De ce se poate muri de vaccin: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi

Autor
Lyn Redwood, RN, MSN
Tipar
Referință
Topic
Viață și Sănatate

Ar putea Proteina Spike în Moderna, Vaccinurile Pfizer să provoace cheaguri de sânge, inflamarea creierului și atacuri de cord?

Dr. J. Patrick Whelan, reumatolog pediatru, a avertizat FDA în decembrie că vaccinurile cu ARNm ar putea provoca leziuni microvasculare la nivelul creierului, inimii, ficatului și rinichilor în moduri care nu au fost evaluate în studiile de siguranță.

Un profesor universitar a murit după ce a fost injectat cu prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Ioan Dzițac, fost rector al Universității Agora Oradea, era fericit că s-a vaccinat.

Tipar
Articol
Topic
Oameni și Locuri
Viață și Sănatate

Un profesor universitar din Oradea a murit după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Pfizer - BioNTech.

Bărbatul, Ioan Dzițac, nu a fost depistat pozitiv și, astfel, a primit doza în data de 21 ianuarie. El a popularizat momentul pe Facebook.

”21.01.2021: Azi m-am vaccinat la Centrul din Orășelul Copiilor din Oradea. Organizare foarte bună, totul a fost conform programării. Floare la ureche.

22.01.2021: Totul este OK după Pfizer-BioNTech vaccin.”

a scris profesorul pe contul său de Facebook în două postări succesive, în ziua în care a primit vaccinul și, respectiv, în ziua următoar.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență susține că nu există, în prezent, elemente care să lege decesul profesorului Dzițac de vaccinul Pfizer.

Ioan Dzițac a fost rector al Universității Agora Oradea. Peste 7 zile ar fi împlinit 68 de ani.

Autoritățile au declanșat o anchetă în urma morții profesorului iar necropsia urmează să stabilească motivul exact al decesului, mai transmite sursa citată.

Decesul profesorului a survenit subit, în cursul serii de sâmbătă, în circumstanțe nefăcute publice de familia sa. Suspiciunile legate de vaccin vin însă din partea apropiaților, transmis urse locale.

"14 februarie 2021 ar fi marcat ziua ta de naștere, dragul meu soț, dar și cei 25 de ani de la momentul căsătoriei noastre în care ne-am unit sufletele cu Dumnezeu! A fost o călătorie prin viață frumoasă, intensă, reușită, în care ne-am bucurat împreună de iubita noastră fiica, Domnica Ioana Dzitac, de tot ce a fost mai bun și frumos în viața noastră comună. În seara de 6 februarie, ai plecat dintre noi lăsând în urmă suflete cernite ale familiei, prietenilor, colegilor. Zbor lin către veșnicie, dragul meu soț, prieten și bun sfătuitor! Îți mulțumim pentru rolurile tale multiple de soț, tata, bunic, mentor, profesor, toate duse la excelență! Vei rămâne mereu în sufletul meu și cu siguranță în gândurile tuturor celor care te-au cunoscut!", a scris pe Facebook soția sa, Simona Dzițac, profesor la Universitatea din Oradea, citată de eBihoreanul.

Ioan Dzițac s-a născut pe 14 februarie 1953, în Poienile de sub Munte, județul Maramureș, fiind stabilit în ultimii ani la Oradea.

Potrivit secțiunii dedicate lui pe site-ul Universității Agora, Ioan Dzițac a fost rector al Facultății Agora din Oradea în perioadele 2012-2016, respectiv 2016-2020, iar în ultima perioadă fusese prorector pentru Cercetare și Internaționalizare în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, mai transmite sursa citată.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: „conform programării”, m-am vaccinat. Atunci avea să înceapă calvarul. [...]

Autor
Tănasă Sabina
Tipar
Mărturie
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării. Magdalena Sabadus este medic la Spitalul clinic Judetean de Urgenta Brăila și din păcate se numără printre persoanele cu efecte adverse la vaccinul anti-covid. Pentru a putea fi auzită, aceasta și-a povesti calvarul prin care a trecut din cauza vaccinării.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: “Am început să mă simt rău din primele secunde după vaccinare”

“La acea vreme de început nu am știut și nu am crezut că voi trece și eu prin tot ce înseamnă această etapă a omenirii. M-am bucurat acum, vom beneficia cu toții de o mare protecție, vaccinul. Și de ce să nu-l fac, m-am gândit, mai ales că lucrez în domeniul medical. De ce să nu fac și eu micul pas către imunizarea mult așteptată, către protecția mea și a întregii familii.

În data de 06.01.2021 „conform programării”, m-am vaccinat. Atunci avea să înceapă calvarul. Am început să mă simt rău din primele secunde după vaccinare. Senzație de idem la ambele brațe și sufocare ușoară. Medicul ce asista pacienții vaccinați a fost ferm în concluzia sa „Nu este de la vaccin!”. Mi-a fost administrat tratamentul de urgență și am crezut că totul s-a sfârșit. Dar, zi după zi, starea mea s-a agravat.

Calvarul medicului din Brăila în urma vaccinării: “Nu puteam sa respir (…) o mână invizibilă-mi strângea gâtul”

O femeie din Bacău a murit la câteva ore după ce a fost vaccinată anti-Covid

Autor
realitatea.net
Tipar
Articol
Topic
Viață și Sănatate

O femeie din Bacău a murit vineri seară, la câteva ore după ce a fost vaccinată anti-Covid la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea. Femeia, în vârstă de 73 de ani, avea numeroase afecțiuni cronice.

Astăzi (vineri - N.R.), în jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecțiuni cronice.

Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19 vineri, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente.

Articole Recente