Avocatul Gheorghe Piperea, după evenimentele din SUA: Cei care au câștigat au fost regizorii, cei care au inventat corectitudinea politică. Cei care își doreau supra-omul și care își doresc acum nou-normalul! Purtătorul de mască și de ARN mesager!

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize
Marxism și Corectitudine Politică

Țineți minte cum arată cărțulia asta! În curând o să o regretăm. Coarda corectitudinii politice, întinsă la maxim, se va rupe. Trendul discriminării pozitive în favoarea minoritarilor se va întoarce împotriva lor - ce a fost aseară la Washington a fost un fel de început al sfârșitului, similar cu atacul lui Hitler asupra Reichstag-ului, in 1933. S-a văzut ce consecințe au decurs de acolo. Cei care au suferit și murit au fost oamenii nevinovați, minoritari sau nu. Cei care au câștigat au fost regizorii, aceeași care au inventat corectitudinea politică. Aceeași care își doreau omul nou de tip fascist sau comunist ori supra-omul și care își doresc acum nou-normalul, purtătorul de mască, ARN mesager și ideologie cinic progresistă.

Așteptați-vă la asta - satul global cu care v-ați obișnuit se va diviza violent și cinic în “sănătoși” supuși, baricadați în cetatea lor aseptică și vaxinată, și o puzderie de comunități Amish sau șamanice.

Avocatul Gheorghe Piperea: Masurile anti Covid sunt un plan eugenic de decimare a populației?

Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Atitudini și Analize

Propaganda asta cu masca eroică și cu trecerea responsabilității pe ereticii care vor un pic de aer (măcar în spații deschise) “beneficiază” deja de un efect de selecție adversă - în loc să stea acasă pentru că au simptome, toți “eroii” ies din casă, poartă complet greșit și inutil masca, au (și dau) siguranța falsă că sunt protejați și îi protejează și pe ceilalți, strănută, tușesc, ți se bagă sub nas sau la 5 cm distanță. De aici - răspândirea bolilor (toate bolile, nu doar covid), zădărnicită de o propagandă găndită de idioți, pentru fricoși, supuși la modul necondiționat și idioți utili. Sau poate că profesioniștii din spatele acestei imense butaforii nu sunt chiar idioți ci, dimpotrivă, au un plan, științific, eugenic, de decimare a populației, iar idioții utili le fac treaba cu sârg și spor.

Statul român își continuă asediul împotriva cetățeanului! Viitorul și sănătatea acestui neam sunt sacrificate pentru interesele corporațiilor farmaceutice, pentru scaunele cozilor de topor care pretind că ne reprezintă in Parlament

Autor
Gheorghe Piperea
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Gheorghe Piperea despre legea vaccinării obligatorii: Start la vânătoarea de copii și adulți nevaccinați. Când îi dibuiți, lipiți-le pe piept niște stele în 8 colțuri, ca să știm cu cine avem de-a face. Așa veți obține IMUNITATEA DE TURMĂ

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că, prin legea vaccinării obligatorii, care luni a primit undă verde în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților, statul român continuă asediul împotriva cetățeanului, instaurând o viitoare „dictatură medicală”.

Piperea lansează și un apel către toți cei care nu vor ca viitorul și sănătatea cetățenilor României să fie sacrificate pe altarul intereselor marilor companii farmaceutice.

„Avem obligația sa ne opunem prin orice mijloace adoptării acestei legi! Sunați-vă alesul, pichetați birourile lor parlamentare, ieșiți in stradă spunând NU VACCINĂRII OBLIGATORII!”,

„Statul român își continuă asediul împotriva cetățeanului! Viitorul și sănătatea acestui neam sunt sacrificate pentru interesele corporațiilor farmaceutice, pentru scaunele cozilor de topor care pretind că ne reprezintă in Parlament! Avem obligația sa ne opunem prin orice mijloace adoptării acestei legi! Sunați-vă alesul, pichetați birourile lor parlamentare, ieșiți in stradă spunând: NU VACCINĂRII OBLIGATORII! NU AȘA!"

Articole Recente