FALSURILE DIN BROȘURA GUVERNULUI PRO-VACCINARE

Autor
Medici pentru Consimțământul Informat
Tipar
Referință
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate

Biserica națională a comunicat recent prin Cancelaria Sfântului Sinod că a transmis vinerea trecută către toate eparhiile din țară broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte din partea Președintelui Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2.

ActiveNews a primit imediat această Broșură și, după studierea ei, a calificat-o încă de la primul articol drept maculatură propagandistică cu mesaje false și înșelătoare, asemenea campaniei media, reclamată de altfel de ActiveNews la CNA și Colegiul Medicilor. Astăzi, primim de la specialiști în domeniu o confirmare a aserțiunii noastre, printr-un Studiu al Broșurii pe care îl publicăm integral mai jos.

Dar să lămurim puțin situația cu operațiunea specială de propagandă înșelătoare a Guvernului. Înainte ca site-ul Basilica al Patriarhiei Române să facă acest anunț, echipa specială a Guvernului constituită pentru propagandă vaccinistă, prin vectorul ales, Ministerul Sănătății, s-a grăbit să transmită un mesaj abil construit din care reieșea că Patriarhul României și Biserica în totalitatea ei vor difuza această broșură  tuturor credincioșilor. Unitățile Media (UM) care răspund semnalului de la centru prin plesnitul bocancului au răspândit rapid și la unison exact această pseudo-știre.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU