[18 noiembrie 2020] O instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a determina carantinarea persoanelor

Autor
greatgameindia.com
Tipar
Știre
Topic
Societatea Civilă
Știri Internaționale
Viață și Sănatate

O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile, și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai în baza unui test PCR.

Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a pune persoanele în carantină

Instanța a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate, și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că

„dacă cineva este testat prin PCR ca fiind pozitiv atunci când testul folosește un minim de 35 cicluri sau chiar un număr mai mare de cicluri, (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3%, iar probabilitatea că rezultatul obținut să fie un fals pozitiv este de 97%.

Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Autor
Global Research
Tipar
Articol
Topic
Anti-sistem
Apocalipsa - Vremurile din urmă
Viață și Sănatate

Preluat de pe siteul saccsiv.wordpress.com: CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Global Research: Lies, Damned Lies and Health Statistics – The Deadly Danger of False Positives

Minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

De Dr. Mike Yeadon

21 septembrie 2020

Autorul, Dr. Mike Yeadon, este fost Director Științific și Vicepreședinte, Șef al Departamentului de Cercetare și Dezvoltare – Alergii și Boli Respiratorii în cadrul Pfizer Global R&D precum și co-fondator al Ziarco Pharma Ltd.

Articole Recente