Jihadiștii din Statul Islamic au ucis cu brutalitate 12 creștini, inclusiv pe fiul de 12 ani al unui preot care a ridicat nouă biserici, pentru că au refuzat să renunțe la Iisus Hristos și să accepte Islamul.

Tipar
Știre
Topic
Ortodoxia în Lume

Potrivit Christian Aid Mission, un grup de misionari care îi sprijină pe creștinii indigeni, îngrozitoarele execuții au avut loc pe 28 august 2020 , într-un sat de lângă localitatea Alep.

„Extremiștii islamiști i-au tăiat băiatului degetele de la mână, în fața preotului (tatăl său) și a rudelor aflate în mulțimea silită să urmărească pedeapsa!

Băiatul de numai 12 ani a fost bătut cu brutalitate, în timp ce islamiștii îi spuneau tatălui (preotul n.t.) că poate curma suferința fiului său dacă se leapădă de Hristos și trece la Islam”, potrivit misiunii Christian Aid. „La refuzul tatălui, militanții ISIS l-au torturat și pe acesta, alături de două ajutoare din biserică”, au povestit rudele obligate să asiste. „După tortură, băiatul și cei trei bărbați au fost crucificați.”

În comunicatul Christian Aid Mission se mai arată că aceștia „au fost uciși, laolaltă cu alți opt misionari ai organizației, pentru că au refuzat să se întoarcă la islam după ce au îmbrățișat creștinismul”. Cei opt creștini au fost duși într-o altă parte a satului și li s-a cerut să treacă la islam. Întrucât că au refuzat, alte două tinere – de 29, respectiv 33 de ani – „au fost violate în fața mulțimii forțate să privească, apoi au fost decapitați cu toții”.

Cuvinte culese de monahul Paisie din cartea: "Nu vă lepădați de Hristos, nu vă însemnați cu numărul 666"

Autor
monahul Paisie
Tipar
Articol
Topic
Atitudini și Analize

Să fii recunoscător prietenului tău sau vecinului tău, sau călăuza altei persoane căruia tu să-i zici ca să nu se însemneze, fiindcă cel care face aceasta, nu va fi om simplu, ci un apostol și mărturisitor al Domnului nostru Iisus Hristos.

Hristos are grijă de mântuirea și informarea creștinilor prin mobilizatorii Bisericii Lui, dotați cu vocație de sus. Mobilizatorii Bisericii lui Hristos sunt cei aleși prin credință și înțelepciune, care vor ajuta spre informarea și ajutarea creștinilor, de a nu se însemna cu semnul diavolului 666.

A nega ca acest semn înseamnă a nega existența diavolului și a planurilor sale. A refuza primirea semnului 666 (ex: cnp, carduri, pasapoarte, etc...) înseamnă a-ți păstra credința și botezul tău: Aceasta presupune mărturisirea lui Hristos, care a zis: "Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu care este în Cer" (Mt. 10, 32).

Refuzul însemnării cu 666 (ex: Vaccinurile, buletinele biometrice care rezultă marcarea oamenilor cu izotopi, microcipurile, etc...) constituie cea mai mare mărturisire, și deschide larg porțile raiului. Se va face asadar sfânt și moștenitor al împărăției cerurilor, iar dacă se lasă convins și-l va primi (semnul), se va osândi împreună cu diavolul în munca veșnică.

Radu Nicolae scrie pe conul lui de FB: "...dacă va rândui Dumnezeu un martiriu acceptăm..."

Autor
Radu Nicolae
Tipar
Articol
Topic
Experiențe și Studii de Caz
Semnele Timpului

Deși, dacă va rândui Dumnezeu un martiriu acceptăm...

Dar în caz că vă trebuie pact pentru migrație.

Ca să vă opuneți e bine să conștintizați unde se poate ajunge:

Și mucenicia nu e cel mai greu lucru,

ci dacă vor voi să rămână și să populeze țara,

abia atunci va fi primejdie pentru sufletele slabe.

Etichete

Articole Recente