Mihai-Silviu Chirilă: Criza 2020 - primul atac terorist la scară planetară, orchestrat de agenții noii ordini mondiale

Autor
Mihai-Silviu Chirilă
Tipar
Video
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Credința Mărturisitoare

Atentie! In raportarea noastră față de cei ce vor primi acest vaccin, să nu cădem în aceeași gândire schismatică în care au căzut unii care au luat poziție față de erezia ecumenistă.

A apărut o atitudine care spune că cei ce se vaccinează nu mai pot fi împărtășiți, spovediți, pomeniți la slujbe.

În afară de cazul în care acești preoți demostrează mai presus de orice dubiu că acest vaccin este cu adevărat pecetea lui antihrist, despre care ne vorbește Apocalipsa, a-i exclude de la viața bisericească pe cei ce acceptă vaccinul acesta este o mare eroare.

Ei pot și trebuie sfătuiți să nu îl ia, dar dacă l-au luat și nu se poate dovedi că s-au pecetluit prin asta cu pecetea lui antihrist, nu pot fi lipsiți de puterea lui Dumnezeu, de care vor avea mare nevoie.

Cel ce se pecetluiește cu pecetea lui antihrist nu mai vine el insusi la Biserica.

Misiunea Anglo-Saxonă

Tipar
Video
Topic
De prin lume adunate

În 2005 a avut loc o intrunire secreta a celor ce conduc lumea din umbra.

Aceste informații se încadrează perfect cu proorociile din ortodoxie care spun că războiul va începe când SUA și Israel vor ataca Iranul.

Prezentatorul întreabă care este scopul pentru care se face asta iar răspunsul pentru noi este evident: un guvern unic mondial pentru un lider unic mondial - acesta va fi antihristul pentru creștini.

De asemenea evenimentele care crează panică și nesiguranță pregătesc mentalul colectiv pentru ziua în care toți vor dori aplicarea unui control total asupra tuturor aspectelor vieții, iar cei care se vor opune cipuirii vor deveni dușmanii umanității.

Articole Recente