Legea Omerta: Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut!

Autor
razboiulinformational.ro
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Proteste faţă de vaccinarea obligatorie, presa a tăcut, se aplica legea omerta

Legea care impun amenzi severe părinţilor care nu vor să îşi vaccineze copii a scos mii de romani în întreaga ţară. În Bucureşti sâmbătă au ieşit conform unei surse din cadrul jandarmeriei 5000 de persoane, măsurătorile făcute din satelit pe zona de protest confirma aceste estimări. Vaccinarea obligatorie a adunat numeroase asociații, fundații și oameni de diferite vârste și profesii.

Protestări au format un zid în jurul parlamentului, pentru prima oră s-a reuşit încercuirea aproape a întregii clădiri, a rămas neacoperită doar zona din spate unde se afla Catedrala Mântuirii Neamului.

Presa alintata cu denumirea „mainstream”, cu mici excepţii nu a relatat evenimentul, dacă mişcarea anarhistă #rezist scotea 5 oameni în Piaţa Victoriei erau acolo toate televiziunile, iar dacă PSD scotea 10 babe venea precis jumătate.

În ţara au ieşit 400 de persoane s-au Iași, peste100 de persoane au protestat la Constanța și câteva zeci de persoane s-au strâns la Bistrița la fel la Bacău. Cira 100 de oameni s-au adunat şi la Focșani. Presa nu a relatat protestele la adevărata lor amploare câteva publicații olnine au distribuit poze luate din unghiuri nefavorabile ce creau impresia ca la protestul din București ar fi participat doar câteva zeci de persoane.

RETROSPECTIV: 19 iunie 2015 / Doctorul Jeff Bradstreet care s-a pronunțat ferm împotriva vaccinurilor a fost găsit mort

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Biografii și Pesonalități

Un doctor american, cunoscut pentru studiile sale în care demonstrează că vaccinurile au efecte negative grave, a murit în condiții suspecte. Autoritățile americane spun că acesta s-a sinucis, dar familia doctorului susține că nu este vorba de sinucidere, ci de crimă.

Controversatul doctor antivaccinuri Jeff Bradstreet (61 de ani: 6 iulie 1954 – 19 iunie 2015) a fost găsit mort, cu o rană în piept provocată de o armă, moartea sa survenind după ce agenții federali ai Adminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor i-au percheziționat biroul, potrivit Daily Mail, citat de Activnews.ro.

Trupul neînsuflețit al doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, de către un pescar. Tot în apă a fost găsită și arma cu care doctorul și-ar fi provocat rana care l-a omorât.

Jeff Bradstreet, care a condus clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, a scris cel mai cunoscut studiu despre faptul că mercurul din vaccinuri provoacă autism.

Familia doctorului nu crede în teoria oficială despre sinucidere, susținând că, de fapt, a avut loc o crimă. Acum ea strânge fonduri pentru a iniția o anchetă. Familiei i s-a alăturat un membru al asociației persoanelor bolnave de autism. Acesta consideră că Dr. Bradstreet este un erou și că moartea sa a fost, probabil, pusă la cale de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Rezistența ortodoxă organizează două proteste la București, sâmbătă -17 august

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Societatea Civilă

Un nou protest anti-sistem va avea loc în aceasta sâmbăta, 17 august, între orele 10.00 și 14.00 la sediul Guvernului României, în alveola din prelungirea Parcului Kiseleff și între orele 15.00 și 18.00 adunare publică în Parcul Unirii, pe aleile betonate vizavi de piciorul pantei (Patriarhia Română). Se va protesta împotriva tehnologiei 5G, care s-a dovedit a fi cancerigenă, împotriva molimei ce a cuprins Biserica Ortodoxă – ecumenismul, împotriva vaccinurilor ce schilodesc tot mai mulți copii.

Organizatorii îndeamnă să participe cât mai multă lume:

Acum mai mult ca niciodată este nevoie să ieșim în stradă și să protestăm, acum vrăjmașul dă și cea mai multă nepăsare și găsește fel și fel de motive să nu vii la acest protest. Dacă tu nu faci nimic pentru acest neam și pentru aproapele cum o să vrei să te ajute și pe tine Dumnezeu?

Pr. Dumitru Stăniloae: Niciun om nu poate urca spre Dumnezeu (spre bine) dacă nu ajută şi pe alţii să urce și dacă nu e ajutat şi el de alții.

Sfântul Paisie Aghioritul: Cui ii pasa astăzi de celalalt? Nimănui. Toți ne ocupăm de noi înșine, de celălalt, deloc, pentru aceasta vom da socoteală. Pentru că Dumnezeu, Care este dragoste, nu ne va ierta această indiferență față de aproapele nostru.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: localitatea Aninoasa, din județul Argeș
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU