imunolog Tasuku Honjo
Tipar
Știre
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate

"Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

În funcție de climă/mediu, temperatura diferă de la o țară la alta.

Dacă virusul ar fi natural,

ar fi afectat doar țările cu aceeași temperatură/climă ca şi China.

Dar acesta se răspândește identic într-o țară precum Elveția,

similar cum se răspândește în zonele deșertice.

Dacă virusul ar fi natural, s-ar fi răspândit doar în locuri reci şi ar fi murit în locuri fierbinți.

Am peste 40 de ani de cercetări pe animale și viruși.

Asemenea virus Nu este natural!

Este un virus fabricat ! complet artificial!

Colaborez de 4 ani cu cercetatorii din laboratorul Wuhan din China.

Cunosc bine tot personalul acestui laborator.

Pe toți i-am sunat după accidentul cu Corona, dar toate absolut toate telefoanele lor sunt moarte de 3 luni!

Acum înțeleg că toți acești tehnicieni de laborator sunt morți !

Pe baza tuturor cunoștințelor și cercetărilor mele de până acum, pot susține acest lucru cu 100% încredere că virusul Corona nu este natural.

Nu provine de la lilieci.

China l-a fabricat!

Dacă ceea ce spun astăzi se dovedește a fi fals acum sau chiar după ce mor, guvernul poate să-mi retragă premiul meu Nobel.

Dar China minte și ascunde acest adevăr!

Într-o bună zi ADEVARUL se va dezvălui tuturor!

Claudiu Răducu: Ceva se întâmplă în spatele scenei COVID-19!

Autor
Claudiu Răducu
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Lupta cea bună

Hai că încep politrucii sa șteargă postările și video-urile incomode, deși perfect legale, ceea ce dovedește că ceva foarte important se întâmplă în spatele acestui spectacol. Nu degeaba sloganul mondial este ”SHOW MUST GO ON!”

Cineva îmi trimisese un video, care confirmă ceea ce mulți știau, despre o conferita a unei instituții din vest care anunță venirea unor ”civilizații avansate” ceea ce mi-a adus aminte de cercetările savantului de renume mondial J.Allen Hynek, desemnat de guvernul american să investigheze cazurile obiectelor zburătoare, iar concluzia sa a fost ca sunt din adâncul pământului, ceea ce confirmă ceea ce Biblia spune despre vremurile din urma ca ”se vor deschide porțile adâncului”. Știți probabil și de știrile de la acceleratorul din Elveția, de la CERN, unde unii cercetători și-ar fi dat demisia după ce, în urma unor activități la accelerator, au apărut ființe subtile, adică fără bariera fizică, care treceau prin pereți…

Noi, cei care am mai studiat vestigiile culturale ale civilizației umane, cunoaștem că toate civilizațiile de pe pământ, fără excepție, pomenesc de o lume subterană, inclusiv poveștile populare românești și toate religiile lumii. Datele de secol XX sunt cât se poate de științifice despre această realitate deși sunt ocultate și scoase sistematic din circuitul public, dar totuși fac obiectul studiului marilor puteri.

Atenție la vaccin: Pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul

Tipar
Articol
Topic
Viață și Sănatate

Dr. Rashid Buttar, un reputat medic din Statele Unite, a lansat o teorie explozivă, confirmată, potrivit spuselor sale, de studii multiple, conform căreia pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul. Acesta mai afirmă că testarea PCR nu a fost concepută pentru diagnosticare, tocmai de aceea rezultatele nu sunt reale.

Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Statele Unite, dr. Rashid Buttar a reușit să răstoarne toate informațiile despre Covid-19. Dr. Rashid Buttar a absolvit biologia și teologia la Universitatea din Washington, medicina la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății, Colegiul de Medicină și Chirurgie și a fost chirurg de brigadă și director al medicinii de urgență în serviciul militar SUA. Este specializat în toxicologie metalică și medicină preventivă, este membru în trei asociații medicale distincte, iar în prezent ocupă postul de director medical în Centrele pentru Medicină Avansată din clinicile din California și California de Nord, clinici specializate în disfuncții imune și probleme de toxicitate care se manifestă în diverse afecțiuni, cum ar fi cancere, boli cardiace și autism. Dr. Rashid Buttar a desființat pur și simplu testarea PCR, arătând și faptul că cei care s-au vaccinat antigripal ies fals pozitivi la Covid-19.

Savantul francez care a descoperit un tratament eficient pentru Covid-19, aclamat pe stradă în timp ce conduce o DACIA Duster

Tipar
Articol
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
De prin lume adunate
Experiențe și Studii de Caz

L'image témoigne de la popularité du Professeur Raoult. Le directeur de l'institut Méditerranée Infection était au volant de son véhicule, un Dacia Duster Noir, lorsqu'il a a été chaleureusement acclamé par des chauffeurs de taxis, venus ce soir un peu après 18h soutenir le personnel soignant devant l'hôpital de la Timone, boulevard Jean-Moulin à Marseille. Tout sourire, l'infectiologue marseillais a baissé la vitre avant de pousuivre sa route

 

În ultima vreme, în Franța, s-a purtat un adevărat război media între susținătorii și opozanții savantului francez Didier Raoult, cunoscutul infecţiolog, specialist în boli infecţioase tropicale emergente, director al Institutului Spitalului Universitar pentru Infecţii Mediteraneene (Bouches-du-Rhône).

Tratamentul său bazat pe hidroxiclorochină s-a dovedit foarte eficient, rezultatele folosirii lui în cazul Covid-19 arătând că, după şase zile de la administrare, doar 25% dintre bolnavii cu Coronavirus au mai rămas infectați. Spre comparaţie, 90% dintre cei care n-au primit medicamentul și au fost tratați în alt fel erau încă pozitivi, ne informează Le Parisian.

Cu toate acestea, tratamentul validat de savantul francez a stârnit foarte multă opoziție și comentarii negative din partea altor specialiști (oare câți dintre aceștia lucrează pentru marile corporații farmaceutice?!). Până la urmă, folosirea  hidroxiclorochinei, un produs ieftin și la îndemână (!!!) a fost acceptată de Ministerul Sănătății din Franța pentru o aplicare la scară mare.

În contextul acestor lupte, savantul francez a devenit favoritul publicului, un adevărat erou, francezii arătându-și simpatia, masiv, pentru munca pe care o face și pentru calitățile sale de OM care și-a asumat să muncească pentru binele comun.

Un astfel de moment este surprins și în materialul video de mai jos în care îl descoperim pe Didier Raoult circulând pe o stradă din Marseille în aclamațiile taximetriștilor locali. Un clip emoționant!

Ceea ce mai poate fi remarcat în acest clip este faptul că Didier Raoult conduce o mașină DACIA Duster.

Izolarea slăbește imunitatea, care e construită și menținută prin expunerea zilnică la tot felul de viruși. Gripa ucide oamenii! Covid omoară oamenii! Restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă.

Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate

Doi medici din California, cu studii de peste 20 de ani în microbiologie, susțin că testele făcute în cazul a peste 5.200 de pacienți, alături de o serie de date publice, arată că Covid-19 nu este mai ucigător decât gripa sezonieră, iar politica de izolare, aplicată în Statele Unite și în cea mai mare parte a lumii, nu numai că nu e necesară, ci este chiar dăunătoare.

Doctorii Dan Erickson și Artin Massihi, de la Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California, au afrimat, într-un interviu pentru Fox News, că din testele pe care le-au făcut și datele din întreaga lume indică faptul că rata mortalității covid-19 este mai mică de o zecime. „Avem nevoie să stăm izolați? Răspunsul nostru este nu”, afirmă medicii californieni.

Erickson a explicat că, timp de sute de ani, societățile s-au bazat pe obținerea imunității de turmă, pentru combaterea virușilor. „Virușii ucid oamenii. Și punct. Gripa ucide oamenii. Covid omoară oamenii. Dar restul oamenilor dezvoltă imunitatea de turmă. Dezvoltăm capacitatea de a lua acest virus și de a-l învinge„, a explicat medicul

Nanoboții și Tehnologia 5G - Sfârsitul Normalului

Tipar
Video
Topic
Anti-sistem
Viață și Sănatate

Nanoroboții ce vor fi în vaccinuri, cum ar fi cel împotriva Coronavirus, și legătura cu 5G

Citește: Părintele Tudor: despre vaccin si pecete - transumanismul a început

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU