Un proiect de lege, care ar fi dat puterea guvernului să aresteze antivaccinistii și să injecteze, cu forța, întreaga populație din Danemarca cu noile vaccinuri împotriva Covid-19, a fost abandonat, după 9 zile de proteste publice.

Tipar
Știre
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Societatea Civilă

„Legea epidemiei” i-ar fi conferit guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină, împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar a fost partea despre vaccinări care a provocat cea mai mare revoltă.

„Autoritatea daneză pentru sănătate ar putea defini grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a izola și elimina o boală periculoasă” -  relatează publicația The Local.

„Oamenii care refuză cele de mai sus pot – în unele situații – să fie constrânși [la vaccinare] prin forță fizică, cu ajutorul poliției.”

Cu toate acestea, după nouă zile consecutive de proteste împotriva noii legi, aceasta a fost abandonată.

Cu un vaccin împotriva coronavirusului disponibil în curând, guvernele din întreaga lume se gândesc la ce măsuri punitive trebuie aplicate împotriva celor care refuză vaccinarea.

Legea Omerta: Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut!

Autor
razboiulinformational.ro
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut, se aplica legea omerta

Legea care impun amenzi severe părinţilor care nu vor să îşi vaccineze copii a scos mii de romani în întreaga ţară. În Bucureşti sâmbătă au ieşit conform unei surse din cadrul jandarmeriei 5000 de persoane, măsurătorile făcute din satelit pe zona de protest confirma aceste estimări. Vaccinarea obligatorie a adunat numeroase asociații, fundații și oameni de diferite vârste și profesii.

Protestări au format un zid în jurul parlamentului, pentru prima oră s-a reuşit încercuirea aproape a întregii clădiri, a rămas neacoperită doar zona din spate unde se afla Catedrala Mântuirii Neamului.

Presa alintata cu denumirea „mainstream”, cu mici excepţii nu a relatat evenimentul, dacă mişcarea anarhistă #rezist scotea 5 oameni în Piaţa Victoriei erau acolo toate televiziunile, iar dacă PSD scotea 10 babe venea precis jumătate.

În ţara au ieşit 400 de persoane s-au Iași, peste100 de persoane au protestat la Constanța și câteva zeci de persoane s-au strâns la Bistrița la fel la Bacău. Cira 100 de oameni s-au adunat şi la Focșani. Presa nu a relatat protestele la adevărata lor amploare câteva publicații olnine au distribuit poze luate din unghiuri nefavorabile ce creau impresia ca la protestul din București ar fi participat doar câteva zeci de persoane.

Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii - Mii de oameni au ieșit în stradă la București și în toată țara

Autor
Ortodoxia.RO
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem

BUCUREȘTI: 

Peste 4.000 de oameni s-au strâns în fața Palatului Parlamentului de la București pentru a protesta împotriva Legii Obligativității Vaccinării.

VIDEO @ FB / Ortodoxia.ro:
Protest național împotriva Legii Vaccinării Obligatorii - Mii de oameni au ieșit în stradă la București și în toată țara

 

„Unde există risc, trebuie să existe și alegere”

„Nu vreau să mă vaccinez!”

„Familia naște și crește copilul, nu statul”

„Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere”

„Unde ai obligativitate nu există libertate”

„Nu vrem vaccinare cu forța”

Proteste în toată țara, Sâmbătă 7 Martie 2020, împotriva legii vaccinării obligatorii

Tipar
Știre
Topic
Anti-sistem
Societatea Civilă

Sâmbătă, 07.03.2020, ora 14.00, Alianța Părinților din România, APC România, Neam Unit și Asociația Pro Decizii Informate VĂ ROAGĂ să fiți alături de noi, în Parcul Izvor, vis-a-vis de intrarea în Camera Deputaților, str Izvor nr 2-4, pentru a ne manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA! Prin legiferarea vaccinării obligatorii STATUL (prin reprezentanții săi) ar deveni STĂPÂNUL corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței și deciziei noastre ARGUMENTATE, am fi injectați OBLIGATORIU cu o mulțime din ce în ce mai mare de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală. VĂ RUGĂM, faceți un efort și fiți alături de noi pentru a transmite cât se poate de clar faptul că NU VREM SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII ÎN ROMÂNIA!

Proteste în toată țara, Sâmbătă 7 Martie 2020, împotriva legii vaccinării obligatorii

Conform BucovinaProfundă.com proteste vor fi în toată țara, în următorele orașe:

 • BUCUREȘTI, 7 martie ora 14.00 la Palatul Parlamentului
 • CLUJ, 7 martie ora 14.00 la Monumentul Memorandistilor
 • BRAȘOV, 7 martie , in fata Prefecturii Brasov
 • CHIȘINĂU, 7 martie, ora 14, in fata Ambasadei Romaniei, str. Bucuresti 66/1
 • IAȘI – sambata 7 martie ora 14:00, Piata Unirii
 • PIATRA NEAMȚ – sambata, 7 martie, in intervalul 16.00-19.00, in fata Teatrului Tineretului. Se va face si un mars prin centrul orasului.
 • ARAD – marți 10 martie, Ora 17:00, Piața Avram Iancu
 • FOCSANI , sâmbăta, 7 martie, ora 14. Piața Unirii
 • GALAȚI,  vineri 6 martie,  ora 17, zona parc VIP, Țiglina 1, spre Prefectură
 • BABADAG, Tulcea, duminica 8 martie,  ora 15, Monumentul eroilor , str Republicii
 • BUZĂU: 7 martie, ora 11:30, în faţa Prefecturii Buzău
 • DEVA: 7 martie, orele 14.00-16.00, Piața Victoriei
 • BISTRITA: 7 martie, orele 14:00, la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Piața Petru Rareș 1
 • ALBA IULIA, 7 martie , ora 14, sediul Prefecturii Alba
 • BACĂU, sambata 7 martie, ora 14:00, Prefectura Bacau
 • TÂRGU MUREȘ, sambată, 7 martie, ora 13, Catedrala Mare
 • TÂRGOVIȘTE, sambata 7 martie ora 16:00, Platoul Prefecturii

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU IMPLICAREA DVS ACTIVĂ ÎN ACEASTĂ LUPTĂ FOARTE IMPORTANTĂ PENTRU SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA FIECĂRUIA DINTRE NOI!

Articole Recente