Părintele Antoine: Acest vaccin va aduce mucenicia!

Autor
Părintele Antoine
Tipar
Editorial
Topic
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Duhovnici și Învățături
Lupta cea bună

Prin acest vaccin, va începe prigoana, prin acest vaccin vor veni multe rele în lume, pentru că cei care se vor împotrivi vor fi privați de multe lucruri. De aceea, deja începem o viață de martiri, trebuie să ne pregătim sufletește...

Este datoria mea ca preot, ca păstor, ca părinte al dumneavoastră, care mi-a dat Dumnezeu mie acest dar cu nevrednicie, ca să păstoresc turma și să spun ADEVĂRUL!

Și sunt dispus, vă spun cu sinceritate, să-mi dau viața pentru ce vă spun, pentru că nu mă ține acest pământ, nu mă ține această viață.

Ce am de câștigat pe acest pământ, ce poate să-mi ofere mie lumea în comparație cu ce-mi oferă mie Dumnezeu!?

Să ne pregătim cu Post și Psaltire!

Emanuel Iscru: Este vremea muceniciei!

Autor
Emanuel Iscru
Tipar
Articol
Topic
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Atitudini și Analize
Lupta cea bună

Acum că toată lumea știe cum stă treaba cu "vaccinurile", anume că toți știm prea bine ce conțin și care este de fapt scopul lor demonic, creștinul se află la o mare răscruce:

  • Ori rămâne credincios și loial Domnului nostru Iisus Hristos și e gata să renunțe chiar și la însăși viata lui de dragul lui Dumnezeu Cel Milostiv și iubitor de oameni;
  • Ori bate în retragere din acest război nemilos, însângerat și cumplit, abandonează și trece de cealaltă parte a baricadei, îngenunchind în fața vrăjmașului diavol și predându-se morții și focului veșnic de bună voie.

Fiecare este liber s-aleagă! Dar gândiți-vă puțin în caz că v-au năpădit temerile și deznădejdea privind la consecințele de penurie refuzând acest "vaccin":

Hristos este Atotputernic și Biruitor! Hristos este Cel care ne poartă de grijă și ne hrănește! Omul nu va trăi doar cu pâine, ci cu Cuvântul lui Dumnezeu! Creștinul este trecător pe aici. Deci menirea lui este să dobândească Împărăția Cerurilor stând veșnic cu Dumnezeu! Frica și neîncrederea este jignire directă adusă la adresa atotputerniciei Împăratului Hristos.

Așadar, NU VĂ TEMEȚI, v-o spune Însuși Mântuitorul!

În cele din urmă, aduceți-vă aminte că ÎNVINGE ACELA CARE-I DISPUS SĂ MOARĂ!

Vă îndemn să fiți luptători curajoși și neînfricați, pentru că Împăratul Hristos în Apocalipsă îi alungă primii pe... FRICOȘI.

Articole Recente