Martirii care și-au dat viața în închisorile comuniste sunt cel mai înălțător strigăt de libertate și demnitate pe care lumea contemporană l-a cunoscut

Autor
Daniel Gheorghe
Tipar
Articol
Topic
Istorie și Adevăruri

Martirii care și-au dat viața în închisorile comuniste sunt cel mai înălțător strigăt de libertate și demnitate pe care lumea contemporană l-a cunoscut. Oameni foarte diverși, de toate condițiile sociale și de toate originile posibile, au fost uniți în gestul eminamente divin de a se jertfi pentru semenii lor. Sub ochii noștri, în lumea noastră mică, lasă și materialista, am avut lângă noi martiri autentici care au călcat atât la figurat cât și la propriu pe Calea Mântuitorului Hristos. Sacrificiul lor este temelia libertății noastre iar moștenirea actului lor mucenicesc ne rămâne pecete pe calea devenirii întru Hristos. Comunismul a fost un regim antihristic al urii, al crimei și al represiunii totalitare care s-a prăbușit ca orice lucru omenesc ivit din minciună, teroare, sete de răzbunare fără sens și din trufia celui limitat de a se ridica trufaș mai presus de firea sa. Martirii care au opus rezistență și care s-au jertfit în lupta cu regimul totalitar comunist sunt sarea cea nobilă a pământului românesc; acești eroi ne-au lăsat prin lepădare de sine, mărturisire creștina și demnitate, puterea de a ridica ochii și de înfrunta răul în mod fățiș, fără de teamă! Tatăl Ceresc să îi poarte pe bine pe toți acești martiri care au spălat umilința de pe obrazul României!

Dep. Daniel Gheorghe: Românii merită liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!

Autor
Daniel Gheorghe
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Dep. Daniel Gheorghe: Închidem Biserici dar NU și baruri, cluburi, malluri ... „Românii merită liturghii, nu idei tâmpite care ne coboară în cel mai negru totalitarism!”

Deputatul Daniel Gheorghe a postat pe Facebook un comentariu referitor la sugestiile tot mai insistente ale unor influenceri de Facebook, care spun că bisericile ar fi un focar de infecții și ar prezenta risc epidemiologic în perioada Sfintelor Paști ... Deputatul a comentat:

Etichete

Deputatul Daniel Gheorghe despre noul Muzeu al homosexualității finanțat de Norvegia: Vedem un plan sistematic de reeducarea în paradigmă LGBT a Românilor și de impunere a unor elemente ideologice complet străine

Autor
Daniel Gheorghe
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, se întreabă cum de Norvegia a ales să finanțeze tocmai înființarea unui Muzeu al homosexualității, deși în România nu există niciun Muzeu dedicat comunismului sau al Inventicii Românești.

Reacția sa vine în contextul în care ActiveNews a anunțat în premieră că celebrele „granturi norvegiene” vor finanța cu 200.000 de euro un Muzeu al homosexualității din România, proiect desfășurat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române și cu Muzeul de Artă.

 De altfel, Daniel Gheorghe a fost printre puținii parlamentari care au atacat frontal problema „fondurilor norvegiene”, care în opinia deputatul PNL sunt folosite pentru a promova „secularismul, globalismul și ideologia de gen”. Atunci, în 2017, Daniel Gheorghe a fost contrat de unul dintre liderii USR, Cristian Ghinea și de grupul UDMR.

„Avem un Muzeul Național al Comunismului în România?

Încă nu, deși s-au depus mari eforturi pentru asta, în afară de Memorialul Durerii de la Sighetul Marmației care este absolut excepțional, au fost doar piedici, amânări și jumătăți de măsură.

Avem un Muzeu al Rezistenței Anticomuniste din România? 

Sigur nu avem!

Avem în România un Muzeu al Culturii și Civilizației Creștinismului Românesc?

Etichete

Deputat Daniel Gheorghe: Eliminarea banilor lichizi și a plăților în numerar

Autor
Deputat Daniel Gheorghe
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Industrii și Afaceri

Eliminarea banilor lichizi și a plăților în numerar, lucru cerut de voci dintre cele mai diverse, în realitate este un atac direct la proprietatea privată. Dacă toți banii ar rămâne sub lacatele băncilor nu am mai putea vorbi de libertate individuală, dat fiind faptul că uzul discreționar al proprietarului, nemonitorizat, necontrolat și neinventariat, de banii, resursele si veniturile sale este garanția oricărei societăți unde economia și legăturile de schimb sunt intemeiate pe libertate și capitalism clasic. O dată cu dispariția dreptului omului de a face ceea ce dorește cu banii sai puterea sistemului bancar asupra societății ar crește până la un nivel care ar da peste cap piața liberă și ar ține pe fiecare persoană, indiferent de nivelul de venit, dependent de mecanismele financiare ale unor entități care îi vor putea controla acestuia resursele fără a putea fi controlate la rândul lor de către proprietarul acestora. Și nu în ultimul rând un efect direct al eradicarii numerarului ("cash") ar fi distrugerea micilor afaceri și eliminarea de pe piață a micilor întreprinzători, lucru la care se va adăuga falimentarea mecanismelor concurențiale de piață în folosul unor oligopoluri.

Daniel Gheorghe - Politician și Deputat

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU