În România, situația se agravează pe zi ce trece dat fiind demersurile guvernului, autorităților și a celor care nu vor să înțeleagă ce pericol aduce, defapt, cu sine, această presupusă pandemie de COVID-19.

Autor
VaccinEdu - Citește Prospectele
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize
Politică și Guvernare
Viață și Sănatate

Citiți #integral cu atenție și #distribuiți.

În România, situația se agravează pe zi ce trece dat fiind demersurile guvernului, autorităților și a celor care nu vor să înțeleagă ce pericol aduce, defapt, cu sine, această presupusă pandemie de COVID-19.

1. România este printre puținele țări care a cerut și a obținut de la Consiliul Europei derogarea de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pe durata nedeterminată a stării de urgență. Asta înseamnă că, doar cu excepția dreptului la viață, interzicerea torturii, interzicerea sclaviei și a pedepsirii fără bază legală, în România, s-a anulat orice alt drept al omului. Doar Letnonia, Armenia și Republica Moldova au mai făcut acest lucru. Nicio altă țară europeană aflată în stare de urgență sau în carantină nu a mai facut asa ceva. Este extrem de suspect acest demers, mai ales că nu ne aflăm într-un asemenea pericol astfel încât oamenii să riște expunerea la orice, pe motivul unei amenințări incerte. Chiar și comisarul pentru drepturile omului al Consiliului Europei a declarat că drepturile omului trebuiesc respectate inclusiv în perioada de combatere a COVID-19. Dincolo de problema în sine, gravitea constă în faptul că NIMENI nu a adus la cunoștința cetățenilor acest lucru, respectiv NIMENI nu a explicat de ce a facut România acest demers și care sunt efectele pentru cetățeni. Ce ni se pregătește de oficialii noștri au făcut o asemenea mișcare?
Articol complet: https://tinyurl.com/wmb6k3w

2. În același timp, guvernul României, la propunerea Ministerului Justiției, adoptă proiectul de OUG de modificare a Legii 286/2009 privind Codul penal.
OUG-ul prevede pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru infracţiunea de așa zisă zădărnicire a combaterii bolilor.
Ceea ce rezultă din acest OUG este că, sub specularea motivului de pandemie, statul ne-ar putea dezbina, izola, cenzura, monitoriza, injecta forțat cu orice vaccinuri sau/și chiar supune la alte proceduri medicale testate sau netestate, nesigure, poate chiar distructive. Ne-ar putea îndepărta de la ceea ce se întâmplă cu adevărat dincolo de pereții caselor noastre, ar putea intra oricând și sub orice pretext peste noi în spațiul privat, ne-ar putea tăia orice mijloc de comunicare, ne-ar putea ridica oricând ca să ne ducă oriunde, ne-ar putea obliga să acceptăm orice în numele "siguranței", mai ceva ca la Auschwitz sau pe vremea lui Stalin.
Articol complet: https://tinyurl.com/w6fvk8e

3. Pe 23 martie, potrivit ordonanţei militare din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19, încep proceduri, verificări și sancțiuni dure pentru oamenii care vor să iasă pe stradă sau să socializeze, chiar să participe la slujbe. De ce este atât de important ca oameni să stea închiși între 4 pereți? Ce se întâmplă, defapt, afară?
Articol: https://tinyurl.com/ujnf4jg

Suntem mințiți zi de zi legat de numărul real de îmbolnăviri și decese de coronavirus din întreaga lume și din țară. Se pompează panică pe toate canalele de comunicare, astfel încât oamenii să fie cuprinși de îngrijorare, să cedeze și să ceară măsuri represive și tratamente, indiferent de riscuri asociate sau efecte secundare. Nu avem dovezi fiabile cu privire la câte persoane au fost infectate cu SARS-CoV-2 sau câte continuă să fie infectate.
Se iau măsuri draconice în ciuda faptului că pandemia s-a disipat deja în China și absolut nimic nu le justifică.

4. Pe 22.03.2020, Ministerul Sănătății ne anunță primul deces de coronavirus. Pacientul avea cancer în stadiu terminal. Din nou: cancer în stadiu TER-MI-NAL. Vă lăsăm mai jos un link să citiți ce înseamnă cancer în stadiu terminal:
https://cancer360.ro/cancer-terminal/
Ce caută acest deces pe lista celor cauzate de coronavirus?
Link postare Min. Sănătății: https://tinyurl.com/worwxzp

5. Între timp, doctorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, ne anunță că, în România, va sosi prototipul unui vaccin pentru a fi supus testării și cheamă voluntari sănătoși la testare. Nu ne-am mira să se ofere în curând și bani pentru asta deoarece știm foarte bine ce înseamnă să accepți așa ceva împreună cu riscurile asociate. Așa cum veți vedea mai jos, Comisia Europeană alocă bugete impresionante României pentru așa zisa situație de criză "cauzată" de coronavirus.
Articol cu declarația domnului Rafila: https://tinyurl.com/vdbmdkg

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, care nu are nici dreptul și nici specializarea să vorbească despre proceduri medicale forțate, spune că “nu vom învinge pandemia dacă nu soluționăm ACUM problema vaccinării universale. „
Articol cu declarația domnului Raetchi: https://tinyurl.com/t3det33

Domnul Streinu Cercel de la Institutul de Boli Inventate Matei Balș, ne oferă cel mai bun manual de fabricare a epidemiillor din pix și parafă așa cum putem alfa din acest articol: https://tinyurl.com/wo3b2f7

Tot domnul Cercel nu știe exact ce capacitate de testare au instituțiile medicale din România. În schimb, cifrele îmbolnăvirilor se vehiculează de către autorități, presă și media ca la loto.
Articol: https://tinyurl.com/ryqx5x3

Și, din nou, tot domnul Cercel ne anunță că România va face parte din țările care vor testa un vaccin împotriva coronavirusului chiar la Institutul Matei Balș. Putea să rateze dânsul să o asemenea ocazie de a folosi oameni sănătoși în șoareci de laborator pentru legitimarea unui vaccin experimental?
Articol: https://tinyurl.com/w7fnn5l

Politicieni din toate partidele precum și alte figuri publice influențează opinia publică susținând că acest coronavirus este “apocalipsa” și, pe fondul ei, trebuie impusă vaccinarea obligatore, precum și testarea și aplicarea unui vaccin pentru COVID-19.

6. Concomitent cu aceste anunțuri amintite mai sus și cu adoptarea de către guvern a unor demersuri abominabile, Comisia Europeană direcționează către România peste 1 MILIARD DE EURO, pentru “criza” generată de coronavirus. Nu se justifică absolut deloc, având în vedere că România nu se confruntă decât cu același număr de morți ca anul trecut, doar că anul acesta ei sunt consemnați pe caz de coronavirus.
Dar guvernul, care plănuiește să-și transforme cetățenii în cobai, angajații Big Pharma plus alți influenceri din România care fac lobby pentru vaccinarea obligatorie de ani de zile, domnul Mihai Craiu, Streinu Cercel, Ovidiu Covaciu, Ana Maiță & Co. trebuie să-și primească partea pentru munca depusă în campaniile de vaccinare și mințire a populației. Să nu credeți cumva că banii ăștia vor merge altundeva.
Articol despre sponsorizarea comisiei europene pentru COVID-19 în România: https://tinyurl.com/t829t5c

De ce a devenit comisia europeană atât de generoasă cu noi? Deoarece guvernul și autoritățile pun România pe harta primelor țări de testare a unui vaccin anti coronavirus într-un context în care încearcă să-și priveze cetățenii de drepturile fundamentale și adoptă ordonanțe cu consecințe represive. Acest miliard de Euro nu este altceva decât mită la nivel înalt, pentru expunerea românilor la niște riscuri enorme pentru legitimarea unui vaccin de care nu este nevoie deoarece acest coronavirus nu este decât o gripă un pic mai contagioasă decât cea sezonieră.
Unica diferență dintre ele este rapiditatea de răspândire așa cum ne explică un cadru medical și în acest video: https://tinyurl.com/ufevhwj

7. Următorul pas pentru prevenție este ID2020, inițiativă pornită de Microsoft (Bill Gates) și Rockefeller Foundation: un cip implantat în organism, care ar reține date medicale pe el: ai avut covid, ești vaccinat covid, șamd.
Articol: https://tinyurl.com/wb3ss8g
Despre ID2020: https://id2020.org

8. Iată ce se întâmplă afară, în Italia, cât oamenii sunt ținuți în casă. Se instalează turnurile 5G! Pentru că acest 5G asigură conectivitatea dintre ID2020, adică cipul, cu absolut tot ce înseamnă sistem.
Video filmat la Milano: https://youtu.be/6_KFuxxeRxU

Nu ar fi prima dată când România este păcălită, vândută și abuzată de un grup de interlopi care joacă Poker cu natura, resursele și oamenii acestei țări, după bunul lor plac. Însă, de data asta, îi vedem făcând cel mai mare uz de putere și mijloace să genereze contextul din ce în ce mai grav în care ne aflăm.

Așadar, vă îndemnăm cu insistență să vă apărați drepturile de ființe libere, să NU acceptați nicio procedură medicală, nicio testare și niciun vaccin.
#SHARE Distribuiți acest articol pentru a avertiza cât mai multă lume.

[VIDEO] Preoții din Georgia și Ucraina au ieșit pe străzi în timpul epidemiei - Adevăratele măsuri contra coronavirusului.

Autor
orthochristian.com
Tipar
Video
Topic
Ortodoxia în Lume

Credincioșii ortodocși din întreaga lume au fost încurajați să-și sporească rugăciunile și să se concentreze și mai mult asupra vieții duhovnicești întrucât coronavirusul continuă să se răspândească, păstrând, în același timp, standardele de igienă sporite.

„Dacă ne rugăm cu umilință la Dumnezeu și ne pocăim de păcatele noastre, atunci vom distruge această boală”, a predicat duminică Preafericitul Mitropolit Onufrie al Kiev-ului și a toată Ucraina.

„Prin urmare, nu respectarea standardelor de igiena este cel mai important lucru pe care îl putem face în acest sens, ci să ne rugăm și să ne cerem iertare pentru păcatele noastre.”

Și Patriarhia din Georgia, într-o declarație recentă, i-a îndemnat pe credincioși să citească rugăciuni speciale în fiecare zi, și a declarat că bisericile vor bate clopotele la prânz în fiecare duminică, iar după Sfânta Liturghie preoții își vor binecuvânta bisericile și străzile din jurul acestora cu apă sfințită.

Zhong Nanshan (un pulmonolog chinez care a descoperit coronavirusul SARS în 2003) a sugerat modalități simple de a preveni pneumonia Wuhan

Autor
Zhong Nanshan
Tipar
Știre
Topic
Viață și Sănatate

Singura mea intenție este să transmit informații care v-ar putea ajuta. În acest caz, este o procedură simplă care ucide acest virus care continuă să infecteze mii de oameni într-un număr mare de țări.

Zhong Nanshan (un pulmonolog chinez care a descoperit coronavirusul SARS în 2003) a sugerat modalități simple de a preveni pneumonia Wuhan:

Se recomandă să vă clătiți gâtul, gâfâind cu apă sărată înainte de a merge la un spital sau în alte locuri publice (și procedați la fel după întoarcerea acasă).

Metoda este următoarea:

  • o înghițitură de apă sărată diluată într-un pahar;
  • ridicați capul înapoi; lăsând apa sărată să scalde zona gâtului;
  • deschideți ușor gura și gargonați cu apă sărată;
  • scuipa apa sărată după câteva secunde;
  • repetați procesul de 3 până la 5 ori.

Deoarece virusii sau bacteriile pândesc în faringe prin pasajul nazal, apa sărată diluată le poate ucide la fața locului, realizând astfel scopul de a preveni infecția. În timpul SARS, am promovat și supervizat această metodă în rândul studenților mei. Drept urmare, niciunul dintre elevii din clasa noastră nu a avut frig, tuse și febră.

Această metodă este simplă, eficientă, ușor de făcut. Dar cere să fie constantă.

Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, ...

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize

În astă seară, în trecere fiind, cineva, o cunoștință care trăiește în anumite medii și are acces la informații foarte sensibile și de o anumită natură, mi-a relatat ceva ce m-a înfiorat: Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă.

COVID19 on TRAIN

Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri,vor veni Ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie.

Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituțîi internaționale și Ong-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates. 
Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea Lor de a ne controla electronic, ca pe vite.

Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero.

Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă.

Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale.

Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze.

Acum aveți informația, dar - după caz - prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare. Doar „Prietenii” știu de ce!

Două persoane din Timişoara diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat cu un "cocktail" de medicamente

Tipar
Știre
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
Experiențe și Studii de Caz
Viață și Sănatate

Vin şi veşti bune în cazul epidemiei de coronavirus. Două persoane din Timişoara diagnosticate cu noul virus s-au vindecat, după ce au fost tratate cu un cocktail de medicamente folosite pentru HIV şi gripă.

Schema de tratament a fost făcută de directorul Institutului Matei Balş din Capitală, Adrian Streinu Cercel, spune şeful secţiei de Boli Infecţioase al Spitalului Victor Babeş din Timişoara. 

"Aceşti pacienţi au beneficiat de un tratament antiviral specific care se pare a fost eficient, la 2-3 zile ei deveneau negativi", a spus Virgil Musta, şef Secţie Boli Infecţioase Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

Vindecaţi de coronavirus cu tratament pentru HIV

Sfântul Nichifor cel lepros: „Să le spui oamenilor să nu se teamă de coronavirus!”

Autor
Sfântul Nichifor cel lepros
Tipar
Articol
Topic
Sfinți și Minuni

De curând s-a arătat unui creștin Sfântul Nichifor – acesta a fost bolnav de lepră.
Este prăznuit pe 4 ianuarie. M-am închinat [și eu] la Sfintele lui moaște.
S-a arătat, [deci] cuiva în Atenta, care vrea să rămână în anonimat – și bine face! -, și i-a spus: „Să le transmiți oamenilor să nu se teamă de coronavirus!
Chiar dacă se va îmbolnăvi cineva, să mă cheme în rugăciune, iar eu îl voi vindeca!” Cum se face asta? Prin minune!
Dacă vrei, crezi, dacă nu, nu crezi! De aceea, acel om nu a vrut să-și spună numele, ca să nu forțeze pe nimeni să creadă. Însă, este foarte reprezentativ faptul că acest Sfânt, bolnav fiind, nu doar că s-a vindecat prin rugăciunea și viata sa, dar a devenit și Sfânt, face minuni și vindecă pe alții. Să avem binecuvântarea.

Adrian Pătrușcă pune o întrebare pertinentă și dă și câteva răspunsuri în editorialul publicat în EVZ: Ce ascunde Mascarada epidemiei cu Covid-19?

Autor
Adrian Pătrușcă @ EVZ
Tipar
Editorial
Topic
Atitudini și Analize

Micile ecrane difuzează în buclă imagini cu oameni mascați, în combinezoane, care stropesc cu vermorelul pe unde apucă. Bolnavii sunt transportați într-un soi de copărșee etanșe. Femeile de serviciu sunt filmate cum freacă barele de la tramvaie, redând astfel încrederea în transportul în comun.

Rafturile goale îmi trezesc noastalgia anilor ’80, când nu aveam de nici unele, dar eram normali la cap.

Politicieni, medici, igienologi, bloggeri ne îndeamnă să stăm pitiți ca orbeții și să ne spălăm bine pe mâini. Nu așa! Și mai bine!

Orice alt subiect de presă, cu excepția coronavirusului, nu mai există: nu tu guvern Câțu, nu tu congres PSD, nu tu alegeri anticipate, nu tu criză din Orientul Mijlociu, nu tu buget UE. (Doar ambițiosul Nicușor Dan mai face concurență Covid-ului).

Sunt prezentate hărți, grafice și tabele cu numărul infectaților și al morților, pe țări și regiuni ale globului.

Slavă Domnului că am intrat și noi în rândul lumii: avem un caz în Gorj, de unde era și „domnul sculptor” pe care l-am serbat recent! Pacientul nu are nici un simptom, dar un detaliu atât de mărunt nu o să taie entuziasmul morbid al presei.

Peste tot în lume, bursele se prăbușesc, întreprinderile se închid. Criza din 2008 a fost moft, dau asigurări specialiștii.

O mască se poate cumpăra pe Amazon cu 300-500 de dolari. Merge până la 1000, probabil pentru colecționari.

Nebunia cuprinde și pe capii Bisericii. Patriarhul Daniel, altminteri om cu carte, îi îndeamnă pe fiii săi duhovnicești mai slabi de înger să lase pupatul icoanelor și să vină la împărtășanie cu lingurița de acasă. Ca și cum Hristos ar fi intrat și El în carantină, lăsând vraiște Sfântul Potir.

În acest spirit progresist, ne așteptăm ca numele Prea Fericirii Sale să fie scandat cu entuziasm la viitorul miting din Piața Victoriei de Andrei Caramitru și tovarășii lui.

În toată Biserica, un ierarh obscurantist, Episcopul Hușilor, PS Ignatie, a comentat amar: „Dacă timp de peste două mii de ani Împărtășania a fost „medicamentul nemuririi” (Sfântul Ignatie Teoforul), în era coronavirusului a devenit medicamentul muririi. Ce metamorfozare secularistă!”

(Revenirea grăbită Patriarhului – cum că n-a vrut să spună ce a spus – nu poate șterge dezastrul efectului deja creat: Relativizarea Sfintelor Taine.)

Vedem coșmarul, dar, până la urmă ce ascunde el?

Coronavirusul, sau pe numele său științific Covid-19, este mai puțin periculos decât gripa de sezon, arată datele statistice.

Mortalitatea sa este de circa 2,5%, și aproape exclusiv la persoane care suferă și de alte maladii și au organismul foarte slăbit.

Covid-19 are codul genetic asemănător în proporție de 80-90% cu cel al SARS (Sindromul Respirator Acut Sever). Epidemia cu SARS din 2002 – 2003 a cuprins 29 de țări, s-au înregistrat 8096 de cazuri, și a avut o rată a mortalității de 9,6%.

România a înregistrat 20 de cazuri de SARS, toate tratate la Matei Balș, și nici un deces.

Nici la noi, nici în lume, SARS nu a provocat nebunia de acum.

O epidemie mai recentă la nivel mondial a fost cea cu MERS (Sindromul Respirator al Orientului Mijlociu). Coronavirusul MERS a apărut în 2012 și s-au înregistrat 2494 de cazuri în 27 de țări, cu 858 decese. Așadar o mortalitate de peste 30%!

Cazuri sporadice se înregistrează și astăzi, dar din 2012 până azi nu s-a înregistrat nici o isterie legată de MERS.

Singura isterie comparabilă de care îmi aduc aminte este cea a gripei aviare H5N1 din țara noastră, în 2005-2006. Hecatomba găinilor amețite cu butelia de aragaz și apoi îngropate de vii cu buldozerul în gropi comune.

Personajul principal de atunci al isteriei era Adrian Streinu-Cercel. Pe 21 iulie 2006, în cadrul unui seminar, acesta anunța apocalipsa. Nu la găini, ci la oameni:

„Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4-5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane (!) de români, iar 2 milioane (!!!) dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe că ne așteptăm la un virus foarte agresiv”, spunea Streinu-Cercel.

Iar Florin Popovici, epidemiolog în cadrul Direcției de Sănătate Publică București adăuga la fel de catastrofic:

„Având în vedere să se estimează atâtea decese, trebuie să știm cu exactitate care este capacitatea morgilor și câte paturi cu ventilație avem în spitale. Trebuie să ne preocupăm și de procurarea sacilor pentru cadavre. Va trebui să avem grijă și de persoanele care lucrează în domeniul gazelor, al electricității și chiar de persoanele care vor săpa gropi în cimitire.”

În 2009, cu ocazia gripei porcine, Adrian Streinu-Cercel recidiva, ce e drept ceva mai ponderat: prezent la Antena 3, el a estimat că noua maladie poate provoca între 3300 și 6000 de decese la oameni.

Astăzi, Streinu-Cercel ne liniștește – „Coronavirusul este de 10 ori mai slab decât virusul gripal” – și ne dă calm lecții de spălat pe mâini și de folosit toaleta.

Și atunci, din nou, de unde toată isteria aceasta, nu doar în România, ci pe toată planeta (cei din emisfera sudică au fost avertizați că la vară Covid se va oploși la ei) ?

Un personaj cheie în această afacere este Thedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății.

Acesta a fost înainte Ministru al Sănătății în Etiopia, în calitate de membru marcant al Frontului Popular de Eliberare din Tigray, un partid marxist-leninist.

În calitate de ministru al Sănătății, chipurile pentru a nu terfeli prestigiul Etiopiei, el a ascuns trei epidemii de holeră, declarându-le „erupții de diaree apoasă acută”. A fost nevoit să recunoască realitatea când s-au înregistrat primele cazuri de holeră în țările vecine

Nu altfel a procedat și China, ascuzând epidemia cu coronavirus în faza ei incipientă și punând pumnul în gura celor care vorbeau despre ea.

Astăzi, Ghebreyesus este cel care dirijează eforturile globale împotriva Covid-19. Dacă dorim să înțelegem mai multe despre dedesubturile panicii mondiale, ar trebui să urmărim cu atenție mișcările etiopianului marxist.

Pe de altă parte, medicii încearcă să explice isteria actuală prin faptul că noul coronavirus se răspândește foarte rapid și nu există un vaccin împotriva sa.

Covid-19 are într-adevăr o răspândire mai mare și mai rapidă decât SARS și MERS, dar, repet, un grad de periculozitate infinit mai mic.

În ceea ce privește vaccinul, după 18, respectiv opt ani, de la izbucnirea epidemiilor cu SARS, respectiv MERS, nici împotriva acestor viruși nu au fost descoperite vaccinuri, dar nu s-a dat nimeni cu capul de pereți de panică.

De data aceasta, se pare că lucrurile stau altfel. Companiile de biotehnologie Moderna (americană) și MIGAL (israeliană) au anunțat că vor scoate vaccinul anti-Covid pe piață în câteva săptămâni.

Alte mari laboratoare au anunțat că sunt și ele într-un stadiu foarte avansat cu cercetările.

Dar aceste vești nu au temperat isteria. Iar isteria crește prețul și cererea pentru viitoarele vaccinuri. De pe urma oricărei epidemii se fac averi frumoase.

Donald Rumsfeld, bunăoară, șeful Pentagonului, a câștigat peste 5 milioane de dolari în 2004, pentru că a fost inspirat să-și cumpere acțiuni la compania californiană de biotehnologie Gilead Sciences, producătoarea celebrului Tamiflu, vaccinul împotriva gripei aviare și a gripei porcine.

Rumsfeld a făcut parte din conducerea Gilead în perioada1988-2001, după care a intrat în administrația George W. Bush, ca secretar al Apărării.

În 2004, el și-a vândut doar o parte din acțiunile deținute la Gilead, păstrând un pachet estimat la 25 de milioane de dolari.

Ulterior, Gilead a vândut patentul pentru vaccinul împotriva gripei aviare companiei Roche. Gilead continuă și azi să primească o cincime din prețul fiecărei pastile de Tamiflu vândute.

O amplă investigație a Rise Project, având titlul „Institutul de boli inventate”, dezvăluie relațiile financiare strânse dintre Roche și Adrian Streinu-Cercel.

Iată o posibilă explicație pentru estimările cu milioane de morți, care au sporit exponențial cererea de Tamiflu pe piața românească cu ocazia gripelor aviară și porcină.

Dar acum de unde isteria?

Zilele trecute, adjunctul directorului general al prietenul nostru marxist din Etiopia, Ghebreyesus, a făcut un anunț spectaculos: anume că Remdesivir, un medicament experimental produs de Gilead, ar putea fi eficient și împotriva Covid-19.

„Există un singur medicament în acest moment care considerăm că are o eficiență reală, și acesta este Remdesivir”, declara pe 25 februarie Bruce Aylward, director general adjunct al OMS, într-o conferință de presă la Beijing.

Interesant este că anunțul publicitar nu a făcut de Gilead însăși, ci de un oficial al OMS. Drept urmare, acțiunile Gilead au crescut instantaneu pe burse cu 5%.

Orice criză aduce câștiguri pentru câțiva inițiați, pe seama nenorocirii generale. Cu cât panica este mai mare, cu cât profiturile sunt mai babane.

Pentru a vedea cine a indus isteria actuală, va trebui să urmărim banii, când apele se vor liniști.

Totuși… Totuși ar mai fi ceva. Caracterul polițienesc al crizei, inspirat direct de China. Beijingul, și după el aproape toate statele atinse de Covid, au profitat pentru a restrânge o serie de drepturi și libertăți: de circulație, la intimitate, libertatea de expresie sau de comunicare. În China, mai apăsat, în restul, mai prudent.

Epidemia a fost pretextul pentru regimul comunist de a anunța noi succese pe frontul supravegherii indivizilor. De pildă, noile tehnologii de recunoaștere facială pot identifica figurile, chiar acoperite cu măști.

UE a anunțat, cam în același timp, că renunță la moratoriul de cinci ani pentru utilizarea tehnologiilor de recunoaștere facială, dând practiv verde acestei tehnici Big Brother. Coincidență?

Valul de atacuri teroriste din Occident, de după 2015, urmat de măsuri de restrângere a libertății (inclusiv pe Internet) pare să fi fost Faza I.

Banala epidemie de gripă, exacerbată artificial pentru a induce panica în populație, pare a fi Faza a II-a.

Tare mi-e teamă că mascarada de acum este doar repetiția generală pentru adevărata Mascaradă care ni se pregătește.

Autor: Adrian Pătrușcă
Articole Recente

Personalități ale Ortodoxiei Românești

Data nașterii:
Locul nașterii: comuna Oncești, jud. Tecuci interbelic (astăzi în jud. Bacău)
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: Sîngerei, Bălți
Data adormirii:
Data nașterii:
Locul nașterii: localitatea Aninoasa, din județul Argeș
Data adormirii:

Biblioteca - Cărți Creștin Ortodoxe

Despre semnele sfârșitului
Anonim
Editura CHRISTIANA - S.O.S Medical - Teologia sexualităţii
DR. GENOVEVA TUDOR / RĂZVAN CODRESCU