­čôť Termeni ╚Öi Condi╚Ťii

- Posted in by - Permalink

CINE SUNTEM

Informa╚Ťile prezente pe acest suport electronic apar╚Ťin site-ului Ortodoxia.RO.

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII DE UTILIZARE

Prin accesarea site-ului web aflat la adresa www.ortodoxia.ro vă calificaţi în calitate de utilizator.

Statutul de utilizator se păstrează pe toată durata navigării printre paginile site-ului mai sus menţionat.

În acest sens vă obligaţi să respectaţi următoarele condiţii de utilizare:

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE & GDPR

Cum vor fi utilizate informaţiile introduse de dumneavoastră?

Informaţile trimise nu vor utlizate în următoarele cazuri

Informa┼úiile de tip anonim Reprezint─â acele informa┼úii ce nu pot fi asociate ├«n mod direct cu un individ ┼či se refer─â la colec┼úia de date, colectat─â automat de c─âtre calculator/server ├«n momentul vizit─ârii unui site. Aceste informatii sunt: adresa de IP, tipul de browser utilizat, sistemul de operare, etc.

Regulamentarea 2016/679/UE

├Äncep├ónd cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circula╚Ťie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. La intrarea ├«n vigoare a GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, Asocia╚Ťia Decent ╚Öi organiza╚Ťia pentru g─âzduirea site-ului, Hosterion SRL se aliniaz─â la standardele europene prev─âzute.

Tin├ónd cont de prevederile Regulamentului men╚Ťionat, v─â informam ca datele dumneavoastr─â de contact se afl─â ├«n baza de date a site-ului Ortodoxia.RO, fiind obtinute ├«n mod direct ca urmare a ├«nregistr─ârii sau ca urmare a colect─ârii lor la sec╚Ťiunea ÔÇŁContactÔÇŁ pe siteul gestionat de Ortodoxia.RO.

Deoarece site-ul Ortodoxia.RO prelucreaz─â date cu caracter personal at├ót ├«n scop contractual, c├ót ╚Öi pentru a v─â ╚Ťine la curent cu activit─â╚Ťile noastre, dorim s─â v─â asigur─âm pe aceast─â cale c─â organiza╚Ťia noastr─â a luat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastr─â.

├Än cazul ├«n care NU mai doriti s─â fi╚Ťi informat despre serviciile ╚Öi evenimentele site-ului Ortodoxia.RO, v─â rug─âm s─â transmite╚Ťi o solicitare pentru DEZABONARE la adresa admin [@] [ortodoxia.ro]1, cu precizarea informa╚Ťiilor primite ╚Öi pe care nu mai dori╚Ťi s─â le primi╚Ťi.

Confiden╚Ťialitatea datelor dumneavoastr─â este important─â pentru noi.

Pentru a v─â oferi informa╚Ťii mai transparente ╚Öi mai clare despre modul ├«n care v─â prelucr─âm datele cu caracter personal, am ├«mp─âr╚Ťit Politica de confiden╚Ťialitate ├«n mai multe capitole. ├Än fiecare capitol, descriem tipul de date cu caracter personal avem de╚Ťinute ╚Öi cum le folosim. De asemenea, am extins informa╚Ťiile despre drepturile dumneavoastr─â, de exemplu cum s─â ob╚Ťine╚Ťi acces la datele dumneavoastr─â ╚Öi cum ne pute╚Ťi solicita s─â nu mai utiliz─âm datele dumneavoastr─â.

Confiden╚Ťialitatea datelor este de o importan╚Ť─â deosebit─â ╚Öi dorim s─â fim deschi╚Öi ╚Öi transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa prelucr─ârii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politic─â ├«n care este definit modul de prelucrare ╚Öi de protejare a datele dumneavoastr─â cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul Ortodoxia.RO este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmite╚Ťi ╚Öi r─âspunde de datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n conformitate cu legisla╚Ťia aplicabil─â privind protec╚Ťia datelor. Site-ul Ortodoxia.RO nu transmite datele dumneavoastr─â unor ter╚Ťi, dar le poate pune la dispozi╚Ťia institu╚Ťiilor abilitate de lege.

Unde v─â stoc─âm datele?

Datele pe care le colect─âm de la dumneavoastr─â sunt stocate pe site-ul de g─âzduire www.datahost.ro Orice transfer al datelor dumneavoastr─â cu caracter personal se va realiza ├«n conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastr─â?

Site-ul Ortodoxia.RO va ac╚Ťiona numai ca persoan─â ├«mputernicit─â de c─âtre persoanele fizice pentru a de╚Ťine anumite date cu caracter personal ╚Öi va prelucra datele cu caracter personal exclusiv ├«n activitatea stabilit─â de lege sau norme de lucru specifice unor proiecte europene.

Nu transmitem, nu vindem ╚Öi nu ced─âm ter╚Ťilor datele dumneavoastr─â ├«n scopuri de marketing ├«n afar─â de site-ul Ortodoxia.RO. Datele transmise unor ter╚Ťi sunt utilizate numai pentru a v─â completa serviciile pe care vi le oferim.

Care sunt drepturile dumneavoastr─â si cum pot fi exercitate?

Dreptul la acces: Ave╚Ťi dreptul de a solicita informa╚Ťii cu privire la datele cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â. Pute╚Ťi contacta site-ul Ortodoxia.RO care v─â va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: Ori de c├óte ori site-ul Ortodoxia.RO v─â prelucreaz─â datele cu caracter personal prin mijloace automate ├«n baza acordului dumneavoastr─â sau ├«n baza unui contract, ave╚Ťi dreptul s─â ob╚Ťine╚Ťi transferul unei copii a datelor dumneavoastr─â ├«ntr-un format structurat folosit ├«n mod frecvent ╚Öi prelucrabile automat de dumneavoastr─â sau de c─âtre o alt─â parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi trimis.

Dreptul la rectificare: Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi rectificarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, dac─â acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ╚Ötergerea datelor: Orice utilizator poate ob╚Ťine ╚Ötergerea datelor, ├«n cazul ├«n care prelucrarea acestora nu a fost legal─â sau ├«n alte cazuri prev─âzute de lege. Ave╚Ťi dreptul s─â ╚Öterge╚Ťi oric├ónd orice date cu caracter personal prelucrate de site-ul Ortodoxia.RO.

Dreptul de a v─â opune prelucr─ârii bazate pe interes legitim: Ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, baz├óndu-v─â pe interesul legitim. Site-ul Ortodoxia.RO nu va continua s─â prelucreze datele cu caracter personal dec├ót dac─â putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, motiv care prevaleaz─â asupra intereselor ╚Öi drepturilor dumneavoastr─â sau ├«n baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: ├«nseamn─â dreptul persoanei vizate de a cere ╚Öi de a ob╚Ťine retragerea, anularea sau reevaluarea oric─ârei decizii bazate exclusiv pe prelucr─âri efectuate prin mijloace automate (incluz├ónd crearea de profiluri) care produce efecte juridice ├«n privin╚Ťa persoanei vizate sau o afecteaz─â ├«n mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â;

Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei sau Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal: ├«nseamn─â dreptul persoanei vizate de a se adresa cu pl├óngere Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justi╚Ťiei pentru ap─ârarea oric─âror drepturi garantate de legisla╚Ťia aplicabil─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal, care au fost ├«nc─âlcate.

Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii: Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi ca site-ul Ortodoxia.RO s─â restric╚Ťioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

Dreptul de retragere a consimtamantului: în cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastră, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand în continuare valabilă.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: pute╚Ťi cere si ob╚Ťine interven╚Ťia uman─â cu privire la respectiva prelucrare, v─â pute╚Ťi exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta ╚Öi ave╚Ťi posibilitatea de a contesta decizia.

Cum v─â pute╚Ťi exercita drepturile?

Acord─âm o importan╚Ť─â deosebit─â protec╚Ťiei datelor cu caracter personal ╚Öi, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi care v─â gestioneaz─â solicit─ârile ├«n leg─âtur─â cu drepturile dvs. men╚Ťionate mai sus.

Responsabilul cu protec╚Ťia datelor: Am desemnat un responsabil de protec╚Ťia datelor pentru a ne asigura ├«n permanen╚Ť─â c─â prelucr─âm datele cu caracter personal ├«ntr-o manier─â deschis─â, precis─â ╚Öi legal─â. Pute╚Ťi contacta responsabilul cu protec╚Ťia datelor la adresa contact [@] [ortodoxia.ro]1, men╚Ťion├ónd ├«n subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o pl├óngere la o autoritate de supraveghere: Dac─â sunte╚Ťi de p─ârere c─â site-ul Ortodoxia.RO v─â prelucreaz─â datele cu caracter personal ├«ntr-un mod incorect, ne pute╚Ťi contacta. De asemenea, ave╚Ťi dreptul s─â adresa╚Ťi o pl├óngere Autorit─â╚Ťii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Site-ul Ortodoxia.RO ├«┼či rezerv─â dreptul de modifica prezenta politica de confiden┼úialitate, ├«n prelabil cu o notificare prezent─â pe site. Ultima modificare a avut loc ├«n data de 8-Martie-2024


România Ortodoxă

Tags:

­čôť Termeni ╚Öi Condi╚Ťii

CINE SUNTEM

Informa╚Ťile prezente pe acest suport electronic apar╚Ťin site-ului Ortodoxia.RO.

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII DE UTILIZARE

Prin accesarea site-ului web aflat la adresa www.ortodoxia.ro vă calificaţi în calitate de utilizator.

Statutul de utilizator se păstrează pe toată durata navigării printre paginile site-ului mai sus menţionat.

În acest sens vă obligaţi să respectaţi următoarele condiţii de utilizare:

  • Navigarea prin paginile site-ului nostru nu v─â este restric┼úionat─â sub nici o form─â cu excep╚Ťia paginilor de administrare a site-ului;

  • Completarea formularelor prezente pe site nu are carcater obligatoriu ├«ns─â anumite rubrici nu pot fi l─âsate goale. ├Än acest sens nu v─â vom obliga s─â furniza┼úi anumite date iar dac─â nu dori┼úi trimiterea lor, utilizati un simbol de genul ÔÇ×-ÔÇŁ pentru a completa c├ómpul respectiv;

  • Ortodoxia.RO nu este proprietarul tuturor elementelor ce compun acest site web. Astfel anumite secven┼úe din interiorul site-ului sunt de tip Open Source adic─â utilizatorul lor (├«n cazul de fa┼ú─â site-ul Ortodoxia.RO) are dreptul de a utiliza ┼či/sau modifica pachetul software f─âr─â a contacta autorul. ├Än acest sens nu ne declar─âm proprietari al acestor elemente ci utilizatori lor. Pentru mai multe informa┼úii privind conceptul de open source, pute┼úi accesa urm─âtorul link iar pentru o copie a licentei GNU General Public Licence accesa┼úi acest link ÔÇô con┼úintul paginilor aflate la cele dou─â adrese web de mai sus este ├«n limba engleza;

  • Utilizarea imaginilor dup─â desc─ârcarea lor, copierea anumitor secven┼úe de text sau a altor elemente media sau fi┼čiere este dup─â cum urmeaz─â:

    • Liber─â ├«n scopul utiliz─ârii personale, f─âr─â a fi prezente ├«n publica┼úii de orice natur─â (web site-uri, ziare, reviste, c─âr┼úi, etc), tip─ârituri ┼či f─âr─â drept de a fi retransmise prin metode de copiere pe suport magnetic, re┼úea, prin intermediul http, ftp, etc.

    • Condi┼úiont─â de acordul ├«n prealabil al site-ului Ortodoxia.RO dac─â informa┼úile vor face obiectul unor publica┼úii, caz ├«n care se va men┼úiona ┼či adresa www.ortodoxia.ro, ┼či un link direct c─âtre site-ul nostru (ultimul caz referindu-se la publica┼úii online). ├Än cazul imaginilor publicate, se va adauga, ├«n interiorul pictogramei, sau l├óng─â, un text con┼úinand numele firmei sau un link de forma www.ortodoxia.ro;

    • Strict interzis─â ├«n scopul utiliz─ârii comerciale (v├ónzarea imaginilor, a anumitor secven┼úe de text copiate explicit din paginile site-ului nostru, elemente media sau alte fisiere), ├«n denigrarea numelui site-ului Ortodoxia.RO, a obiectului de activitate, a serviciilor prestate, a clien┼úilor s─âi sau a altor forme de punere ├«n lumin─â nefavorabil─â persoana juridic─â ┼či/sau leg─âturile sale cu ter┼úii;

    • Informa┼úiile, imaginile, elementele media precum ┼či alte fisiere din interiorul acestui site au scop informational fiind oferite asa cum apar. Site-ul Ortodoxia.RO nu este ┼či nu va fi responsabil─â pentru corectitudinea unor informa┼úii prezente ┼či nu ofer─â nici o garan┼úie asupa modului de utilizare a acestora;

    • Informa┼úiile, imaginile, elementele media precum ┼či alte fisiere din interiorul acestui site pot fi scoase din uz ┼či/sau modificate f─âr─â vreun anunt ├«n prealabil, doar de c─âtre personalul administrativ al site-ului Ortodoxia.RO;

    • Informa┼úiile trimise de catre utilizatori, precum ┼či alte fisiere vor fi considerate proprietatea site-ului Ortodoxia.RO (dac─â nu a fost speficat─â alta condi┼úie de mediere, de c─âtre site-ul Ortodoxia.RO, un ter┼ú sau client) f─âr─â costuri sau comisioane, ced├ónd toate drepturile de proprietate intelectual─â asupra informa┼úilor ┼či/sau fisierelor trimise;

    • Site-ul Ortodoxia.RO nu va putea fi acuzat─â ├«n cazul defect─ârii anumitor componente/sisteme complete/telefoane mobile sau a altor mijloace de navigare pe Internet, dac─â evenimentul a avut loc ├«n momentul navig─ârii pe site-ul nostru, desc─ârc─ârii anumitor imagini sau elemente media, complet─ârii anumitor formulare. Pentru orice alt─â form─â de defectare sau func┼úionare necorespunz─âtoare, ├«n momentul navig─ârii pe site sau pe un link ce conduce la un alt site, ce nu ┼úine in mod direct ┼či explcit de site-ul Ortodoxia.RO, nu ne consider─âm responsabili sub nici o form─â;

    • Sunte┼úi de acord cu orice alt─â m─âsur─â legal─â, impus─â de legisla┼úia rom├ón─â;

    • Site-ul Ortodoxia.RO ├«┼či rezerva dreptul de modifica prezentele termeni si condi┼úii de utilizare, ├«n prealabil cu o notificare prezent─â pe site.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE & GDPR

  • Site-ul Ortodoxia.RO este unicul de┼úin─âtor al informa┼úilor trimise de dumneavoastr─â, protectia datelor ocup├ónd un loc important ├«n politica noastr─â ├«n calitate de site-web.

  • Prezen┼úa dumneavoastr─â pe acest site web, utilizarea anumitor formulare sau a altor elemente de pe www.ortodoxia.ro presupune acceptarea acestei politici de confiden┼úialitate.

Cum vor fi utilizate informaţiile introduse de dumneavoastră?

  • Ca ┼či mijloc de contact ├«ntre site-ul Ortodoxia.RO ┼či dumneavoastr─â;

  • ├Än cazuri extreme dac─â legisla┼úia ├«n vigoare cere acest lucru;

Informaţile trimise nu vor utlizate în următoarele cazuri

  • F─âr─â acordul ├«n prealabil ├«ntre site-ul Ortodoxia.RO ┼či client;

  • ├Än ├«ncurajarea sau exercitarea politicii de spam;

  • ├Än denigrarea numelui clientului;

  • Alte forme de natur─â distructiv─â sau de punere ├«n lumin─â nefavorabil─â a identita┼úii clientului;

Informa┼úiile de tip anonim Reprezint─â acele informa┼úii ce nu pot fi asociate ├«n mod direct cu un individ ┼či se refer─â la colec┼úia de date, colectat─â automat de c─âtre calculator/server ├«n momentul vizit─ârii unui site. Aceste informatii sunt: adresa de IP, tipul de browser utilizat, sistemul de operare, etc.

Regulamentarea 2016/679/UE

├Äncep├ónd cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circula╚Ťie a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. La intrarea ├«n vigoare a GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, Asocia╚Ťia Decent ╚Öi organiza╚Ťia pentru g─âzduirea site-ului, Hosterion SRL se aliniaz─â la standardele europene prev─âzute.

Tin├ónd cont de prevederile Regulamentului men╚Ťionat, v─â informam ca datele dumneavoastr─â de contact se afl─â ├«n baza de date a site-ului Ortodoxia.RO, fiind obtinute ├«n mod direct ca urmare a ├«nregistr─ârii sau ca urmare a colect─ârii lor la sec╚Ťiunea ÔÇŁContactÔÇŁ pe siteul gestionat de Ortodoxia.RO.

Deoarece site-ul Ortodoxia.RO prelucreaz─â date cu caracter personal at├ót ├«n scop contractual, c├ót ╚Öi pentru a v─â ╚Ťine la curent cu activit─â╚Ťile noastre, dorim s─â v─â asigur─âm pe aceast─â cale c─â organiza╚Ťia noastr─â a luat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastr─â.

├Än cazul ├«n care NU mai doriti s─â fi╚Ťi informat despre serviciile ╚Öi evenimentele site-ului Ortodoxia.RO, v─â rug─âm s─â transmite╚Ťi o solicitare pentru DEZABONARE la adresa admin [@] [ortodoxia.ro]1, cu precizarea informa╚Ťiilor primite ╚Öi pe care nu mai dori╚Ťi s─â le primi╚Ťi.

Confiden╚Ťialitatea datelor dumneavoastr─â este important─â pentru noi.

Pentru a v─â oferi informa╚Ťii mai transparente ╚Öi mai clare despre modul ├«n care v─â prelucr─âm datele cu caracter personal, am ├«mp─âr╚Ťit Politica de confiden╚Ťialitate ├«n mai multe capitole. ├Än fiecare capitol, descriem tipul de date cu caracter personal avem de╚Ťinute ╚Öi cum le folosim. De asemenea, am extins informa╚Ťiile despre drepturile dumneavoastr─â, de exemplu cum s─â ob╚Ťine╚Ťi acces la datele dumneavoastr─â ╚Öi cum ne pute╚Ťi solicita s─â nu mai utiliz─âm datele dumneavoastr─â.

Confiden╚Ťialitatea datelor este de o importan╚Ť─â deosebit─â ╚Öi dorim s─â fim deschi╚Öi ╚Öi transparen╚Ťi ├«n privin╚Ťa prelucr─ârii datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politic─â ├«n care este definit modul de prelucrare ╚Öi de protejare a datele dumneavoastr─â cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul Ortodoxia.RO este operatorul exclusiv al datelor cu caracter personal pe care ni le transmite╚Ťi ╚Öi r─âspunde de datele dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n conformitate cu legisla╚Ťia aplicabil─â privind protec╚Ťia datelor. Site-ul Ortodoxia.RO nu transmite datele dumneavoastr─â unor ter╚Ťi, dar le poate pune la dispozi╚Ťia institu╚Ťiilor abilitate de lege.

Unde v─â stoc─âm datele?

Datele pe care le colect─âm de la dumneavoastr─â sunt stocate pe site-ul de g─âzduire www.datahost.ro Orice transfer al datelor dumneavoastr─â cu caracter personal se va realiza ├«n conformitate cu legisla╚Ťia ├«n vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastr─â?

Site-ul Ortodoxia.RO va ac╚Ťiona numai ca persoan─â ├«mputernicit─â de c─âtre persoanele fizice pentru a de╚Ťine anumite date cu caracter personal ╚Öi va prelucra datele cu caracter personal exclusiv ├«n activitatea stabilit─â de lege sau norme de lucru specifice unor proiecte europene.

Nu transmitem, nu vindem ╚Öi nu ced─âm ter╚Ťilor datele dumneavoastr─â ├«n scopuri de marketing ├«n afar─â de site-ul Ortodoxia.RO. Datele transmise unor ter╚Ťi sunt utilizate numai pentru a v─â completa serviciile pe care vi le oferim.

Care sunt drepturile dumneavoastr─â si cum pot fi exercitate?

Dreptul la acces: Ave╚Ťi dreptul de a solicita informa╚Ťii cu privire la datele cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dumneavoastr─â. Pute╚Ťi contacta site-ul Ortodoxia.RO care v─â va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: Ori de c├óte ori site-ul Ortodoxia.RO v─â prelucreaz─â datele cu caracter personal prin mijloace automate ├«n baza acordului dumneavoastr─â sau ├«n baza unui contract, ave╚Ťi dreptul s─â ob╚Ťine╚Ťi transferul unei copii a datelor dumneavoastr─â ├«ntr-un format structurat folosit ├«n mod frecvent ╚Öi prelucrabile automat de dumneavoastr─â sau de c─âtre o alt─â parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi trimis.

Dreptul la rectificare: Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi rectificarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, dac─â acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ╚Ötergerea datelor: Orice utilizator poate ob╚Ťine ╚Ötergerea datelor, ├«n cazul ├«n care prelucrarea acestora nu a fost legal─â sau ├«n alte cazuri prev─âzute de lege. Ave╚Ťi dreptul s─â ╚Öterge╚Ťi oric├ónd orice date cu caracter personal prelucrate de site-ul Ortodoxia.RO.

Dreptul de a v─â opune prelucr─ârii bazate pe interes legitim: Ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, baz├óndu-v─â pe interesul legitim. Site-ul Ortodoxia.RO nu va continua s─â prelucreze datele cu caracter personal dec├ót dac─â putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, motiv care prevaleaz─â asupra intereselor ╚Öi drepturilor dumneavoastr─â sau ├«n baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: ├«nseamn─â dreptul persoanei vizate de a cere ╚Öi de a ob╚Ťine retragerea, anularea sau reevaluarea oric─ârei decizii bazate exclusiv pe prelucr─âri efectuate prin mijloace automate (incluz├ónd crearea de profiluri) care produce efecte juridice ├«n privin╚Ťa persoanei vizate sau o afecteaz─â ├«n mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â;

Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei sau Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal: ├«nseamn─â dreptul persoanei vizate de a se adresa cu pl├óngere Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justi╚Ťiei pentru ap─ârarea oric─âror drepturi garantate de legisla╚Ťia aplicabil─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal, care au fost ├«nc─âlcate.

Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii: Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi ca site-ul Ortodoxia.RO s─â restric╚Ťioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

  • dac─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii ├«n baza interesului legitim, site-ul Ortodoxia.RO va restric╚Ťiona orice prelucrare a acestor date p├ón─â la confirmarea interesului legitim.

  • dac─â afirma╚Ťi c─â datele dumneavoastr─â cu caracter personal sunt incorecte, site-ul Ortodoxia.RO trebuie s─â restric╚Ťioneze orice prelucrare a acestor date p├ón─â la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

  • dac─â prelucrarea este ilegal─â, pute╚Ťi s─â v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor cu caracter personal ╚Öi s─â solicita╚Ťi restric╚Ťionarea utiliz─ârii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal.

  • dac─â site-ul Ortodoxia.RO nu mai are nevoie de datele dumneavoastr─â cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a v─â ap─âra drepturile ├«n instan╚Ť─â.

Dreptul de retragere a consimtamantului: în cazurile în care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastră, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand în continuare valabilă.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: pute╚Ťi cere si ob╚Ťine interven╚Ťia uman─â cu privire la respectiva prelucrare, v─â pute╚Ťi exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta ╚Öi ave╚Ťi posibilitatea de a contesta decizia.

Cum v─â pute╚Ťi exercita drepturile?

Acord─âm o importan╚Ť─â deosebit─â protec╚Ťiei datelor cu caracter personal ╚Öi, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi care v─â gestioneaz─â solicit─ârile ├«n leg─âtur─â cu drepturile dvs. men╚Ťionate mai sus.

Responsabilul cu protec╚Ťia datelor: Am desemnat un responsabil de protec╚Ťia datelor pentru a ne asigura ├«n permanen╚Ť─â c─â prelucr─âm datele cu caracter personal ├«ntr-o manier─â deschis─â, precis─â ╚Öi legal─â. Pute╚Ťi contacta responsabilul cu protec╚Ťia datelor la adresa contact [@] [ortodoxia.ro]1, men╚Ťion├ónd ├«n subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o pl├óngere la o autoritate de supraveghere: Dac─â sunte╚Ťi de p─ârere c─â site-ul Ortodoxia.RO v─â prelucreaz─â datele cu caracter personal ├«ntr-un mod incorect, ne pute╚Ťi contacta. De asemenea, ave╚Ťi dreptul s─â adresa╚Ťi o pl├óngere Autorit─â╚Ťii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Site-ul Ortodoxia.RO ├«┼či rezerv─â dreptul de modifica prezenta politica de confiden┼úialitate, ├«n prelabil cu o notificare prezent─â pe site. Ultima modificare a avut loc ├«n data de 8-Martie-2024


România Ortodoxă