FALSURILE DIN BROȘURA GUVERNULUI PRO-VACCINARE

Autor
Medici pentru Consimțământul Informat
Tipar
Referință
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Viață și Sănatate

Biserica națională a comunicat recent prin Cancelaria Sfântului Sinod că a transmis vinerea trecută către toate eparhiile din țară broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte din partea Președintelui Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2.

ActiveNews a primit imediat această Broșură și, după studierea ei, a calificat-o încă de la primul articol drept maculatură propagandistică cu mesaje false și înșelătoare, asemenea campaniei media, reclamată de altfel de ActiveNews la CNA și Colegiul Medicilor. Astăzi, primim de la specialiști în domeniu o confirmare a aserțiunii noastre, printr-un Studiu al Broșurii pe care îl publicăm integral mai jos.

Dar să lămurim puțin situația cu operațiunea specială de propagandă înșelătoare a Guvernului. Înainte ca site-ul Basilica al Patriarhiei Române să facă acest anunț, echipa specială a Guvernului constituită pentru propagandă vaccinistă, prin vectorul ales, Ministerul Sănătății, s-a grăbit să transmită un mesaj abil construit din care reieșea că Patriarhul României și Biserica în totalitatea ei vor difuza această broșură  tuturor credincioșilor. Unitățile Media (UM) care răspund semnalului de la centru prin plesnitul bocancului au răspândit rapid și la unison exact această pseudo-știre.

Atenție! Patriarhia Română NU recomandă VACINAREA COVID, căci „nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical”. Mai mult, consideră că vaccinul nu a fost testat îndeajuns, și se opune vaccinării obligatorii

Autor
Vasile Bănescu / Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Reprezentanţii Patriarhiei susţin, într-un comunicat remis vineri presei, că în cazul vaccinării Covid este necesară informarea corectă a populaţiei cu privire la unele aspecte, precum răspunderea față de efectele negative ale vaccinului, caracterul voluntar, gratuit şi sigur al actului de vaccinare, a faptului că acesta este un drept, şi nu o obligaţie. Dacă față de vaccinarea în general, patriarhia nu-și exprimă reticența, față de vaccinarea Covid trebuie să se exprime doar cei cu pregătire medicală.

Vaccinarea anti-Covid 19, între ezitare și speranță

Pentru succesul campaniei de vaccinare anti-Covid 19, este necesară informarea corectă a populației cu privire la unele aspecte, precum caracterul voluntar, gratuit și sigur al actului de vaccinare, a faptului că acesta este un drept, și nu o obligație.

În legătură cu „caracterul sigur al actului de vaccinare”, cei care au autoritatea profesională și morală să recomande un vaccin absolut nou și descoperit recent sunt exclusiv specialiștii din domeniul medical respectiv.

În acest sens, Patriarhia Română salută vestea bună a apariției vaccinului care ar putea diminua și stopa actuala pandemie, însă Biserica nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical. Cu atât mai mult, în cazul unui vaccin recent care nu a mai fost folosit și despre care specialiștii în domeniu se pronunță ei înșiși în mod gradual sau diferit.

Scrisoare deschisă: Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid-19.

Autor
Federația Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din România
Tipar
Articol
Topic
Societatea Civilă
Viață și Sănatate

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid 19, anunțată de Guvernul României, cu vaccinuri controversate, insuficient testate, în producția cărora au fost folosite fragmente de celule preluate din fetuși umani avortați.

Demersul nostru vizează următoarele aspecte:

I. COMPOZIȚIA NOILOR VACCINURI 

    • efectele secundare sau contraindicațiile noilor vaccinuri; 

    • lipsa de informații cu privire la siguranța vaccinurilor; 

    • controversa tehnologiei pe bază de ARN mesager, utilizată în premieră absolută;

    • aspectele etice privitoare la vaccinurile anti-Covid produse pe linii celulare umane.

II. PĂREREA SPECIALIȘTILOR

    • Dr. Michael Yeadon, fost manager la Pfizer & CEO

    • Dr. Romeo Quijano, profesor pensionat de farmacologie și toxicologie la College of Medicine, University of the Philippines Manila

    • Robert F. Kennedy Jr., președintele Children’s Health Defense

    • Prof. Univ. Dr. Vasile Astărăstoae

    • Dr. Mircea Frențiu

    • Dr. Monica Pop

III. PETIȚIA PENTRU SUSPENDAREA STUDIILOR PE SUBIECȚI UMANI A VACCINULUI COVID, PRIVIND:

    • Riscul de ADE pentru cei vaccinați (formarea de „anticorpi non neutralizatori”)

    • Riscul INFERTILITĂȚII postvaccinale

    • Risc crescut de reacții alergice postvaccinale

Efecte adverse grave ale vaccinului covid de la Pfizer și BioNTech: patru pacienți au dezvoltat paralizie facială, iar două cadre medicale din Anglia au intrat în șoc anafilactic.

Tipar
Video
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
De prin lume adunate
Experiențe și Studii de Caz

Patru voluntari vaccinaţi cu produsul Pfizer / BioNTech au dezvoltat o formă de paralizie facială — paralizia lui Bell.

Agenţia Americană a Medicamentului (FDA) a dezvăluit într-un comunicat efectele secundare grave, conform Daily Mail.

În cazul unuia dintre pacienţi, reacţia a survenit la trei zile de la vaccinare şi a dispărut după alte zece.

În celelalte cazuri, efectele adverse au apărut după 9, 37, respectiv 48 de zile după vaccinarea împotriva SARS-Cov-2.

Fiecare s-a recuperat după 10 — 21 de zile.

Paralizia lui Bell apare brusc şi arată alarmant, ca un accident vascular cerebral.

Majoritatea bolnavilor observă că o parte a feţei lor începe să cadă, iar muşchii devin slabi.

În cazuri rare, ambele părţi ale feţei pot deveni temporar paralizate. 

dailymail.co.uk: Four trial volunteers who got Pfizer's COVID-19 vaccine developed Bell's palsy - but FDA denies that the temporary facial paralysis was caused by the shot

Paralizia lui Bell apare brusc şi arată alarmant, ca un accident vascular cerebral

MESAJ IMPORTANT transmis de ROBERT F. KENNEDY JR: De ce trebuie evitat acest vaccin antiCovid!

Autor
Robert F. Kennedy Jr.
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Societatea Civilă
Viață și Sănatate

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare anti Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și deci modifică materialul genetic individual, acest fapt reprezentând o manipulare genetică, lucru care era deja interzis și considerat penal. Această intervenție poate fi comparată cu manipularea genetică a alimentelor, care este de asemenea, extrem de controversată. Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii medicale, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daunele  cauzate de unele vaccinuri anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Cei vaccinați cu noul vaccin vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chist sau fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă mai putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a mai fost comisă niciodată la o scară atât de mare în toată istoria omenirii.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic german cu mare experiență: ”De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică!”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește o  tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

IMPORTANT - În data de 23 noiembrie, în jurul orei 14.15, în cadrul programelor de știri de pe Antena 3, au fost invitați doi medici (telefonic), pentru a-și exprima părerea (dar mai mult ”adeziunea”) la necesitatea vaccinării

Tipar
Video
Topic
Credința Mărturisitoare
Cultura Vieții
Viață și Sănatate

În data de 23 noiembrie, în jurul orei 14.15, în cadrul programelor de știri de pe Antena 3, au fost invitați doi medici (telefonic), pentru a-și exprima părerea - dar mai mult ”adeziunea” - la necesitatea vaccinării.

Unul dintre ei a fost dr. Mircea Frențiu (din Blaj), ce este și medicul personal al actorului Florin Piersic. 

La întrebarea stereotipă ”domnule doctor, vă veți vaccina...?”, cu extrem de mult curaj și revoltă, Domnul Doctor (ar trebui scris doar cu majuscule), a divulgat că: are vârsta de 65 de ani, că are colegi care lucrează in SUA la producerea vaccinurilor pentru covid și că... (ATENȚIE!)

  • Acționează asupra structurii ADN umane, ceea ce este foarte riscant, ridică semne de întrebare și întrucât așa ceva nu s-a mai făcut până acum, consideră că timpul ”de cercetare și testare” este foarte scurt (ceea ce noi știam); 
    însă acum vine știrea ”bombă”:
  • Substanța ”activă” a vaccinurilor este un extras pulmonar, din fetuși umani, doar de sex bărbătesc, avortați la 14 săptămâni.

Moderatoarea Antena 3 s-a cutremurat și l-a întrebat de unde are astfel de informații, dar medicul cu foarte multă siguranță a repetat că de la colegii lui din SUA, ce lucrează în cercetare și că ”veți vedea că tot ceea ce spun acum este adevărat”. Și a mai adăugat ceva de genul - fiecare persoană, ce va voi să se vaccineze, să hotărască și din punct de vedere deontologic și religios!

Să ne mai mire viteza cu care s-a scos acest vaccin?

Este ”vaccin” sau ”injectarea rezultatului unui păcat de iad”?

Face parte din ”pregătirea” lumii pentru venirea antihristului? (cu ”a” mic).

Căutați, vă rog și alte comentarii ale acestui brav purtător al halatului ALB. Da, aceasta este un adevărat ”ÎNGER ALB”, cu lucrare apostolică.

Doamne Dumnezeule, fie-Ți milă de noi, cei care vom refuza ”injecția cu zeamă de iad”!


Oameni buni, are loc o dezinformare în masă. Vă rog să ascultați ce urmează cu mare atenție. Este un fapt. Vreau să împărtășiți asta cu toți. Să copiați materialul, să îl distribuiți în grupurile și rețelele voastre de informare religioase / civice / educative şi către toți cei care nu doresc să se introducă în ei un extras din fetuși avortați la 14 săptămâni și ADN modificat.

Acesta este cutia de la vaccinul covid19 fabricat de AstraZeneca.

Avem ingredientele, dar nu o să ne uităm acum la ele. Ceea ce vă rog este să acordați atenție acestui număr ChAdOx1.

astra-zeneca-covi19-vaccine-box

 

Apoi vă rog să mergeți pe site-ul researchsquare.com

Este foarte important oameni buni.

Motivul pentru care fac acest articol este să vă învăț să faceți propria voastră cercetare.

Nu vă bazați pe alții.

Faceți voi propria voastră cercetare.

Așadar, ne uităm la acest număr, ChAdOx1 nCCoV-19. Mă uit și văd „recombinant”.

Oare ce înseamnă asta? Ceea ce aveți de făcut este să căutați pe Google fiecare cuvânt întâlnit aici. Nu săriți peste niciunul zicând că nu înțelegeți.

Căutăm pe Wikipedia și găsim că „moleculele de ADN recombinant reprezintă molecule de ADN formate prin metode de laborator de recombinare genetică (cum ar fi clonarea moleculară) pentru a pune la un loc material genetic din surse multiple, creând secvențe care altfel nu s-ar găsi în genom.

Veți merge dumneavoastră cu cercetarea în continuare singuri. Dar ceea ce vreau să evidențiez este că scrie chiar în fața dumneavoastră că vaccinul conţine aşa ceva. Ne pot considera nebuni, dar le punem în față cercetarea pe care am făcut-o.

 Așa că ceea ce vă rog să faceți este să cercetați pe cont propriu.

Acesta este numărul de pe vaccinul făcut de AstraZeneca, după cum ați văzut, acesta este vaccinul.

„Folosim secvențierea directă de ARN pentu a analiza expresia transcriptului din genomul ChAdOx1 nCoV-19 din liniile celulare umane MRC-5”

Şi veţi zice: „Voi sări peste asta. E puțin cam complicat. O fi ceva științific”.  Dar nu!

Şi căutăm: „MRC-5 care este o linie de cultură celulară diploidă compusă din fibroblaste, dezvoltată inițial din țesutul pulmonar al unui făt de sex masculin caucazian avortat la 14 săptămâni.”

Oameni buni,  acest vaccin anticovid, despre care se zice că va salva lumea, printre alte grozăvii, știm acum că are „țesut pulmonar al unui făt de sex masculin, caucazian, avortat la 14 săptămâni.”

Așadar, oameni buni, trimiteți acest material la toți creștinii pro-viață. Lăsăm vaccinul la o parte. Suntem de acord să avem injectat în noi așa ceva? E dezgustător. Deci distribuiți la cât mai mulți.

Înainte de final, să mai vedem încă ceva. Asta este ceea ce doresc ei.

Am postat asta pe rețelele de socializare. Puteți vedea acolo.

„Un program ce folosește inteligență artificială pentru a procesa volumul mare de reacții adverse la care NE AŞTEPTĂM în urma vaccinării anti covid.”

Ei știu că acest vaccin va face rău oamenilor sau va omorî oameni mulţi.

Dragii mei, aveți informațiile în fața voastră.

Cercetați pe cont propriu.

Mai mult decât să distribuiți, faceți propriul vostru video despre asta, pentru că pe acesta îl vor șterge.

Rugați-vă mai mult! Rugați-vă mult! Doamne ajută!

[18 noiembrie 2020] O instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a determina carantinarea persoanelor

Autor
greatgameindia.com
Tipar
Știre
Topic
Societatea Civilă
Știri Internaționale
Viață și Sănatate

O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile, și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai în baza unui test PCR.

Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a pune persoanele în carantină

Instanța a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate, și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că

„dacă cineva este testat prin PCR ca fiind pozitiv atunci când testul folosește un minim de 35 cicluri sau chiar un număr mai mare de cicluri, (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3%, iar probabilitatea că rezultatul obținut să fie un fals pozitiv este de 97%.

Specialistul canadian în virusologie Dr. Rodger Hodkinson: Isteria Covid-19 este cea mai mare farsă

Autor
Global Research
Tipar
Audio
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Biografii și Pesonalități

Expert medical de frunte din Canada indignat de răspunsul guvernului la  COVID

“V-aş aminti că, utilizând propriile statistici ale provinciei, riscul de deces sub 65 de ani este de unul din 300 000. Unul din 300 000. Ar trebui să vă potoliţi!.”

By Children’s Health Defense

Global Research, November 19, 2020

Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, CEO şi medical director la Western Medical HYPERLINK „https://westernmedical.ca/”Assessments, a vorbit la întâlniriea Edmonton City Council Community şi Public Services Committee din 13 noiembrie despre acţiunea oraşului de a extinde obligativitatea purtării măştii. El a fost listat ca vorbitorul cu numărul 95 în meeting agenda.

Hodkinson a fost şcolit la Cambridge University din UK, este fostul preşedinte al secţiunii de patologie a Medical Association si a fost preşedintele Examination Committee on Pathology, Royal College of Physicians of Canada, Ottawa, Canada.

Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: Comuna Deleni, jud. Cernăuţi
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Pârscov - Buzău
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU