Avocatul Gheorghe Piperea, după evenimentele din SUA: Cei care au câștigat au fost regizorii, cei care au inventat corectitudinea politică. Cei care își doreau supra-omul și care își doresc acum nou-normalul! Purtătorul de mască și de ARN mesager!

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Marxism și Corectitudine Politică

Țineți minte cum arată cărțulia asta! În curând o să o regretăm. Coarda corectitudinii politice, întinsă la maxim, se va rupe. Trendul discriminării pozitive în favoarea minoritarilor se va întoarce împotriva lor - ce a fost aseară la Washington a fost un fel de început al sfârșitului, similar cu atacul lui Hitler asupra Reichstag-ului, in 1933. S-a văzut ce consecințe au decurs de acolo. Cei care au suferit și murit au fost oamenii nevinovați, minoritari sau nu. Cei care au câștigat au fost regizorii, aceeași care au inventat corectitudinea politică. Aceeași care își doreau omul nou de tip fascist sau comunist ori supra-omul și care își doresc acum nou-normalul, purtătorul de mască, ARN mesager și ideologie cinic progresistă.

Așteptați-vă la asta - satul global cu care v-ați obișnuit se va diviza violent și cinic în “sănătoși” supuși, baricadați în cetatea lor aseptică și vaxinată, și o puzderie de comunități Amish sau șamanice.

Se-ntoarce lumea cu curu-n sus şi se scufundă pământul / ONU: ce nu mai avem voie să rostim

Tipar
Articol
Topic
De prin lume adunate
Marxism și Corectitudine Politică
Noua Ordine Mondială

Organizația Națiunilor Unite a publicat un tweet în care afirmă că oamenii nu ar trebui să folosească termeni incorect din punct de vedere politic, precum „iubit”, „prietenă”, „soț” și „soție” pentru a „ajuta la crearea unei lumi mai egale”.

Națiunile Unite susțin că este incorect din punct de vedere politic să spui „soț” sau „soție”. Cu alte cuvinte îndeamnă oamenii să nu mai spună nici „iubit” sau „iubită” pentru a „crea o lume mai egală”.

„Ceea ce spui tu contează. Ajutați-vă să creați o lume mai egală folosind un limbaj neutru în funcție de gen, dacă nu sunteți sigur cu privire la genul cuiva sau vă referiți la un grup ”, afirmă tweet-ul cu pricina. Apoi enumeră o serie de termeni alături alternativa lor corectă din punct de vedere politic.

Lista include: omenirea, președintele, congresmanul, polițistul, proprietarul, vânzător, iubitul / iubita, om de afaceri, numele fetei, pompierul, soțul / soția etc

ONU: ce nu mai avem voie să rostim

Prohodul Domnului - cenzurat de Patriahia BOR

Tipar
Articol
Topic
Istorie și Adevăruri
Marxism și Corectitudine Politică

Prohodul în traducere "inedită" a Patriarhiee BOR - astfel, Patriarhia Română încearcă sa-i exonereze pe jidovi de uciderea Mântuitorului, așa cum a făcut și papa - urâciunea pustiiri a început mai de mult. Patriarhia a editat un alt Prohod - în conformitate cu cel grecesc, așa cum zic ei - fiind complet în ce privește numărul strofelor, doar că este corectat politic pentru a nu crede lumea că poporul evreu este vinovat de moartea lui Iisus. Mai jos puteti observa cum are loc cenzura textelor sfinte:

Prohodul Domnului - cenzurat de Patriahia Română

Pe basilica.ro, Prohodul Domnului Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos (Textul integral) este modificat / falsificat / cenzurat 

[VIDEO] CORECTITUDINEA POLITICĂ

Tipar
Articol
Topic
Marxism și Corectitudine Politică

De văzut: un video genial despre CORECTITUDINEA POLITICĂ.

 
Filmuleț genial despre CORECTITUDINEA POLITICĂ. De văzut...

Filmuleț genial despre CORECTITUDINEA POLITICĂ. De văzut...

Posted by Daniel Roxin on Friday, January 25, 2019
Articole Recente