Interviu cu scriitorul american Rod Dreher: Credeți-mă când vă spun că noi, cei din Vest, avem nevoie ca voi să fiți ortodocși. Totul depinde de asta, totul! Vă rog nu vă cedați identitatea de dragul unei dominații din partea alte puteri străine mai soft:

Autor
R3Media
Tipar
Articol
Topic
Biografii și Pesonalități

Rod Dreher este unul dintre cei mai importanți intelectuali de orientare conservatoare ai Statelor Unite. Este jurnalist și autor a numeroase cărți, dintre care „Opțiunea Benedict – o strategie pentru creștini într-o națiune post-creștină” a fost descrisă de către David Brooks, de la New York Times, drept „Cea mai discutată și importantă carte religioasă a ultimei decade”.

Este critic de film la The New York Post și comentariile sale au fost publicate, printre altele, în „The Wall Street Journal” sau „The Weekly Standard”. A fost subiectul unui articol consistent în Washington Post.

A fost invitat la MSNBC, CNN, ABC News sau BBC. Cel mai recent a fost invitatul lui Tucker Carlson în emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, unul dintre cele mai urmărite programe din America, unde a discutat despre noua sa carte „Live Not By Lies – A manual for Christian Dissidents”(care s-ar traduce „Nu trăi prin minciună – un manual pentru dizidenții creștini și care poate fi achiziționată aici ). Spre cinstea românilor, unul din eroii acestui volum este părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa.

Etichete

Articole Recente