Dictatura globalistă you tube cenzurează tot ceea ce deranjează planurile satanice ale noii ordini mondiale

Autor
Mihai-Silviu Chirilă
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Istorie și Adevăruri
Marxism și Corectitudine Politică

Dictatura globalistă You Tube cenzurează tot ceea ce deranjează planurile satanice ale noii ordini mondiale

Dictatura globalistă a început războiul de eliminare a tuturor celor ce vor să mai aibă un cuvânt de spus în această societate a minciunii, a falsului, a manipulării totale.

Aveți o datorie de onoare să îi sprijiniți pe cei ce nu doresc să renunțe, chiar prin distribuirea filmelor pe care You Tube și alți agenți ai acestei dictaturi le șterg de pe platformele lor, în disprețul total al legii, al Constituției, al drepturilor fundamentale ale omului.
Depinde și de dumneavoastră dacă vom mai fi sau nu liberi sau dacă, din comoditate, vom considera că e mai simplu să facem ce ne cer temnicerii noștri

Mihai Silviu Chirilă - CE AȘTEPTĂRI AU OAMENII DE LA 2021?

Autor
Exploziv TV Neamt - Cătălin Năclad - Mihai-Silviu Chirilă
Tipar
În Direct / Live
Topic
Atitudini și Analize

Exploziv TV Neamt: Mihai Silviu Chirilă - CE AȘTEPTĂRI AU OAMENII DE LA 2021?

Invitat: Mihai Silviu-Chirilă, teolog

Matinal cu Cătălin Năclad - 04.01.2021

Mihai-Silviu Chirilă: Criza 2020 - primul atac terorist la scară planetară, orchestrat de agenții noii ordini mondiale

Autor
Mihai-Silviu Chirilă
Tipar
Video
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Credința Mărturisitoare

Atentie! In raportarea noastră față de cei ce vor primi acest vaccin, să nu cădem în aceeași gândire schismatică în care au căzut unii care au luat poziție față de erezia ecumenistă.

A apărut o atitudine care spune că cei ce se vaccinează nu mai pot fi împărtășiți, spovediți, pomeniți la slujbe.

În afară de cazul în care acești preoți demostrează mai presus de orice dubiu că acest vaccin este cu adevărat pecetea lui antihrist, despre care ne vorbește Apocalipsa, a-i exclude de la viața bisericească pe cei ce acceptă vaccinul acesta este o mare eroare.

Ei pot și trebuie sfătuiți să nu îl ia, dar dacă l-au luat și nu se poate dovedi că s-au pecetluit prin asta cu pecetea lui antihrist, nu pot fi lipsiți de puterea lui Dumnezeu, de care vor avea mare nevoie.

Cel ce se pecetluiește cu pecetea lui antihrist nu mai vine el insusi la Biserica.

Cred ca cele trei culori ale poporului nostru pot exprima Marea Veste a religiei crestine "Ic XC NI KA", "Iisus Hristos Biruitorul" mortii, prin jertfa pe Cruce.

Autor
Mihai-Silviu Chirila
Tipar
Mărturie
Topic
Credința Mărturisitoare
Ortodoxia în România
România și românii

Cred că cele trei culori ale poporului nostru pot exprima Marea Veste a religiei creștine "Ic XC NI KA", "Iisus Hristos Biruitorul" morții, prin jertfa pe Cruce. Așa îmi imaginez eu un tricolor al Romaniei crestine. Sângele martirilor pentru credință și pentru libertate natională udă pământul patriei, pe cerul albastru este înscris semnul biruitor al Crucii, iar în inimile noastre, cu litere de aur, cuvintele mântuitoare ale biruinței lui Hristos asupra răului și mortți. Respectul pentru cele trei culori naționale este intact și chiar ordinea expunerii lor (rosu, galben si albastru) corespunde descrierii Constituției, numai modul de ordonare este diferit (nu este de la stanga la dreapta, ci din exterior spre interior).

Articole Recente