[VIDEO] Dr. Vasile Astărăstoae: Femeile care se gândesc la avort au nevoie de ajutor concret pentru a păstra sarcina

Autor
Doxologia
Tipar
Video
Topic
Cultura Vieții

Doctorul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România, a explicat, într-o scurtă declarație pentru doxologia.ro, care sunt riscurile la care se supune o femeie care vrea să facă un avort. Pe lângă riscurile fizice, medicale, fiind vorba de un act medical care implică anumite riscuri, cele mai importante, susține profesorul Vasile Astărăstoae, sunt riscurile psihologice. ”O femeie care decide să facă avort este într-o criză existențială. În acel moment ea are un motiv – pentru că altfel n-ar putea să înfrângă instinctul maternității”, afirmă doctorul Astărăstoae. Cel mai important, spune  acesta, este a informa cu privire la consecințele avortului și a susține moral, psihologic și material o viitoare mamă, care se gândește la avort, metodă prin care se poate diminua numărul acestora. 

[VIDEO] Avortul de la sfârșitul perioadei

Autor
CBR @ Vimeo
Tipar
Articol
Topic
Semnele Timpului

Atentie! Imagini șocante!

Statul New York a aprobat legea care permite avortul până la momentul nașterii.

Orice fel de avort e CRIMĂ!

Statul New York a aprobat legea care permite avortul până la momentul nașterii

Autor
ActiveNews.ro
Tipar
Articol
Topic
Semnele Timpului

Statul New York, unde democrații dețin majoritatea clară, a adoptat o lege care răstoarnă conceptele de „crimă” și „persoană”, permițând ca un avort să se facă până în  luna a noua de de sarcină, chiar și în absența unui medic. După adoptarea legii, care se intitulează Actul pentru Sănătatea Reproducerii, în sala legislativului statului New York, cineva a strigat: „Fie ca Dumnezeu să aibă milă de acest stat!"

Marți, 22 ianuarie s-au împlinit 46 de  ani de la celebra sentință din cazul Roe vs  Wade, când Curtea Supremă de Justiție decidea liberalizarea avortului în Statele Unite, chiar și după cele 24 de săptămâni de sarcină până la care legislația curentă nu considera avortul ca fiind omucidere.

Iată că la 46 de ani de la acel verdict care a dus la uciderea a milioane de copii în SUA, parlamentul statului NY a adoptat, rapid, dată fiind majoritatea deținută de democrați, o lege care permite avortul până în a noua lună de sarcină.

Actul pentru Sănătatea Reproducerii elimină avortul din Codul Penal și notează că „fiecare individ are dreptul fundamental de a alege sau de a refuza contracepția ori sterilizarea. Fiecare persoană care rămâne însărcinată are dreptul fundamental de a alege să ducă sarcina la termen, de a naște un copil sau de a efectua un avort, în temeiul acestui articol.”

STOP AVORT

Autor
Cutov Cristian-Ionut
Tipar
Articol
Topic
Cultura Vieții
Viață și Sănatate

Oferim minim 350 ron lunar atat perioada sarcinii cat si dupa nastere o perioada, pentru orice copil scapat de la avort. Avem si locuri de cazare, dar in acest moment totul e ocupat (pe viitor cand se elibereaza macar un loc putem sa va asiguram si cazare).

Incercam sa va oferim dragostea necesara ca sa puteti creste copilul, sa va bucurati de minunea care va apare, iar noi sa facem o pomana curata in numele bunicilor, parintilor, dar mai ales drept multumire pentru darul dat de Dumnezeu noua :VIATA.

Asadar rugam staruitor orice mamica predispusa la avort sa ne contacteze pe Facebook in privat la Cutov Cristian-Ionut sau mesaj "avort" la nr. de telefon 0768389591 si va voi contacta imediat ce sunt liber.

Nu aveti nimic de pierdut daca ne contactati.

Atasez poze cu o mica parte din copii salvati de la avort, dar si marturia unei fete a carei sora a facut avort.

COPII SCĂPAȚI DE LA AVORT
COPII SCĂPAȚI DE LA AVORT

Avortul nu e o joaca.

O data luata o viata, nu se mai poate readuce inapoi.

Celelalte lucruri se mai pot corecta.

AVORTUL este CRIMĂ
AVORTUL este CRIMĂ

Mai precizez ca atunci cand cineva ia o viata, Dumnezeu ii va considera mostenire pacatele celui ucis in dreptul ucigasului pentru ca Dumnezeu i-a dat zile sa se pocaiasca... tot asa cel care va salva o viata, un copil de la avort, Dumnezeu ii va randui faptele bune ale micutului si in dreptul celui care a contribuit.

Numai printr-un copil scapat de la avort, se salveaza generatii peste generatii.

Mai precizez ca cei care au facut avorturi, trebuie sa isi asume copii avortati si sa dea in egala masura cu ceilalti frati si pentru ei de pomana... si ei au dreptul la mostenire.

Va rugam staruitor distribuiti, caci din experienta anilor anteriori, in perioada sarbatorilor de iarna raman multe mame insarcinate si incearca din disperare sa faca avort imediat.

Repet: PENTRU ORICE DETALII CONTACTATI-MA PE FACEBOOK LA Cutov Cristian-Ionut SAU LA NR. DE TELEFON 0768389591.

Asta e cea mai mare avere: faptele bune in care salvam vieti sau copii salvati de la avort. Multumesc ingerasilor pentru distribuire si precizez ca totul e serios.

[VIDEO] AVORTUL ESTE CRIMĂ

Autor
PRO VITA Bucharest Association
Tipar
Video
Topic
Cultura Vieții

Dr. Anthony Levantino, ginecolog, prezintă procedura avortului medicamentos (chimic) în primul trimestru de sarcină..

Dr. Levantino a renunțat la practicarea avortului după circa 1200 de astfel de proceduri efectuate.

 

În acest al doilea video din serie, dr. Anthony Levantino, ginecolog, prezintă procedura avortului prin aspirare în trimestrul I de sarcină și consecințele acestuia. Este cea mai folosită metodă de avort în trimestrul I de sarcină. Dr. Levantino a renunțat la practicarea avortului, după ce a făcut 1200 de avorturi.

 

Avortul în trimestrul II de sarcină: avortul prin dilatare și evacuare

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU