Efecte adverse grave ale vaccinului covid de la Pfizer și BioNTech: patru pacienți au dezvoltat paralizie facială, iar două cadre medicale din Anglia au intrat în șoc anafilactic.

Tipar
Video
Topic
Cunoaștere, Știință și Cercetare
De prin lume adunate
Experiențe și Studii de Caz

Patru voluntari vaccinaţi cu produsul Pfizer / BioNTech au dezvoltat o formă de paralizie facială — paralizia lui Bell.

Agenţia Americană a Medicamentului (FDA) a dezvăluit într-un comunicat efectele secundare grave, conform Daily Mail.

În cazul unuia dintre pacienţi, reacţia a survenit la trei zile de la vaccinare şi a dispărut după alte zece.

În celelalte cazuri, efectele adverse au apărut după 9, 37, respectiv 48 de zile după vaccinarea împotriva SARS-Cov-2.

Fiecare s-a recuperat după 10 — 21 de zile.

Paralizia lui Bell apare brusc şi arată alarmant, ca un accident vascular cerebral.

Majoritatea bolnavilor observă că o parte a feţei lor începe să cadă, iar muşchii devin slabi.

În cazuri rare, ambele părţi ale feţei pot deveni temporar paralizate. 

dailymail.co.uk: Four trial volunteers who got Pfizer's COVID-19 vaccine developed Bell's palsy - but FDA denies that the temporary facial paralysis was caused by the shot

Paralizia lui Bell apare brusc şi arată alarmant, ca un accident vascular cerebral

Dr. Mike Yeadon - Pfizer VP: Ideea unui vaccin universal are „mirosul răului”. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. Nu e nevoie de vaccin - pandemia s-a încheiat!

Autor
LifeSiteNews
Tipar
Articol
Topic
Viață și Sănatate

Într-un articol recent, Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând cercetări în domeniul medicamentelor(pentru alergii și probleme respiratorii) în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer având cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu, a scris: ”Nu este absolut nicio nevoie de vaccinuri pentru eradicarea pandemiei. Nu am auzit niciodată asemenea prostii privind vaccinurile. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși cu un vaccin care nu a fost testat pe subiecți umani.
 
Comentariile sale vin pe fondul unor critici aduse Grupului de consilieri științifici pentru situații de urgență (SAGE), o agenție guvernamentală din Marea Britanie însărcinată cu consilierea guvernului în caz de urgență. SAGE a jucat un rol predominant în determinarea politicilor publice de lockdown din Marea Britanie, ca răspuns la virusul COVID-19.

După ce a arătat că SAGE nu avea expertiză în acest domeniu, fără „imunologi clinici”, Yeadon evidențiază două erori fundamentale pe care le-au făcut aceștia, ceea ce face ca concluziile lor generale să se înrăutățească radical, ducând la „torturarea populației în ultimele șapte luni”.
Prima presupunere eronată pe care o face SAGE este că „100% din populație este susceptibilă de infectare cu virusul și că nu există o imunitate preexistentă”.

Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Autor
Global Research
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Viață și Sănatate

Preluat de pe siteul saccsiv.wordpress.com: CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Global Research: Lies, Damned Lies and Health Statistics – The Deadly Danger of False Positives

Minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

De Dr. Mike Yeadon

21 septembrie 2020

Autorul, Dr. Mike Yeadon, este fost Director Științific și Vicepreședinte, Șef al Departamentului de Cercetare și Dezvoltare – Alergii și Boli Respiratorii în cadrul Pfizer Global R&D precum și co-fondator al Ziarco Pharma Ltd.

Articole Recente